недеља, 30. јун 2013.

WITH ME ALL THE TIME

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam predstaviti sadrzaj svoje torbe,tacnije sta uvek nosim sa sobom kada izlazim iz kuce. Vidim da su ovakvi postovi jako popularni medju blogerima,pre svega modnim,ali sam resila da iskocim iz koloseka i ja napravim jedan takav :) Ranijih godina,kao mladja sam nosila sve i svasta sa sobom,i ono sto mi treba i ono sto mi ne treba. Kako sam starija sve sam racionalnija,tako da sada nosim samo ono sto mi zaista treba.




Novcanik - Kupljen u Mangu pre skoro 3 godine,jako ga volim i ne nameravam skoro da ga menjam,iako je vec promenio boj i potamneo. Unutra imam sve i svasta,pocevsi od novca,kartica,papirica i racuna.

Naocare za sunce 1 - Crne naocare za sunce YSL koje sam kupila prosle godine i jako ih volim,iako sam vise ljubitelj braon naocara,i njih nosim s vremena na vreme.

Naocare za sunce 2 - Ovakav model mackastih naocara obozavam,jer cini mi se pristaju svakom licu. Iako sam ih kupila kod Kineza i platila citavih 300 dinara,jako ih volim i uvek ih imam sa sobom u torbi.

Chanel Mat Lumiere puder - Bez njega ne izlazim iz kuce jer mi uvek treba da se u toku dana matiram i  popravim sminku na poslu. Ovo je najbolji puder svih vremena,moj sveti gral,jer osim sto odlicno matira,super prekriva i ne daje osecaj tezine na licu. Kad su puderi u pitanju,Chanel rules ;)

Chanel ogledalce - Njega sam dobila na poklon pre par godina,jako mi je draga uspomena i jako ga volim. Ima dve strane,jednu klasicnu i jednu uvelicavajucu.

Lady Million novcanik za sitan novac - Da bih malo rasteretila svoj novcanik,sav sitan novac sam prebacila u ovaj novcanicic koji uvek nosim sa sobom,jer mi je sitan novac skoro uvek potreban. Jako je praktican i podseca me malo na starinske novcanike.

Nivea Pure & Natural -  Ovaj dezedorans sam kupila jer nisam mogla da pronadjem Neutro Roberts koji stalno koristim a koji je ujedno bez aluminujuma i alkohola. To je jedan od najboljih dezedoranasa,jako dugo drzi,ima prijatan miris i bez stetnih je sastojaka. Ovom Niveom nisam bas zadovoljna,miris mi se ne dopada a i brzo se znojim od njega.

Maybeline Color Whisper karmin - Moj najdrazi karmin proteklih par meseci u predivnoj nude nijansi Moca Muse,jako hidratantan,neutralnog mirisa,slaze se uz sve make up kombinacije a pritom nije ni skup. Sve preporuke!

Chanel Les Beiges - Bronzer koji uglavnom koristim kao kontur,nosim ga sa sobom da bih osvezila lice tako sto ga velikom cetkom nanosim preko celog lica i tako sebi,nakon dugog dana,dajem osecaj svezine. Jako je blag,nije klasican bronzer vec je proizvod 2 u 1,i bronzer i puder za lice. Ja imam nijansu 40 koja je potpuno prirodna i moze i za svetliji i tamniji ten.

Nescafe 2 in 1 - Hmm ne znam sta bih ovde mogla da napisem s obzirom da sam neko ko sa svojih 29 godina nikada nije pio kafu :) To se nije promenilo ni sada,popijem Nescafu 2 u 1 s vremena na vreme,obavezno bez secera,ali samo u onim trenucima kada osetim posebnu zelju,npr na plazi :) Ali je u poslednje vreme stalno nosim sa sobom :)

Accecorize hemijska olovka - Obozavam sljokicaste stvari,narocito detalje,nesto poput ove divne hemijske olovke kupljene pre par godina u Accecorize-u. Nosim je stalno sa sobom i jako je volim.

Thierry Mugler Alien - Moj najdrazi i najvoljeniji miris svih vremena. Volim skoro sve varijante Aliena,ali najvise klasicni ljubicasti i ovaj novi,Essence Absolue. Kad god sam tuzna i neraspolozena,samo jedna doza Aliena mi uvek popravi dan :)

I naravno, telefon koji nisam uspela da uslikam jer njime slikam,s obzirom da mi je aparat u kvaru. Bez mog malog roze Samsuga Galaxy Ace plusa ne idem nikuda ;)



I za kraj,treba sve to negde spakovati :)  Moja najdraza torba trenutno,vec duze vreme :)



Bez cega u svojoj torbi ne izlazite iz kuce?


KONSTANTINA 

17 коментара:

  1. Prelepa ti je torba :)
    Skroz si racionalna sto se stvari tice i moram priznati da mi se to svidja kod tebe :)

    ОдговориИзбриши
  2. divna torba :)

    i ja nosim nescaffe 2u1 u torbi :D
    a ne izlazim bez novčanika, mobitela, sunčanih naočala, nekog ruža ili sjajila i boce s vodom

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se sviđa torba. Ja sam skontala da u svojoj pored novčanika i nesesera imam najviše olovaka, i jedan malecni notes. Kad god odem na snimanje ostali novinari imaju rokovnike, a ja se sprčila na minijaturi. Hehe...i ja nosim kafu, male parfemčiće(što moj prijatelj vizažista kaže "ljubičice ,evo ti jedan za torbu"), obavezno kremu za ruke i labelo..

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман30. јун 2013. 08:54

    Kakve divnoce nosis sa sobom,sve mi se svidja,posebno torba :)

    Pozz iz Slovenie :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ajme, ja prvo imam tonu torbi i velikih i malih. Kad nosim male torbice, onda su mi najbitniji ključevi, pare, kartice, osobna, vozačka i ruž. Kad nosim velike, onda nema šta nema - od krema za ruke, vodice za ispiranje usta, nekoliko ruževa, često se nađe pokoji lak, kemijske olovke, veeeeliki novčanik, papirnate maramice, ogledalce, bombončići... :D

    ОдговориИзбриши
  6. Imam iste ove mackaste naocare, jesu divne :) Novcanik sam merkala neko vreme u Mangu, a torba je sa-vr-se-na!

    ОдговориИзбриши
  7. Imamo isti telefon, čak i roze futrolu <3 naočare su me oduševile!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман3. јул 2013. 04:04

    slicne stvarcice koristimo svakodnevno .
    ne mogu da verujem da imas skoro 30 godina, znatno mladje na slikama delujes
    koristis li nesto od antiaging nege ?

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман4. јул 2013. 15:45

    Recenica "sto sam starija to sam racionalnija" je za mene pobedila :)
    Veoma lep odabir tj. savrsen :)
    Ono sto mene odusevljava kod tebe je sto podjednako koristis i skuplje i jeftinije stvari i ne libis se da ih spomenes i cak pohvalis. Verovatno je zbog toga sto si izuzetno lepa devojka i uvek prijatna u komunikaciji. Jednom recju, da ne kazem trima - svaka ti cast :)

    Puno pozdrava, Alekta*

    ОдговориИзбриши
  10. Divna torba, divne naocare, sta vise zena da pozeli :)

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман14. јул 2013. 11:55

    Bas si racionalna! Kod mene se nalayi barem 5 puta vise stvari a cak je i manja torba :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate