среда, 6. март 2013.

- OMILJENI PUDER SVIH VREMENA -

Veliki sam ljubitelj pudera,ne tecnih,njih retko kada koristim,obozavam kompaktne pudere. Ranije sam,kao klinka,koristila tecne pudere,a onda sa godinama ;) kako sam pocela da lucim vecu kolicinu sebuma u predelu nosa konkretno,presla sam na kompaktne pudere koji mi mnogo vise odgovaraju. 


Isprobala sam sve i svasta,ali pocasno mesto u mom neseseru ima Chanel Mat lumiere compact foundation u nijansi 40 Sable. Nisam toliko svetla ali ovo je jedina nijansa koja je potpuno prirodna,bez primesa rozikastog tona,nije previse zuta,nego je bas bez. Nije tezak,kada se nanese cetkom izgleda potpuno prirodno,sa tuferom ima potpunu prekrivnu moc. Kad smo vec kod toga,ima odlicnu prekrivnu moc,za jedan kompakti puder. Lagan je,lepo ujednaci ten,ima SPF 10,sa njim je koza jako dugo matirana i nema isijavanja.






Ranije,kako sam imala problema sa masnom T zonom,morala sam cesce u toku dana da ga popravljam,a sada kada mi je lice potpuno normalno,za 8h radnog vremena,ne popravljam ga nijednom. Cena je oko 5900,00 s tim sto postoji i refil varijanta koju kupujete svaki sledeci put i dodajete ga u vasu pudrijeru i on kosta manje od 3000,00.


Sve preporuke za ovaj puder ko ima problema sa kombinovanom/masnom kozom.

Koji je Vas omiljeni kompaktni puder?

Pozdrav

9 коментара:

  1. ja isto volim kompaktne pudere (mada kombiniram - ponekad kompaktne, a ponekad tekuće) i moj favorit je kompaktni puder od Artdeco-a! moram priznat da iako nisam probala ovaj Chanel puder, da ti je recenzija obećavajuća i dođe mi da ga probam! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj puder po tvom opisu deluje kao nešto što bih mogla da probam. Za sada volim moj skoro otkriveni maybelline dream mat, i čekam još neko vreme dok ne počnem da koristim artdeco kameni koji sam skoro uzela. Uzdam se u njega, a ovaj Chanel ide na WL. Koja je gramaža inače? super je što ima refil-a.

    ОдговориИзбриши
  3. Slabo sam čitala o ovom puderu, nisam znala da je tako dobar, deluje zanimljivo. Moj omiljeni kompaktni je Clinique Almost Powder Makeup, baš ga volim.

    ОдговориИзбриши
  4. Nazalost, ne mogu da koristim ovaj puder jer kod nas nema dovoljno svetle nijanse koja bi bila ekvivalent 20ici kod Chanel-a. :(

    ОдговориИзбриши
  5. A ovaj koji ja koristim,broj 40? On je svetao i priblizan je toj boji,probala si? :)

    ОдговориИзбриши
  6. Tu boju nisam, promoterka me je ubedila da je za mene # 70 Pastel, taj sam i kupila, ni danas ne znam kako sam uspela da ga potrosim. :lol:

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate