петак, 6. фебруар 2015.

ALFAPARF KERATIN THERAPY

Zdravo :)


Danasnji post bice posvecen jos jednom,malo je reci savrsenom proizvodu za kosu,koji sam sasvim slucajno nedavno kupila. Rec je o brendu Alfaparf i novoj liniji sa keratinom i kolagenom.Danas cu Vam pisati o keratinskom mleku iz kolekcije Keratin Therapy.

Ovaj proizvod kupila sam relativno skoro i imala srece da mi se odmah dopao.Sto se moje kose tice,tu je stvar jasna kada je testiranje novih proizvoda u pitanju,ili mi se nesto odmah dopadne ili ne.Sa ovim mlekom stvar je potpuno jasna.Sto se samog Alfaparfa tice,nisam puno koristila proizvoda od pomenutog brenda,osim kristala za kosu o kojima cu pisati,jer zaista zasluzuju zasebnu recenziju.

Keratin Therapy je tretman za ravnanje kose sa keratinom.Svakim novim pranje,efekat je sve bolji i dugotrajniji.Kako jos proizvodjac kaze,sadrzi babasu ulje dobijeno ekstrakcijom iz semena babasu palme i cini kosu mekanom,svilenkastom, neznom i sjajnom.




Ja kazem da je proizvodjac u potpunosti u pravu i drago mi je da sam probala ovaj proizvod,jer ne znam sta bih moja kosa radila bez njega. Dobra stvar kod ovog mleka i ove linije uopste je da je bez sulfata,parabena i soli.
Nakon pranja kada se nanese na kosu,prva stvar koja vas opcini je miris.Ne umem da definisem sta je ali mirise pomalo na kokos,ali uopste nije kokos,mirise kao one divne kreme za suncanje.Znate sigurno na sta mislim :)

Prvi put kada sam oprala kosu,primetila sam drasticnu razliku.Kosa mi je bila mekana,sjajna,glatna,bez trunke zamrsenosti,ravna,popunjena i bujnija,a sto je najbitnije,lokne definisanije i postojanije nego ikada. U poslednje vreme se suocavam sa cinjenicom da mi je kosa poprilicno suva i bezivotna.Ovo mleko ju je u samo nekoliko koriscenja u potpunosti oporavilo.Sada mi je kosa neuporedivo meksa,sjajnija,gladja,dlaka gusta i popunjena.

Ako nekoga zanima sastav,on je sledeci:

Aqua,cetearyl alchohol,peg 40 hydrogenated castor oil,amodimethcetyl,cetyl esters,parfum,methosulfate,hydrolyzed keratin,trametes versicolor extract,propylene glycol,cetrimonium chloride,trideceth-10lactic acid,coumarin,benzyl alcohol,linalool,hydrolized collagen,limonene,tocopherol,oleifeda seed oil 

Mleko dolazi u pakovanju od 100ml i kosta oko 700 dinara.Trajace dugo jer je potrebno malu kolicinu isprskati na peskirom prosusenu kosu.Od kako koristim ovo mleko,vise nemam potrebu za proizvodima za definisanje lokni.


Da li ste probale nesto od pomenutog brenda i kako ste zadovoljne?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA


10 коментара:

  1. Čini mi se da je bio skoro na akciji u Dm-u i sada mi je baš žao što ga nisam kupila. Ja koristim trenutno Indola keratin sprej i jako sam zadovoljna. Kada ga potrošim, potražiću ovaj Alfaparf, nadam se da će mi biti dobar koliko i tebi :) L.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ovaj proizvod, namjeravam brzo! :)
    Odlican post!

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Na mojoj kosi,nažalost,ovaj proizvod ne radi ništa osim što divno miriše :(.
    Vesna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je zao.Sve to zavisi od trenutnog stanja kose,a moja je bila,kao sto sam i napomenula,suva poprilicno.

      Избриши
  4. Moracu da pronadjem ovo,zvuci mi odlicno :)

    Sonja

    ОдговориИзбриши
  5. Imam više Alfaparfovih proizvoda, između ostalog i ovaj. Pošto ih koristim sve zajedno, ne mogu biti baš sigurna koji najbolje deluje (verovatno kombinacija svih njih) xD
    Miris mi je običan, mene ne podseća na kreme za sunčanje, kokos/plažu itd. Prijatan je, ali ništa specijalno.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate