среда, 19. новембар 2014.

MOJ NAJDRAZI - ALIEN BY THIERRY MUGLER

Zdravo :)


Današnji post posvećujem jednom od najlepsih mirisa svih vremena,mojoj najvećoj mirisnoj ljubavi,ljubicastoj bocici koja krasi moju kolekciju parfema vec punih 8 godina,a reč je o slavnom parfemu Alien,kuće Thierry Mugler.
Ovaj parfem pojavio se na trzistu davne 2005.godine,a moj prvi susret sa njim dogodio se godinu dana kasnije,tacnije 2006. godine kada sam tek uplovila u kozmeticke vode.Njuskajuci po luksuzno opremljenim parfimerijama,pogled mi se zaustavio na ljubicastom lepotanu koji me je na prvi miris,odmah osvojio.






Oduvek sam volela mirise koju su po necemu specificni i posebni,koji imaju karakter,koji su specificni i mocni,koji hipnotisu a takav je upravo Alien.

Sto se mirisnih nota tice,sadrzi amber,drvene note i indijski jasmin.Bocica je dizajnirana od ametista,nosioca prirodne energije,a ukrasena je zlatnim cepom koji simbolizuje solarnu moc.






Ovde dominira jasmin,a miris prosto kao da greje i dusu i telo,a kada ga nosim osecam se jako posebno,a nosim ga stalno,nebitno da li je leto ili zima.To je jednostavno moj miris,miris po kojem sam prepoznatljiva,miris po kojem me svi pamte,miris koji mi popravlja raspolozenje,miris bez kojeg jednostavno ne mogu da zamislim svoj zivot.


Da li Vi imate svoj miris,miris po kojem ste prepoznatljive?



Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

17 коментара:

  1. Ovo djeluje kao miris koji bi mi se svidio :) moj takav signature miris je Lancome Tresor in Love (isto jasmin, ali i ruza), pa eto probaj ako nisi :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas zvuci primamljivo:-) moj signature parfume je Lolita Lempicka prva u kolekciji :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Cao Anci! :) Komentarisala sam ispod posta o nezi tvojih usana, ali nisi mi odgovorila pa pretpostavljam da nisi videla koment.:) Kakav sjaj daje Balea Intensiv na bazi shea buttera i arganovog ulja- da li su usne bezbojne ili daje rozi sjaj? Njegova cena jeste smesna, ali imam pregrst tih mazalica i ne bih ih dodatno bespotrebno gomilala, jer mi treba iskljucivo mazalica/labelo/balzam za usne koji daje neki roze sjaj :) Hvala unapred, pozdrav tebi! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nekako mi je promaklo,izvini :) Ne daje bas nikakvu boju,sano blagi sjaj,nega mu je zaista za 10-ku! :) Nadam se da sam pomogla :)

      Избриши
  4. Mislim da sam ih do sad imala 5,6 komada, ipak je najbolji edp, edt mi je preslab :)
    Definitivno najlepši parfem

    ОдговориИзбриши
  5. Nema problema, nemoj da se izvinjavas;):) Moze li mali help-koja je po tebi mazalica za usne daje lepi rozi sjaj(bez sedefa), a istovremeno i koliko-toliko ok negu? Hvala ti, pozdrav! :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaj Baby lips od Maybelline-a,ne koristim nista od mazalica u boji jer ne volim,imam Baby lip Pink Punch i fin je :)

      Избриши
    2. Hvalaa, divna si! :* :)

      Избриши
  6. Moje ljubimče. <3 :D
    Jedino što mi se ne dopada (mada to, naravno, nije toliko bitno) je kampanja koja ga je pratila, uopšte ne mogu da ga povežem sa likom one albino devojke obučene u zlatno, potpuni promašaj po mom mišljenju. O_o :D

    ОдговориИзбриши
  7. I moj najdrazi <3 Imam ga i koristim godinama i definitivno, zima je nezamisliva bez Aliena <3

    ОдговориИзбриши
  8. Apsolutno prekrasan parfem kojeg obožavam do neba i natrag! ;))

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate