недеља, 2. фебруар 2014.

5 NAJJEFTINIJIH RUZEVA ZA USNE

Zdravo :)


U danasnjem postu Vam predstavljam ruzeve koji su pristupacni a sa druge strane i kvalitetni.Pet ruzeva koje cu Vam predstaviti u ovom postu ne kostaju vise od 500 dinara.Iako visoko selektivna kozmetika slovi za najkvalitetniju,i kozmetika koja je prilagodjena,kako bi rekli,za siroke narodne mase,ima svoj kvalitet.Iako se slazem da selektivni bendovi imaju pre svega prelepa pakovanja kojima te privuku na kupovinu i siroki spektar boja,morate se sloziti da je i kod pojedinih mass brendova situacija slicna.Jako siroka paleta boja,kvalitet jako dobar i pristupacna cena.Danasnje ruzeve iz mog posta mozete kupiti u drogerijama i manjim parfimerijama.






Prvi o kojem cu vam pisati a koji spada u najpovoljnije je Golden Rose Perfect Shine Lipstick u nijansi 205.Izuzetno su kvalitetni,kremastii hranljivi,ne isusuju usne i dugotrajni su.U pitanju je lepa nude nijansa kojse ja jako volim i u vecitom sampotragom za najidealnijom nijansom.Jedino sto mismeta kod GR ruzeva je miris koji jepomalo plastican.Cena mu je oko 200 dinara i moze se kupiti u manjim parfimerijama.



Essence Sparkling Angel je prelepa nude braonkasto rozikasta nijasa sa dosta sjaja i sljokica.Neutralan je na usnama ali se vidi.Kremasti su i relativno postojani,s obzirom na teksturu.Ne isusuje usne,s obzirom da se to cesto desava kod ruzeva koji imaju sljokice.Nisam sigurna da se ovi ruzevi i dalje proizvode,jer ih nisam videla po nasim drogerijama.Cena mu je bila oko 300 dinara.Ima jako prijatan miris na zvake,bombone i vanilu.



O NYX Matte karminu u nijansi Summer Breeze sam pisala u vise navrata i o njemu mozete procitati ovde.Posle skoro 6 meseci stalnog koriscenja i dalje se drzim toga da je jedan od najbolji mat ruzeva na nasem trzistu,s obzirom na cenu od 550 dinara.Kvalitetn,mat,postojan,ne isusuje usne,ne skuplja se niti neravnomerno nestaje sa usnama.Nijansa Summer Breeze je prava letnja drecava pink.



O Catrice Ultimate Color karminu u nijansi 140 Pinker Bell sam vec pisala i moram reci da sam razocarana sto ovog povoljnog a kvalitetnog brenda nema kod nas.Ruzevi su jako kvalitetni i kremasti,postojani,imaju siroku paletu bojai kostaju oko 400 dinara.



Max Factor Color Elixir u nijansi Vibrant pink 15 je prvi proizvod od MF koji imam u svom neseseru.Ne znam zasto,ali uvek sam imala odbojnosti prema ovom brendu,bez ikakvih posebnih razloga.Ovde je u pitanju karmin-sjaj u olovci.Prijatno me je iznenadila postojanost i pigmentovanost ovih ruzeva.Potpuno su bez mirisa,kvalitetni su,ne skidaju se brzo i rezu se.Kada sam ih ja kupovala bili su na akcijskom snizenju u Jasminu i kostali su oko 500 dinara.




Da li Vam se dopada moj izbor najpovoljnijih ruzeva?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

12 коментара:

  1. Odličan post! Ne zna se koji je lepši od kog a ja bih najviše volela da probam Catrice, samo još da se pojavi na našem tržištu :) Lidija

    ОдговориИзбриши
  2. Moram da dodam da su i Flormar ruzevi dobri,jako dobro su pigmentovani,sto se karmina tice ne gledam da budu preskupi jer se brzo rose i nije neophodno da budu skupi jer ima sjajnih povoljnih i dobar si izbor napravila,nyx je sjajna marka,imaju sjajan spektar boja i kremasti su iako se meni oni svetliji npr.mat nyx pale pink koji bas volim onako neravnomerno razmaze jer mi je malo suvlji i svetao u odnosu na moje usne koje su bas crvene prirodno(ne volim to:)) ali uz labelo ispod i sjaj bude ok:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Brzo *trose :)

      Избриши
    2. Da,Flormar ruzeve obozavam,pisala samo njima u jednom od prethodnih postova ali nisamzelela da se ponavljam.Divni su,jako ih volim :)

      Избриши
  3. Ti okrugli crni Catrice ruzevi su zaista odlicni, nadam se da ce uskoro i Catrice doci na nase trziste.
    Dopao mi se i Golden Rose Perfect Shine Lipstick, njihovi standardni ruzevi koje svi blogerice hvale su zaista kvalitetni, ali umeju isusivati usne, ova kremastija varijanta mi se dopada :)

    ОдговориИзбриши
  4. Slazem se za ovu liniju GR ruzeva, klasicni mi ne odgovaraju. Mozes li vjerovati da nisam jos isprobala nyx? :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prosto ne mogu da verujem ;) Mada,trzista su preplavljena kozmetikom pa verujem da od silne ponude nisi stigla. Ima vremena,probaces ;)

      Избриши
  5. Imam ovaj Golden Rose, mada slabije nosim nude ruževe :) Sutra idem po NYX Summer Breeze, uopšte nisam obratila pažnju na njega do sad, prelep je :)

    ОдговориИзбриши
  6. Najviše volim neke nude ruževe, ali ovaj MF me je oduševio, moraću da posetim Jasmin što pre. :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate