понедељак, 3. фебруар 2014.

DRAGSTOR PINK

Zdravo :)


Danasnji post je rezervisan za proizvode koji se mogu kupiti u drogerijama i koji su cenovno povoljni a moraju biti u pink boji.Postove ovog tipa sam pronasla na stranim blogovima koje listam kada izgubim inspiraciju i istrosim sve ideje koje imam vezano za nove postove.

Sto se kupovine tice,od drogerija najdrazi mi je DM.Tu se osecam u potpunosti opusteno i u takvoj atmosferi volim da kupujem.







NYX Hot Pink je prelepa pink nijansa,prava letnja,ne drecavo roze,vec smirena ciklama pink boja.Jako su kremasti i dugotrajni,lako se nanose a jedina mana im je cudan plasticni miris.





NYX Stella je jos jedan u nizu mojih najzdrazih roze ruzeva,o kojem sam opsirnije pisala u ovom postu.Boja je jako neobicna,nesto je izmedju kajsije i roze ali dosta vuce na drecavo roze.Jako su postojani i kremasti,a Stella mi u odnosu na Hot Pink malo isusuje usne,iz ne znam kog razloga.



Bellaoggi je italijanski brend koji se ne moze naci kod nas na trzistu.Karmini su im jako kvalitetni a kompletan asortiman izuzetno povoljan,za kvalitet koji nude.O ovim ruzevima sam pisala u ovom posnu,opsirnije.






Deborah Shine Creator 08 je lagane teksture,nesto izmedju ruza i sjaja i nisu previse postojani.Kremasti su i lagani i kada sam ih ja kupovala,poprilicno jeftini,bili su na snizenju.U lepoim roze pakovanju su,sto me je dodatno privuklo.



Miss Sporty skoro nikada ne kupujem ali ova nijansa me je u potpunosti kupila.Tekstura je odlicna,lagana,prekrivenost takodje,dugotrajni su ali miris je pretezak,previse sladak za moj ukus,miris jako dugostoji na usnama.Cena je jako povoljna,bio je oko 200 dinara.



Najdrazi drogerijski lakovi u pink boji :)


                       GR 08,09 i 12,China Glze Laced up,Bourjois 06 i Deborah Lollipop fuchsia 


Od svih lakova,China Glaze ima najbolju formulu.Lako se nanose,potrebna su 2 sloja,barem za ove koje ja imam,brzo se suse,sjajni su i nisu od onih lakove koji se brzo zgusnu i promene svoju teksturu i formulu.Jako ih volim i prilicno su povoljni,oko 400 dinara.Golden Rose spada u najbolji i najjeftiniji brend drogerijskog ranga.Izuzetni su u svakom smislu,tekstura im je odlicna,ne skidaju se brzo i postojani su.Kvalitetni su i kostaju u proseku oko 200 dinara,sve zavisi od parfimerije do parfimerije.
Bourjois lakove jako volim,prvenstveno zbog siroke a i zanimljive palete boja.1 second lak ima siroku cetkicu,tako da je nanosenje dosta olaksano.Zaista se brzo suse,postojani su i imajuodlicnu,gustu formulu.

Da li Vam se dopadaju moji najdrazi pink proizvodi?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

12 коментара:

  1. Zdravo! Predivne boje i ruzeva i lakova. Moze li se znati broj ili naziv nijanse Miss Sporty ruza, i mene je kupio. ;)
    Ana

    ОдговориИзбриши
  2. Predivne rozne stvarčice :) najviše mi se dopada prvi ruž z use <3

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljiv kriterijum odabira (pink boja), verujem da će se devojke oduševiti. Lep je ovaj Miss Sporty svetloroze ruž, mogla bih da ga isprobam.

    ОдговориИзбриши
  4. Mozes li da napises nazive svih lakova? Divni su!

    ОдговориИзбриши
  5. izvrstan izbor, svi su mi ruzevi predivni :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate