уторак, 13. јануар 2015.

SKINCODE PURIFYING CLEANSING GEL

Zdravo :)


Posle malo duze pauze od bloga i pisanja,vracam se sa jednom fenomenalnom recenzijom.Vec duze vreme zelim da pisem o ovom proizvodu,ali prosto nisam znala sta bih tacno napisala. Kazem da ne znam sta bih napisala,jer proizvod o kojem cete citati je za mene ne otkrice godine,vec se zahvaljujem nebesima sto sam,zahvaljujuci koleginici,ovaj gel i otkrila.

Ovaj brend me nikada posebno nije privlacio,ali na preporuku sam ga isprobala i zavolela jako.Potpuno zanemarujem cinjenicu sto je ovaj proizvod stigao od uvoznika,jer me je resio svih,ali bukvalno svih problema koje sam imala na kozi a to su sitne bubuljice u predelu brade.


Rec je o Purifying cleansing gelu,brenda Skincode. Gel je u potpunosti bez mirisa i boja.Prilagodjen je svim tipovima koze,ali je najdelotvorniji za kombinovanu i masnu kozu,kao i za osobe koje su sklone necistocama.

Iako je proizvod u vidu gela,ne isusuje kozu i daje mat finis nakon umivanja.Jako je blag,ali cisti lice perfektno od svih necistoca. Sadrzi 125 ml proizvoda i ja vec koristim drugu tubu.

Koristim ga 2x dnevno,ujutru i uvece i s obzirom na mililitrazu,moze jako dugo da traje. S obzirom na pocetno odusevljenje ovim proizvodom,prvu tubu sam potrosila nakon mesec ipo dana,a drugu koristim vec 2 meseca i ne nazire joj se kraj.

Kao sto sam u par prethodnih postova pisala,imala sam ne tako velikih problema sa licem.Par upornih sitnih i potkoznih bubuljica. Koriscenjem ovog gela,vec vise od 3 meseca koza mi je u odlicnom stanju i uz pravilnu negu,lice mi drzi pod kontrolom.

Na slici ispod mozete videti sastav ovog gela,ako nekoga zanima :)


Da li ste probale nesto od ovog brenda?


Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

11 коментара:

  1. Zanimale su me kapsule za lice ovog brenda, ali su bile preskupe, čini mi se više od 7000 dinara, pa sam ih ipak preskočila :) Gel zvuči odlično!

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo zvuci fenomenalno!

    Maja

    ОдговориИзбриши
  3. Zvuči super, ali nekako mislim da bi me možda isušivao u ovom periodu, ali za ljeto vjerujem da bi bio super kad mi se koža počne mastiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iako imaju mat efekat nakon umivanja,kao sto sam i napisala,ne isusuju lice nimalo:)

      Избриши
  4. Gde moze da se kupi? :) Zvuci mi odlicno posto imam masnu kozu,sa bubuljicama..

    ОдговориИзбриши
  5. Ima li sulfate? Ne vidi se dobro na slici.

    ОдговориИзбриши
  6. Budi ljubazna kao sto si lepa, pa mi reci gde mogu da kupim ovaj gel, i meni treba nesto takvo.? Hvala unapred :) Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  7. Ja koristim gel vec nekoliko meseci I kupujem ga u apoteci u ulici Kneza Mihajla ili u apoteci u novom Merkatoru, cena je oko 1800din. Devojke koje rade u apoteci mogu da vam kazu I kada je promocija Skincoda, cesto se u toku promocije dobije I neki poklon.

    ОдговориИзбриши
  8. This site offers a plethora of resources for anyone who wants to improve their writing. http://9we7ecfawi.dip.jp http://mt7yfkl0rq.dip.jp http://oyzsa1zbsm.dip.jp

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate