недеља, 10. март 2013.

MAVALA MAVADRY

Nesto bez cega ne mogu da zamislim lakiranje noktiju je Mavala Mavadry,lak za brzo susenje laka.
Kada malo bolje razmislim,ne znam kako sam ranije mogla da zivim bez ovog laka,koji olaksava lakiranje noktiju. U samo jednom potezu,lak se susi u roku od jedne sekunde. Ja vise ne lakiram nokte bez ovog proizvoda. I da kosta citavo malo bogatstvo,svakako bih ga i dalje kupovala ;)


Pored toga sto sluzi za brzo susenje,daje visok sjaj i produzava postojanost boje,sto je takodje istina. Bocica ima 10 ml i meni se jako brzo trosi,iako ne mazem nokte bas svaki dan. U nasim parfimerijama kosta oko 1400 dinara.

Da li koristite neki slican proizvod koji Vam olaksava mazanje noktiju?

Konstantina :)

5 коментара:

  1. Bez nekog brzosuseceg tc ne bih mogla da zamislim lakiranje noktiju, kad lak zelim da stoji duze od dva dana. Ja sam koristila Seche Vite tc, ali sad u trudnoci ne smem da ga koristim. Pa sam se prebacila na Essence tc, onaj u sivoj bocici. Imala sam dva u rezervi, sreca. Sad kad potrosim i drugu bocicu mislim da cu morati da se prebacim na Mavadry, ako ne dodjem do Essence tc.
    Mada sam o Mavadry citala sve najbolje.

    ОдговориИзбриши
  2. Moj prvi i za sada jedini brzosušeći tc je Seche Vite, ja sam osoba koja se teško odlučuje da isporba nešto novo ako je zadovoljna sa onim što koristi :)
    Opet me mami da probam ali me uvek spreče podeljena mišljenja u vezi ovog tc, mada ko zna... možda i ispotbam jednog dana :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se Mavadry-ja tice,nisam cula da bilo kome nije odgovarao. Nema prosto tu sta da ne odgovara,osusi lak u sekundi i sija se. Meni nista vise nije potrebno :)

      Избриши
    2. Koristim Seche Vite, mada sam nekoliko puta kupila i Mavadry. Oba su dobra i podjednako dobro rade svoj posao, s tim sto je Seche dosta jeftiniji i ima ga vise pa mi i duze traje, a sad moze da se kupi i u centru bg pa mi nije problem da ga nabavim.
      Inace ni ja ne znam kako sam pre 6-7 godina lakirala nokte bez ovakvih proizvoda :)

      Избриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate