недеља, 1. март 2015.

BEAUTYUK POSH PALETTE MASQUERADE

Zdravo :)


Danas cu vam pricati o jednoj predivnoj paleti senki koja je,nakon dugo premisljanja, kupiti je ili ne,konacno svoje mesto nasla medju mojom kometikom. Jedini razlog zbog kojeg sam se premisljala je taj sto imam previse senki,ali na moju srecu,ne i paleta,tako da sam se na kupovinu ipak odlucila,kao i zbog cinjenice da kosta samo 7 eura.






Rec je o BeautyUK paleti senki kojih na zalost nema u Srbiji.Postoji veliki izbor paleta,a ja sam se odlucila bas za ovu.Kako volim cokoladne,bordo i zlatne nijanse,izbor je pao bas na ovu.




Sto se same pigmentacije tice,jako je dobra.Na slikama ispod videcete senke na ruci,bez baze,pa na osnovu toga mozete zakljuciti kako bi izgledale sa bazom.Ja ih koristim sa bazom,ali svakako su i bez nje jako dobre.



Sto se boja tice,sve su manje vise sedefaste,osim dve nijanse,braon i crne koje su mat.Iskreno priznajem,da ovakav kvalitet i ovakvu pigmentaciju nikako nisam ocekivala za cenu od 7 eura. 




Kao sto sam na samom pocetku rekla,u Srbiji ih nema,ali ih mozete naci u Crnoj Gori.

 Da li ste probale nesto od BeautyUK proizvoda?


Do narednog posta,


KONSTANTINA

8 коментара:

  1. Baš im je dobra pigmentacija, posebno mi se dopada ona braon-crvenkasta. Šteta što Beauty UK nema kod nas, cene su skroz korektne. Čini mi se da mi imamo najmanji izbor brendova u regionu.

    ОдговориИзбриши
  2. Pigmentacija je stvarno odlicna, bas sam se iznenadila..:)Steta sto se kod nas ne moze naci ovaj brend..:(

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam palete Masquerade, Eden, Galaxy, ruževe, rumenila i eyelinere, s obzirom da su u Hr dostupni u Kozmu.
    Iskreno, ok palete za nekoga ko počinje s šminkanjem, ja sam se malo razočarala jer se truse baš jako, naročito zlatne, bakarne i te sedefastije nijanse.
    Za mrvicu više novca može se kupiti odlična Sleek paleta.
    U svakom slučaju- ok proizvod.

    ОдговориИзбриши
  4. Bice uskoro vjerujem... Jer je cudo da nesto ima u cg a da ga nema u srb makar kad je rijec o kozmetici 😀

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман2. март 2015. 12:17

      Sve zavisi od distributera, ali cinjenica je da ako postoji distributivni centar nekog brenda u Hrvatskoj, velika je mogucnost da ce Kuca Hemije ili Cosmetic Market uvoziti taj brend pa se zbog toga neki brendovi prije pojave u CG nego u Srb. Catrice se moze naci u Cosmetic Marketima vec jedno 2 godine, a Beauty UK u Kuci Hemije (ima jedno 3 mjeseca), doduse samo u vecim porodajnim objektima (Podgorica, Budva i sl). Pixiwoo (Nic) je skoro nahvalila Beauty UK Contour Palette i bas zelim da je probam, samo da saznam u kom gradu i objektu mogu da je kupim (u Kotoru, koji mi je najblizi nema jos uvjek). Kris

      Избриши
  5. Super su im sjenila, pametno si odlučila da kupiš :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ja već dugo odolijevam ovoj paleti :/ imam osjećaj da za desetak kuna više ipak radije uzmem sleek. :D mada niti ova paletica ne izgleda loše niti malo.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate