недеља, 18. јануар 2015.

MOJA FITNESS RUTINA

Zdravo :)


Da li se secate mog posta sa pocetka 2014. godine gde sam pisala na cemu se bazira moja ishrana.Tada sam pisala da je ishrana prvo sto sam korigovala,a da cu sa treninzima krenuti u skorijoj buducnosti.E pa,ta skorija buducnost se dogodila pocetkom aprila prosle godine kada sam ja,nakon 4 godine pauze,ponovo pocela da treniram.





Na samom pocetku mi je najbitnije bilo da korigujem ishranu,koja cini 80% dijete,a ostalo je fizicka aktivnost.Kako bez kvalitetne fizicke aktivnosti nema pravilnog mrsavljenja i oblikovanja tela,resila sam da se malo vise u prethodnoj godini posvetim tome. April je bio jako bitan mesec u mom zivotu,jer nisam zelela da odlazem niti odustajem,prosto,karakter sam i sve sto zapocnem to i zelim da privedem kraju.



Vec nakon 2 meseca prvi rezultati su se videli.Prvenstveno mi je bio cilj da smrsam,sto mi je cilj i dalje,a kasnije da preoblikujem telo i zategnem se.
Treniram svaki dan,ustvari ako mi obaveze to dozvoljavaju.Ako preskocim trening,fali mi,ne osecam se dobro.Ustvari,toliko se dobro i poletno osecam nakon treniga,da sam sigurna da nikada necu prestati.

Ja sam jedan deo svog cilja ostvarila.Tacnije,uspela sam da skinem odredjen broj kilograma i da preoblikujem telo.Nisam zadovoljna, jos uvek,ali tezim perfekciji jer znam da ja to mogu.




Nastavljam sa svojim planom i drzite mi fige,s obzirom da borba nece biti laka.


Ovo je moj cilj:)





Da li i Vi trenirate?


Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

17 коментара:

  1. Drzim ti fige da ostvaris svoj cilj! Ja sam pre 2-3 meseca zbog obaveza zapostavila treninge, ali im se ovih dana vracam :). Obozavam teretanu, i to sto kazes, osecam da mi fali kada preskocim, ili kada kao sad, ne treniram 2-3 mes pa sam sva nikakva :D.

    ОдговориИзбриши
  2. Uporna skorpija! Joj, sve je to strava, ali nemoj, pliz, da ti stomak bude kao ovim ribama sa slike, mnogo je to misicavo za zene. Inace, samo napred, drzim fige!

    ОдговориИзбриши
  3. Po slici iz Instagram posta bih rekla da smo isle u istu teretanu (kod Vuka :)). Takodje sam promenila ishranu i pocela redovno da treniram i mnooogo dobro se osecam... iako sam pre mrzela bilo sta sto ukljucuje minimum fizicke aktivnosti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Presla sam u drugu jer mi je na 2 m od zgrade :) Nije da je ova bila daleko, ali bolje na 1 min nego na 5 min :))

      Избриши
  4. Zelim ti da ostvaris svoj san.Ps... nokti cool :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nek je sa srećom u ostvarenju cilja! Ja treniram, ali sam zapostavila treninge zbog silnih obaveza. Prvom prilikom se vraćam na put "ribetine leta 2015" :D

    ОдговориИзбриши
  6. Srećno! :-)
    *Ja bih volela da ponekad napraviš post i sa outfitima!
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate