недеља, 13. септембар 2015.

- BALEA - NAJDRAZI PROIZVODI

Zdravo :)

Danasnji post nosi pricu o Balea proizvodima,o onim koje trenutno koristim i koje najvise volim i iznova i iznova kupujem.
Predstavljam Vam proizvode bez kojih ne mogu za zamislim svoju svakodnevnu rutinu.



Pored Balea gela za umivanje sa malinama,o kojem sam pisala u ovom postu,iz iste linije volim i tonik za lice,koji odlicno matira,hidrira i prociscava kozu.On sadrzi matirajuci puder,tako da pre nanosenja,tonik treba dobro promuckati.Sadrzi 200 ml proizvoda i kosta oko 300 dinara.


Sledeca dva proizvoda su vezana za negu kose.Dosta paznje posvecujem kosi i trudim se da mi kosa u svakom trenutku bude cista,negovana i lepa. Balea dvominutna kura za kosu sa ekstraktom narandze i moringe,cini farbanu kosu izuzetno sjajnom,mekanom i lakom za rascesljavanje.Takodje,ova maska sadrzi i UV filtere koji stite kosu od stetnih suncevih zraka. Nakon pranja,kosa je nestvarno mekana,nezna i sjajna.Tuba sadrzi 150 ml proizvoda i cena mu je oko 250 dinara.

Balea Beautiful long serum je jos jedan u nizu serum za krajeve kose koje sam od Balee isprobala. Jako volim serume za kosu.Oni su postali nezaobilazan korak pri svakom pranju kose. Ovaj serum je sprecijalno formulisan za dugu kosu,pored silikona,sadrzi i inca inchi ulje.Sprecava razletanje kose i stiti je od toplote do 230 stepeni.
Tekstura nije mnogo gusta i ne ostavlja previse masan trag na ruci.Ima prijatan,blagi miris.Krajeve lepo zagladi i drzi ih pod kontrolom.Nanosi se na mokru ili na suvu kosu,ali je svakako efikasnije stavljati ga na mokru kosu. Serum sadrzi 100 ml proizvoda i cena mu je oko 500 dinara.

Kraljice ovog posta o Balei su definitivno njihovi dezodoransi u spreju.Danas cu vam predstaviti 3 najdraza.Black secret,sa mirisom narandze i vanile,gde miris narandze dominira,Golden magic,orijentalni i Cocos i nektarina. Najbitnija stvar je da su sva 3 bez aluminijuma i vrlo ucinkovata.
Drze neprijatne mirise pod kontrolom i izuzetno su postojani.Proizvodjac obecava 24h zastitu,a ja mogu garantovati 10h zastitu.Cena im je oko 200 dinara.

Koji su vasi omiljeni proizvodi od Balee?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA 

7 коментара:

  1. Nisam probala mnogo Baleinih proizvoda,ali ovi za negu kose su dosta privlacni i mnogo devojaka ih hvali, def cu morati da probam. Najbolje je sto su veoma pristupacni :)
    https://spersonally.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  2. Bas volim balea proizvode. Meni su tusiralice i mazalice favoriti. I izdvojila bih Tein perfection prajmer.
    Nisam probala ove dezodoranse bez aluminjuma, moram to uskoro da ucinim, ali koristila sam ostale, sa aluminijumom.

    ОдговориИзбриши
  3. Sad sam se bas zainteresovala za ovaj serum :) Iako nisam ranije probala dosta Balea proizvoda izdvojila bih sprej za zastitu od toplote koji ima predivan miris (zelena jabuka) a i ne masti kosu niti bilo sta slicno.

    Giveaway na mom blogu: sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam njihove dezodoranse posebno onaj zeleni, ne secam se tacno imena, ali on mi je prelep i osvezavajuc. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Balea serum u roze bocici vise nema da se kupi u DM parfimeriji, bar ne u Kragujevcu vec duze vreme,gde bi mogla da ga narucim?

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate