понедељак, 22. јун 2015.

BALEA REGENERATOR ZA KOSU SA VANILOM I BADEMOVIM ULJEM

Zdravo :)


Jedan regenerator u sobi,drugi na polici kupatila,treci u fioci ceka na koriscenje,cetvrti mirise bozanstveno ali ce ipak sacekati svoj red za nekoliko meseci,peti u planu za kupovinu......I tako sve u krug. Zavisnost zvanicno otkrivena ;)

Kao sto i same po tekstu iznad mozete da zakljucite,opet sledi post o jednom sjajnom regeneratoru za kosu,a sa druge strane,izuzetno povoljnom. Rec je o Balei.



Zadnje 2 godine,regeneratore menjam jako cesto,u zelji da cu pronaci onaj koji mi u potpunosti odgovara,a sa druge strane,volim da isprobavam nove stvari.Balea je jedan od brendova koje jako volim.Sve sto sam do sada od njih probala bilo mi je savrseno.

Ovaj regenerator namenjen je suvoj i ostecenoj kosi,kakva moja zapravo i jeste.Prva stvar koja me je u potpunosti odusevila je miris.Milksejk od vanije!Druga stvar- ucinak na kosi.

Kosa je mekana na dodir,svilenkasta a miris se zadrzava na kosi do susenja.

Svakako preporucujem svima ovaj regenerator ukoliko zelite nesto povoljno,a kvalitetno,za cenu od samo 179 dinara,za 300 ml propizvoda koliko dobijate.

Bitna stvar koju treba ovde napomenuti je da je proizvod bez silikona.

Sastav :


Sta volite od Balee za kosu?

Do narednog posta,

KONSTANTINA

5 коментара:

  1. Deluje mi kao odlican regenerator, takodje cesto menjam regeneratore u nadi da cu pronaci neki koji mi savrseno odgovara. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična mi je upravo maska iz ove linije :) Upravo sam oprala kosu i ''maskirala'' se :D

    ОдговориИзбриши
  3. Šampon mi nije odgovarao, dok je regenerator druga priča. I da, predivno miriše, šteta što se ne zadržava duže. Ne bi mi smetalo da mi tako miriše kosa do kraja života :D Razmišljam da kupim masku kada potrošim trenutne zalihe :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate