недеља, 1. новембар 2015.

FAVORITI MESECA OKTOBRA


Zdravo :)

Novi post prvog novembarskog dana reverzisan je za moje oktobarske favorite.
Oktobar je bio mesec u kojem sam puno nove kozmetike isprobala i uzivala o tome.Vecina proizvoda o kojima cu pisati koristim duze od mesec dana,tako da ih sa punim pravom stavljam u favorite oktobra.


Prvi proizvod,a ujedno i jedan od mojih najdrazih ovog meseca je Ebelin sundjercic za nanosenje sminke.Nije slucajnost zasto oktobarske favorite zapocinjem bas ovim proizvodom.Od kako sam ga kupila,ovaj sundjercic je postao moja omiljena igracka.Dugo sam za njim tragala,ali na zalost u svakom DM-u je bio rasprodat.Koristim ga vec 2 nedelje i zasita ne znam kako sam se do sada bez njega sminkala.Prvenstveno sam ga kupila za nanosenje korektora i u te svrhe je fantastican. Izuzzetno je mekan i caka je u tome da pre samog koriscenja,mora da se pokvasi pod mlaz vode.Moze se kupiti u DM-u i cena je 350 dinara.





Afroditino mleko za telo sa arganovim uljem sam kupila iz ciste radoznalosti,a i iz razloga jer sam bila prezadovoljna onim sa uljem jojobe. I nikako se nisam pokajala. Mleko je lagane,kremaste teksture,brzo se upija,divno nahrani kozu,pored arganovog,sadrzi i kokosovo ulje.Ima lep,blag,orijentalni miris.Namenjeno je svim tipovima koze.Cena mu je oko 400 dinara.

Kada kupujem dezodorans,mora da bude bez aluminijuma.Nemam velikih problema sa znojenjem,ali najbolju zastitu sam pronasla kod Balee.Ovo je 7.u nizu dezodorans od Balee koji koristim,ali prvi roll on.   
Nisam pogresila, jer je odlican,blagog, osvezavajuceg mirisa,praktican za nosenje jer je minijaturan i stane u svaku torbu. Odlicno stiti od neprijatnih mirisa tokom citavog dana. Bez aluminijuma je i alkohola.Moze se pronaci u DM-u po ceni od oko 200 dinara.



O Garnier micelarnoj vodici sam vec pisala,ali svoje odusevljenje jos jednom moram podeliti sa vama. S obzirom da je proslo vec vise od mesec dana kako je svakodnevno koristim,malo je reci da sam odusevljena proizvodom koji sam kupila u DM-u na snizenju,za samo 290 dinara! 
Sadrzi 400 ml proizvoda i traje jako dugo. Odlicno skida kompletnu sminku sa ociju i lica,u jednom potezu. Nema nikakav miris,sto mi se i dopada. Nije mi izazvala nikakve probleme na licu,u vidu crvenila,bubuljica....



Sto se same sminke tice,imam 2 favorita i oba pripadaju brendu Makeup Revolution.

Veliku ljubav gajim prema ovom engleskom brendu,a jos vecu prema rumenilima,pa je i logicno bilo da se Blushing Hearts nadje u oktobarskim favoritima.Rec je o rumenilu u obliku srca,trobojnom,koje dolazi u preslatkom roze pakovanju i oblika srca.Rec jeo rumenilu u 3 boje.Kada se ove tri boje pomesaju,dobije se savrsenstvo u kutijici.Daje izuzetnu blistavost licu,ne oksidira i jako je postojano.Sadrzi 10 gr proizvoda i kosta 5 e.





Makeup Revolution Chocolate paletu sam kupila pre mesec dana i odusevljenje paletom i bojama je bilo ogromno,tako da sam istog momenta pocela da je koristim.Eto i razloga zasto je u favoritima ovog meseca.
Ja nemam niti jednu zamerku za ovu paletu.Kvalitet,cena,postojanost,pigmentacija i to za cenu od 8 e,na snizenju.Inace regularna cena je 12 e sto je opet mnogo jeftinije od nekih drugih,popularnih paleta.Kao sto sam i rekla,pigmentacija je vrhunska,postojanost odlicna,trajnost fernomenalna,odlicno se blendaju,ne truse se..









Da li vam se dopadaju moji favoriti meseca oktobra?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

15 коментара:

  1. Paleta prelepo izgleda, ne mogu da verujem da je 8 evra. :D
    Inace Garnier micelarnu koristim i odlicna je.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam kupila smeđu čokoladu :-)
    Hvala na preporuci za Balea dezodorans, baš takve tražim, a i ovaj blender je krajnje vreme da kupim!
    Afroditu argan sam samo pomirisala, inače ne volim takve mirise pa nisam ni kupila.

    ОдговориИзбриши
  3. Paleta je prelepa, svidjaju mi se nijanse i pigmentacija. I meni je Blushing Hearts jedan od favorita. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Paleta je predivna! Zavidim ti :) Pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam znala da Makeup Revolution ima ovu paletu ali sada znam da je zelim! Obozavam njihove senke i zalim sto nisu dostupne u Srbiji :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaju neverovatne palete,mislim da sam pola stalka pokupovala :) a neverovatno su jeftini.

      Избриши
  6. Blushing hearts moze da parira mnogo skupljim rumenilima,cijena mu je 9e,na snizenju je bio u oktobru ..Ima ga u svakom Cosmetics-u u Crnoj Gori

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate