четвртак, 8. октобар 2015.

FAVORITI MESECA - SEPTEMBAR 2015.

Zdravo :)


Jos jedan novi mesec je poceo,a sa njim i septembarski favoriti.Proteklog meseca nisam imala previse noviteta,ali omiljenih proizvoda je itekako bilo.

U tekstu ispod cu vam predstaviti proizvode koje sam obozavala prethodnog meseca i stalo koristila.


Balea balzam za kosu - Ovo je jos jedan u nizu Balea balzama za kosu koji sam isprobala i koji se pokazao u potpunosti kao savrsen.Moj odnos sa Baleom je odlican,jer mi skoro svi njihovi balzami za kosu odgovaraju.Sadrzi kokos i breskvu i ima lep tropski miris.Namenjen je nezi suve,ostecene i tretirane kose.Ne sadrzi silikone.Nakon pranja,kosa je nezna na dodir,poput svile.Cena mu je 185 dinara.Najiskrenije se nadam da ova linija nije limited edition,jer bi zaista bila velika steta.

Ebelin sundjer za umivanje -  Ebelin je brend koji nije previse zastupljen u mojoj kolekciji,ali ovaj silikonski sundjercic u pink boji je prosto vristao moje ime sa polica DM-a.Prvo sto me je privuklo je boja,a kasnije i sam ucinak na kozi.Koza je nakon koriscenja nezna,mekana i cista.Koristim ga tako sto pokvasim lice i malu kolicinu gela za umivanje nanesem na sam sundjercic i kruznim pokretima se umivam nekoliko minuta.Cena ovog sundjercica je 195 dinara.

Essence olovka za usne -  Kako smo polako usli u oktobar,tako sve vise posezem za tamnijim nijansama,nebitno da li je u pitanju sminka,garderoba,obuca ili lak za nokte.Uglavnom je to bordo boja. Zelim da podelim sa vama svoje odusevljenje Essence olovkom za usne u nijansi Honey Berry,broj 15. Rec je o bordo - malinastoj nijansi u koju sam u potpunosti zaljubljena.Jesenja ljubav na prvo isprobavanje.Olovka je dosta mekana,prakticna za nanosenje i jeftina.Cena od 129 dinara je potpuno neverovatna za kvalitet koji pruza.Nanosim je na citave usne,bez upotrebe bilo kakvog karmina,jer je steta ne pokazati njegovu lepotu.Na slici ispod mozete videti kako izgleda kada ga nanesem na cele usne.



Garnier Ultra Doux marvelous ulje za kosu - Ovo ulje namenjeno je svim tipovima kose,a pre svega suvim i ostecenim krajevima.Samim nanosenjem, kosa je mekana,nezna,sjajna,leprsava i oblikovana.
Ulje ne otezava kosu niti je masti i ima predivan miris,poput najdivnijeg parfema.Sadrzi arganovo ulje i ulje kamelije.

Golden Rose Velvet mat ruzevi za usne - Pretpostavljam da vec svi znate kolika je moja ljubav prema mat karminima.Ogromna.
Golden Rose ruzevi su mi jedni od najdrazih.Imaju siroku paletu boja,nisu suvi,kremasti su a imaju mat zavrsnicu,nemam osecaj tezine na usnama,ne skupljaju se u pregibu usana i imaju blag miris na vanilu.Cena im je oko 200 dinara.
Dve moje omiljene nijanse su roze,09 i nude broj 30,a tim redom su swatch-ovani i na fotografiji ispod.


Da li vam se dopadaju favoriti septembra?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

23 коментара:

  1. Slazem se za GR karmine, odlicni, a cena presmesna :) Moracu da potrazim te Essence olovcice, svi ih hvalite. A i Balea balzam :) P.S. Savrsen make up, kao i uvek! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ista Essence olovka se nasla i u mojim favoritima i definitivno su zasluzile celu pompu koja se napravila oko njih. Takodje sam ljubitelj mat karmina i moracu da isprobam ove Golden rose :)

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Predvan post. Zanima me koji korektor koristis na slici gde si pokazala essence olovku? Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Makeup Revoluton u stiku i fixirala iliti setovala sa Makeup Revolution presovanim puderom :)

      Избриши
    2. U potpunosti se slazem za GR karmine, essense olovke, balea regenerator :) Moram da kupim ovaj ebelin sundjer jer mi izgleda super :)
      I moram da ti kazem da si prelijepa stvarno! :)
      Ivana P.

      Избриши
    3. Ups, sad vidim da sam pisala ovdje, ali nema veze, bitna je namjera :D

      Избриши
    4. Nema nikakve veze,kao sto i sama kazes bitna je namera :) I hvala na komplimentu :)

      Избриши
    5. Nema nikakve veze,kao sto i sama kazes bitna je namera :) I hvala na komplimentu :)

      Избриши
  4. favoriti su super, pogledam ovaj regenerator od balee jer njega još nisam probala

    ОдговориИзбриши
  5. Imam ovu Essence olovku za usta i obozavam je! Jako mi je krivosto sam zaboravila da uzmem ovaj Ebelinov sundjercic za umivanje, nije skup a bas sam pozitivne kritike procitala o njemu :)

    ОдговориИзбриши
  6. Predivni su favoriti imamo neke iste kao npr Balein balzam, GR ruževi i Essence lipliner :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate