недеља, 10. јануар 2016.

FAVORITI MESECA DECEMBRA / JANUARA

Zdravo,

Posle malo duzeg odsustva,u Novoj 2016. godini,opet sam sa Vama.S vremena na vreme,prezasitim se pisanja,a i manjak slobodnog vremena je delimicno kriv za to.
Danas cu vam pisati o mesecnim favoritima.Resila sam da decembarske i januarske spojim u jedan post,jer u januaru nisam puno eksperimentisala,a i mesec je fakticki tek poceo.Neke od ovih proizvoda doziveli su reinkarnaciju u januaru,zato ih i svrstavam u ovomesecne favorite.
Pa da pocnemo :)



Zvezda proteklih meseci je Evelin 8 u 1 regenerator za kosu sa Arganom i tecnim Keratinom.Efekti na kosi su zaista neverovatni.Ovo je prvi proizvod od Evelina koji sam probala i ostala odusevljena.Kao sto i na samom pakovanju pise,vec posle prvog koriscenja,videcete efekte koji se postizu samo u salonima.Nisam poverovala,ali na srecu,videla sam ih.Pored arganovog ulja,sadrzi jos i shea buter,ulje čička,ekstrakt koprive,proteine svile,D-pantenol,vitamine A,E i F. Ovaj regenerator namenjen je prvenstveno ostecenoj,tankoj i farbanoj kosi. Kosa je,kao sto sam vec i napomenula,nakon prvog koriscenja,bila izuzetno glatka,nezna, sjajna i gusća. Proizvod dolazi u tubi i sadrzi 200 ml proizvoda i cena mu je oko 500 dinara.



Ljubav na prvi miris.....To zaista postoji i zove se YSL Black Opium. Prvo sto me je privuklo bila je bocica,kao i zanimljiva reklama koja je pratila ovaj miris,a kasnije me je i sam parfem oborio s nogu.Prava zimska bombonica.Magija u bocici. Opojan,zenstven,magican,zavodljiv...sve to u maloj slatkoj crnoj sljokicastoj bocici.Mirisom dominira nota kafe,zatim ljubicasti biber,cvet narandze,jasmina,vanile,paculija i kedra. 
Da li sam Vas dovoljno zainteresovala pricom da odmah odete i pomirisete ga? :) Cene se krecu od 5990,00 za 30 ml i 9000,00 koliko kosta bocica od 50 ml. Sta drugo reci,nego ljubav.



O Essence fiksatoru u kamenu sam dosta citala i znam da ste sve vec upoznate sa njegovom namenom,ali meni je prvi put da kupujem ovaj proizvod. Ni svesna nisam da nesto sto kosta oko 300 dinara ( mozda i vise,nisam sigurna,ja sam ga kupila u Crnoj Gori na snizenju)moze ovako dobro da fiksira sminku i matira lice. Nisam neko ko cesto kupuje Essence proizvode, tu i tamo zalomi se po koji lak,ali ovo je zaista proizvod vredan paznje. Zanemarite pakovanje,to sto nema tufer,ili nesto trece,od ovog matirajuceg pudera se nisam usijala tokom citavog dana.
Koristim ga tako sto preko kamenog pudera predjem cetkom preko T zone i to je sasvim dovoljno da sminka bude na mestu tokom citavog dana,tj onoliko koliko mi je potrebno.



Balea micelarna voda se relativno skoro kod nas pojavila,a ovo je vec druga bocica po redu koju trosim.Postoje dve varijante,sa suvu i kombinovanu kozu.Ja sam se opredelila za drugu verziju.Kao i svaka micelarna,odlicno skida sminku,blaga je,bez mirisa,bez parfema i alkohola. Sadrzi vodu Hamamelisa,glicerin i pantenol. Cena joj je oko 400 dinara,ali je u DM-u cesto na akciji.



I jos jedna zvezda ovog posta je Makeup Revolution highlighter Goddess of Love. Preslatko pakovanje,predivan sjaj,odlicna tekstura,boja,ne trusi se...jednom recju,savrsen proizvod za svega 8 eura. 








Da li ste koristile neki od ovih proizvoda?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

15 коментара:

  1. Joooj ja sam se dvoumila izmedju ovog MUR highlightera i njihovog rumenila u nijansi Peachy pink kiss i uzeh rumenilo. Nisam se pokajala i ono samo je kao highlighter, planiram da uzmem ovo sledeci put kad odem u Cg.

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim Essence kameni puder i zaista lepo matira lice. Imam tester parfema Black Opium i izuzetno mi se sviđa. Zanima me gde može da se kupi Eveline regenerator?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga kupila u Crnoj Gori ali se najiskrenije nadam da ga ima i ovde :) Ako neko zna gde ima,neka mi pise :)

      Избриши
  3. Steta sto nemamo Makeup Revolution u Srbiji, bas bih volela da imamo i da mogu da iskupujem tonu proizvoda..Ovaj hajlajter mi deuje savrseno! Imam Essence all about matt puder i obozvam ga, medjutim posle 3-4 sata se prosijam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste savrsen,visenamenski je proizvod :) A ja od Essenca,evo vec mi je 4h na licu i sve je isto kai i kada sam se nasminkala :)

      Избриши
  4. KAko je divan hajlajter,šteta,ni mi u BIH nemamo MUR proizvode :/

    ОдговориИзбриши
  5. Ysl Opium je prekrasan, koristila sam ga dugo, dugo i mogu ti reći dami,baš nedostaje u "mirisnoj kolekciji."

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala Black opium ali me pakovanje tako privlaci! Zvuci kao ozbiljniji parfem ali moram da ga pomirisem pre nego sto kazem nesto vise :)

    ОдговориИзбриши
  7. Black Opium je čista ljubav, dobila sam ga pred Novu godinu i obožavam ga :) Essence matirajući puder sam relativno skoro kupila i isto se iznenadila, nisam očekivala da toliko dobro radi posao. MUR hajlajter uzimam prvom prilikom, divan je :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate