уторак, 10. фебруар 2015.

BALEA DUSCH LOTION

Zdravo:)


Ne mogu da Vam docaram kako ovaj losion,svaki put nakon tusiranja,izazove priliv pozitivne energije kod mene.Svako vece nakon tusiranja,pozelim da Vam napisem par reci o njemu,jer zaista zasluzuje zasebnu recenciju. Ako bih sebi dala slobodu da drugim recima opisem ovu lepoticu u jednoj bocici,rekla bih da je to dragocena tecnost ocaravajuceg mirisa.Mislim da bi sada bio red da Vam i predstavim proizvod koji me je toliko odusevio a rec je o Balea Dusch losionu za tusiranje,zaista ocaravajuceg mirisa.




Priznajem,padam na lep miris i ambalazu,ali ovde je miris taj koji je presudio. Sadrzi magnoliju,mosus i nar i to je kombinacija koja cini ovaj lagani losion za tusiranje potpuno neodoljivim.

Kao i kod svih Baleinih gelova za tusiranje,znala sam da je nega osrednja,ali kod ovog losiona je prica potpuno drugacija.Nije drasticna razlika u odnosu na ostale,ali koza mi je nakon njega izuzetno mekana i nezna.Na moju veliku zalost,miris se ne zadrzava dugo na kozi i limitiran je,tako da je to jedan od razloga da napravim zalihe,jer je miris idealan za leto.Tako da,trk do DM-a :)




Kada smo vec kod mirisa,mirise na more,leto,plazu,kreme za suncanje,sladoled od kokosa i milksejk od vanile,sve to pomesano u ovoj sarenoj bocici.

Ako nekoga interesuje sastav,tu je




Proizvod sadrzi 200 ml proizvoda i kosta oko 150 dinara,kao i vecina Baleinin tusiralica.Jedina mana ovog proizvoda je sto je limitirana edicija,ali mi ostaje da se nadam da ce uskoro izbaciti nesto jos bolje.

Da li volite Balea gelove za tusiranje i koji mi preporucujete da probam?



Do narednog posta,



KONSTANTINA

10 коментара:


  1. Zahvaljujuci tebi isprobala sam neke kupke njihove,ali planiram da prosirim asortiman vezan za kucu,a posebno za kupatilo :)

    ОдговориИзбриши
  2. Obožavam njihove LE tuširalice i mazalice :)

    ОдговориИзбриши
  3. Moracu da ga kupim i probam, posebno mi se dopada opis mirisa :D

    ОдговориИзбриши
  4. Divno si opisala miris i sad ga definitivno želim, iako ga dosad nisam primjećivala :D

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam ovaj koristila, moram ga pomirisati kad budem isla u DM, padam uvijek na predivan miris :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate