уторак, 13. октобар 2015.

MOJA 3 OMILJENA RUMENILA

Zdravo :)

U danasnjem postu cu vam predstaviti svoja 3 najdraza rumenila. Rumenila ne delim na letnje i zimske,one koje volim koristim tokom citave godine.Uglavnom dominiraju kajsijaste nijanse,uz poneku rozikastu koja se provuce leti,uz dosta shimmera.Volim i mat rumenila,ali su mi ona sa malo sjaja,ipak najdraza.Rumenila su jedina stvar bez kojeg nikada ne izlazim iz kuce. 








Pocecu od najdrazeg i onog koje najduze koristim,a o kojem sam jednom vec i pisala,a to je Pupa Like a Doll blush - Rec je o predivnoj,toploj nijansi kajsije,koja je veoma zahvalna i pristaje svakom tenu.Mat je i licu daje svezinu i blistavost.Lako se blenda,ne oksidira na licu tokom dana,postojano je i trusi se.Koristim ga doslovno svakodnevno,od dnevnih pa do vecernjih izlazaka.Sadrzi 5 gr proizvoda i cena mu je oko 2000 dinara.Rec je o broju 202.

Kada je rec o Lancome Blush subtil rumenilu,moram da kazem da je rec o paleti,jer pored rumenila,sadrzi i bronzer za sencenje lica kao i highlighter. U pitanju je nijansa 02 - Nectar lace.Proizvod dolazi u prepoznatljivom pakovanju koje brend gaji vec godinama,sa prepoznatljivih logom ruze.
Tekstura rumenila je odlicna.Svilenkasta je,ne kruni se i postojano je tokom citavog dana.Sto se same nijanse tice,rec je o koralno-rozikastoj nijansi sa puno zlatnog shimera.Proizvod sadrzi 4,5 gr i kupljeno je na Free shop-u.

Poslednje,ali ne i manje bitno,je Collistar rumenilo iz Kartell kolekcije.
Rec je o trobojnom rumenilu,sa dosta sjaja,a rec je o svetlo roze,kajsija i nijansi sa prosvetljivanje.Mozete ih koristiti tako,sto cete sve 3 nijanse pomesati,ili svaku ponaosob.Ovo rumenilo ima fantasticnu teksturu i steta sto je bilo limitirano izdanje.Svilenkasto je,ne kruni se i izuzetno je postojano.Dolazi u predivnom pink pakovanju sa Collistar logom.Ovog rumenila na zalost vise nema u prodaji.

Na slici ispod mozete da vidite kako Collistar,Lancoma i Pupa rumenila izgledaju na ruci,tim redosledom.

Da li vam se dopada moj izbor najdrazih rumenila?

Da li volite rumenila?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA 

2 коментара:

Претражи овај блог

Translate