среда, 28. август 2013.

COLLISTAR NUDE LOOK COLLECTION 2013

Zdravo :)


U danasnjem postu Vam predstavljam novu kolekciju italijanske kuce Collistar za jesen-zimu 2013. Kao sto vec i same znate ( pretpostavljam),vec dugi niz godina radim za pomenuti brend i uzivam u njemu. U dosta mojih recenzija se provlace Collistar proizvodi i to ne radim da bih dodatno promovisala brend kroz svoj blog,nego se zaista trudim da Vam na pravi nacin predstavim proizvode koje volim i koji su vredni svake paznje.


Sada cete videti kolekciju koja je namenjena za jesen-zimu 2013. godine. Kako nisam ljubitelj zime,nisam se preterano radovala zimskoj kolekciji jer ne volim preterano tamne i zagasite nijanse,pogotovo kada su ruzevi u pitanju,ali priznajem da se s godinama polako menjam i da sve vise otkrivam cari tamnim ruzva,narocito u jesen. Ova kolekcija i nije klasicna zimske,jer ima dosta neutralnih nijansi koji mogu biti idealne i za druga godisnja doba.






Da li Vam se dopada? 


KONSTANTINA

21 коментар:

  1. Nisam skontala da radiš za njih, blago tebi, Ja volim ovaj brend, i iako je malo jači sa cijenama, imam dobrog prijatelja koji radi za neku distributersku firmu u Banjaluci koja zastupa i Colistar. Pa tako često dobijem neku šminku. I baš mi se dopada ova kolekcija,lakovi su super, kao i sjajevi :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divna kolekcija sa bojama koje su mi bas po ukusu. Super ako te sponzorisu, vjerujem da ces dobiti krasne stvari. Meni se tu najvise svidja rumenilo i sjenke, kao i prvi lak. Imaju i nude olovku za oci, i to je odlicno.

    ОдговориИзбриши
  3. Volim Collistar i mnogo mi se dopadaju ovi jesenski noviteti. Mozda se i pocastim nekim, toliko su lijepi! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Radis za Collistar? Nisam ni znala, divno!

    Obozavam italijanske kozmeticke kuce, i imena njihovih proizvoda :)

    ОдговориИзбриши
  5. Jao ova kolekcija je jedna od najlepših koje su izabcili! Jako ih volim, dosta njihovim komada imam i mislim da su prava zlatna sredina što se tiče cena a kvalitet daleko nadmašuje sredinu :)
    Njihovo Pesca rumenilo je jedno od retkih koje sam potrošila do kraja i kupovala opet :) Ovo Coral mora biti moje, obožavam njihovu teksturu a i ove olovčice mi se čine sjajno, sve četiri. ma sve je ali ovo moram što pre da nabavim!

    Jel stigla kolekcija?

    ОдговориИзбриши
  6. prelepe nijanse! toliko lepe da pozelis da jesen dodje sto pre :)

    ОдговориИзбриши
  7. Mnogo mi se svidjaju olovke za oci? Jesu li vodootporne?

    ОдговориИзбриши
  8. obozavam da dodjem na tvoj blog, uvek ima nešto novo da vidim, što i ja make up freak ne znam :)

    ОдговориИзбриши
  9. Mono senke su fantazija! :)
    A sta je ovo s cetiri boje? :D
    Ivana :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate