понедељак, 1. децембар 2014.

SERICAL LATTE PAKOVANJE ZA KOSU

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je jos jednom proizvodu koji svakodnevno ulepsava moju kosu,a rec je o verovatno najjeftinijem,a sa druge strane i najpopularnijem proizvodu za kosu.Rec je o Serical Latte pakovanju.

Dugo sam razmisljala da li cu mu posvetiti citavi post,jer blogo sfera je preplavljena postovima vezano za Serical ili cu ulepsati svoj Instagram pomenutom maskom,ali ipak sam se odlucila za ovo prvo. Svakako da zasluzuje kvalitetan opis.





Serical je italijanski brend i u svom asotrimanu ima samo maske.Na nasem trzistu postojio vise razlicitih,a ja sam se na Sajmu kozmetike odlucila bas za ovo. Svakako cu isprobati i ostala,ali mi je ovo trenutno jedno od omiljenih pakovanja.

Ovo pakovanje je prvenstveno namenjeno tretiranoj,farbanoj i blajhanoj kosi,ali s obzirom na sastav i visoku koncentraciju mlecnih proteina,mogu da ga koriste svi tipovi kose,jer je izuzetno korisno,narocito za njen oporavak.



Miris pakovanja je prvo sto me je odusevilo a nakon toga i zapremina,sadrzi 1 kg proizvoda,za cenu od oko 300 dinara.Kao sto i vec same znate,pakovanje je najbolje kupovati na pijacama jer je najjeftinije,dok je kod uvoznika nesto skuplje,kao i kod ostalih distributera.Kao sto sam vec napomenula,ja sam svoj primerak kupila na Sajmu kozmetike. A sto se mirisa tice,ocaravajuci je.Mirise na mleko,keksice,karamel.Miris se poprilicno zadrzava na kosi,cak i nakon susenja.


Ne koristim je svakodnevno,jer imam jos par balzama i maski koje vrtim u krug,ali mi kosa sa njim,u poslednje vreme,izgleda ubedljivo najbolje.





Preporucuje se da stoji nekoliko minuta na kose,takodje moze se i odmah isprati kao sto ja radim,a mozete je cak drzati na kosi i duze od nekoliko trenutaka,najbolje pola sata,kada imate vremena. Verujem da su tada najbolji rezultati,ali ja za to jednostavno nemam uvek vremena,s obzirom da je perem svakodnevno. 




Nakon pranja i susenja,osecam pod prstima koliko je kosa mekana i svilenkasta,laka za rascesljavanje,ne mrsi se,krajevi su zagladjeni i kosa nije naelektrisana!

A na slici ispod mozete videti kakva je moja kosa,ovde,nakon 2 meseca koriscenja :)





Necu pitati da li ste probale Serical jer znam da jeste,ali me zanima,koja Vas je najvise odusevila?



Do sledeceg posta,



KONSTANTINA 









27 коментара:

  1. Pakovanje je odlicno! Ali citala sam iskustva jos nekih devojaka koje ga koriste i kazu da ne sme da se drzi duze od 10ak minuta, jer ukruti kosu.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala,ali sada definitivno želim!:)

    ОдговориИзбриши
  3. Stvarno imaš prekrasnu kosu :)) Voljela bih probati Serical Latte.

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je bolja Placenta (pakovanje sa zelenom etiketom iste marke Serical). Kosa mi je isto plava ali mi ono nekako bolje nahrani i hidrira kosu,zaista je vrhunsko,probajte.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja volim ono sa keratinom, pink. Zaista je fenomenalno i lepo zagladi kosu. Potrosila sam ga pre par meseci, konacno, ali isto nisam pisala na blogu, ne znam zasto :( Valjda sam se toliko navikla na njega da sam zaboravila :D

    ОдговориИзбриши
  6. Draga tebi je kosa uvek lepa.Od kad pratim tvoj blog ,tvoja kosa mi je prelepa. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja se svaki put raspametim kad vidim tvoju kosu! Cak sam vijala svoju frizerku da mi napravi takve siske. :) Pisi jos o kosi, kako pravis lokne, sve me zanima! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Da, imas prelepu kosu! kako si dosla do ove boje? Kojom farbom se farbas ?

    ОдговориИзбриши
  9. Ja nikako da odlučim koju bih i verovatno sam jedina koja nije probala ove maske hahaha...Krenuću onda od ove jer mi je kosa plava, farbana kao i tvoja :) Lidija

    ОдговориИзбриши
  10. Kosa ti je stvarno prelepa. Zanima me da li ti ovo pakovanje masti kosu? Ja imam kosu kojoj su krajevi suvi,a koren se vrlo brzo masti,pa me strah da me ovo pakovanje ne umasti vrlo brzo,a bas mi treba neko da mi kosa budena krajevima zagladjena i da lokne budu glatke,sjajne. Imam ravnu kosu ali je uvijam,nekako su mi lokne vise seksi od ravne kose. :) Sve pohvale za tvoj blog. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikada sa njom nisam dosla do faze da mi se zamasti kosa,jer je perem svaki dan,tako da tu na zalost,nisam od pomoci :)

      Избриши
  11. Koristila sam latte i placentu, i latte mi se mnogo više dopada. :)

    ОдговориИзбриши
  12. Ana znas li u Cg. gdje ima da se kupi.. sve sam cini mi se zivo obisla ne mogu da je nadjem :(

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate