субота, 16. март 2013.

VEOMA ZDRAVA KREMA

Veoma zdrava krema je brend koji je u sklopu Lily drogerija. Nemam bas previse iskustva sa njihovim proizvodima,ali sam se zainteresovala za njih kada sam jednog dana njuskala po Liliju kupujuci najosnovnije stvari. Citajuci po raznim forumima,u secanju su mi ostali pozitivni komentari vezani za mleko za skidanje sminke i losion za ciscenje lica. Kako sam u tom trenutku ostala bez svojih preparata,resih da ih isprobam. Jako su povoljni,tako da mi nije bilo zao i da mi ne odgovaraju :)


Odlicno skida sminku,jako lepo cisti lice,blago je,ne iritira oci i cak verujem d amogu da ga koriste osobe koje imaju kontaktna sociva. Potpuno je bez mirisa. Na ovim proizvodima ne postoji nikakva deklaracija niti sastav i to je po meni veliki propust. Ima 150 ml i cena je koliko se secam,oko 200 dinara. Meni se jako brzo trosi .

Losion za ciscenje lica iz iste linije je malo jace,jer sadrzi alkohol i na bazi je vocnih kiselina. Preporucuje se za sve tipove koze,mada s obzirom na vecu kolicinu alkohola,ja ga koristim 3 puta nedeljno,ali nisam primetila da mi isusuje lice,cak i kada sam ga koristila svaki dan.  Povremeno se moze koristiti i za dubinsko ciscenje normalne koze ili jednom nedeljno za dubinsko ciscenje nemasne koze. Sadrzi isto 150 ml i cena je manja od 200 dinara.


Da li ste probale nesto od Lily proizvoda,znatizelje radi? :)

Konstantina :)

10 коментара:

  1. Ja koristim to mleko za skidanje sminke, veoma sam zadovoljna :). Imam i njihovu hidratantnu kremu i ona mi je ok.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман18. март 2013. 03:48

    Videla sam tvoju sliku na forumu, pa ti si prelepa, ja sam odusevljena <3

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. март 2013. 01:30

    Ana kako si uspela da naucis toliko stranih jezika? Da li si isla na kurseve, ucila kod kuce, da li si ucila svakodnevno? :-*

    ОдговориИзбриши
  4. A gde si to procitala? :) VOlim strane jezike,isla sam na kurseve i uzivam uceci ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Planiram da probam to mleko za skidanje sminke, ja sam probala njihovu hidratantnu kremu koja mi nije bila dovoljno hidratantna :D zatim mleko za telo koje mi je bilo dobro, kremu za bubuljice isto mi je bila dobra i losion za problematicnu kozu koji mi je bio jak i isusivao mi je kozu, posto je pun alkohola..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlicno je :) A sto se losiona tice,u pravu,jer cak i ovaj,koji je za sve tipove koze,ima dosta alkohola ali ne isusuje lice :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate