понедељак, 3. новембар 2014.

FAVORITI MESECA OKTOBRA

Zdravo :)


Jako se radujem sto smo vec kalendarski usli u mesec novembar,iz razloga sto je to moj najdrazi mesec,ali samo zbog cinjenice da u novembru proslavljam svoj rodjendan.Pratece elemente kao sto su sneg,kisa,vetar i hladnoca,ne podnosim ;)


Danasnji post donosi pricu o proizvodima koje sam koristila tokom citavog prethodnog meseca,a koji su se pomalo provukli i kroz septembar.Sve proizvode koje cu predstaviti obozavam i koristim iz svakodnevno,vise puta dnevno :)





Prvi proizvod o kojem cu pisati danas je Balea dezedorans sa mirisom kokosa i breskve. Kljucna stvar kod mene kada kupujem dezedorans je da je bez aluminijuma.Ne postoji opcija gde cu ja uzeti nesto protiv znojenja a da sadrzi aluminijum.Tako funkcionisem vec vise od 10 godina.Bila sam pomalo skepticna prema Balei,tacnije koliko ce neprijatne mirise drzati pod kontrolom,ali sam se zaista iznenadila vec nakon prvog nanosenja,posto se nekada desava da sam na poslu i 10-ak sati,cesto na putu i u avionu...zaista dugo drzi,ne znojim se sa njim,nema neprijatnih mirisa,miris je fin ali ne preterano ocaravajuci jer mi zbog pomenute breske mirise pomalo kiselkasto ili je to samo moj osecaj.To je nebitno naspram ucinku koji pruza.Povoljan je i cena mu je oko 250 dinara i moze se naci u svim DM drogerijama.



Shiseido Ultimune je u svakom smislu specifican i poseban proizvod.Rec je o aktivatoru samog imuniteta koze koji pruza kozi moc da se sama izbori sa svim faktorima koji je ostecuju.Sadrzi bastensku koprivicu,ginko,vodicu bugarske ruze i majcinu dusicu.Moze se koristiti na celo lice pa cak i na predeo oko ociju.
Ja moram da kazem da je proizvod zaista ispunio sva moja ocekivanja.Na samom pocetku nisam poverovala da ijedan proizvod moze da poradi na imunitetu vase koze,osim vas samih,ali Shiseido-va prica se zaista pokazala kao tacna.Koza mi je nakon skoro mesec ipo dana koriscenja mnogo zdravija,svezija,cistija...Moram da napomenem da mogu da ga koriste svi tipovi koze kao i svi uzrasti.Za problematicnu kozu je takodje dobar jer sanira sve nepravilnosti,uz odgovarajucu negu nakon njega.Koristi se pre seruma i pre kreme,na cisto lice.
Efekat koji sam ja primetila kod sebe je da mi je koza svezija i na prvom mestu cistija,crvenilo se povuklo kao i postojece sitne bubuljice.Otklanja sve znakove umora kao i problem dehidratacije koze. Proizvod zaista vredi svakog utrosenog dinara a postoji u dve mililitraze,od 30 i 50 ml.Cena im je oko 12.000 i 15.000.



Collistar High definition shaping serum je moj najdrazi proizvod za definisanje lokni. Ima jako specificnu teskturu i slatkasti miris.Kada kazem specificnu teskturu,s jedne strane je dosta vlazna i masnjikava a sa druge kao da je gumirana.To je upravo to sto ovaj proizvod cini potpuno savrsenim.Moja kosa,tacnije moje lokne su sa njim besprekorno definisane,mekane i elasticne,a lokne oblaze nevidljivim filmom kojima ni vlaga ne moze bas nista! Bocica je na pumpicu i sadrzi 100 ml proizvoda koji mogu da traju jako dugo,jer je potrebna mala kolicina koja se nanosi od usiju pa do samih krajeva kose.Pored toga sto definise lokne,kosa je nakon njega mekana i laka za rascesljavanje.Cena mu je trenutno oko 1000 dinara u Jasmin parfimerijama,s obzirom da je snizen 50 % pa pozurite,zaista proizvod vredan paznje.



Chanel Allure Eau de parfum je proteklih nekoliko meseci bio jedan od mojih najdrazih mirisa. Za njega sam i posebno vezana jer je poklon od meni drage osobe.Dve reci kojima bih mogla opisati ovaj parfem je elegancija i prefinjenost!Mirise toplo,puderasto,nezno i zenstveno,mocno,luksuzno.Od mirisnih nota sadrzi breskvu,burbon vanilu,jasmin,cvet narandze,mandarinu,kedar,ruzu,vetiver,bergamot i magnoliju. Sam parfem kao i bocica,asociraju me da je ciljna grupa za nosenje ovog mirisa mlada,moderna zena,sofisticirana,jednom recju,Dama,koja ostavlja za sobom trag ciste elegancije i divote.Upravo takav je Allure.S jedne strane,prekrasan za hladne zimske noci,kao i sexy za duge tople veceri.



Aura Matte Velvet ruzevi za usne su postali moji najdrazi pre malo vise od mesec dana i od tog momenta ih svakodnevno koristim.Trenutno imam u svojoj kolekciji 3 nijanse,ali ova je najdraza.Rec je o broju 609 Candy Pick. Sto se ambalaze tice,pakovanje nije klasicno kao i kod ostalih karmina,vec ima aplikator cetkicu za precizno nanosenje,a zavrsnica im je potpuno mat.I pored toga,izuzetno su hidratantni,lagani na usnama i ne skupljaju se u pregibima.Imaju blagi slatkasti miris.Kostaju 485 dinara. Na slici ispod mozete da vidite kako ruz izgleda na mojim usnama.






NYX Soft Matte lip cream u nijansi Stockholm je najdivnija moguca nude nijansa koju sam ikada imala od svih neutralnih karmina,a imala sam ih i probala na stotine.I oni,kao i Aura,imaju aplikator cetkicu za precizno nanosenje i mat zavrsnicu.Moje iskustvo je takvo da se brze skidaju od Aure,ali to mi i nije toliko bitno.Imaju takodje slatkasti miris,poput karamel bombona.Cena im je oko 600 dinara i mogu se naci u prodajnim objektima Alexandar cosmetics-a.






Lancome lak za nokte u broju 171 B je najsavrsenija,zenstvena crvena boja laka za nokte. I pored toga sto ima najlepsu crvenu boju,ima i odlicnu formulu.Dugotrajan,postojan,visokog sjaja i bez mogucnosti brzog zgrudnjavanja laka.Naravno,cena govori da takve stvari kod ovog laka prosto ne dolaze u obzir.I ja se slazem.Dugo ga imam,i i dalje je kao nov.



O Burgundy crush laku za nokte od Max Factora sam vec pisala u vise navrata.Prelepa jesenja bordo boja koja nikada ne izlazi iz mode. Formula je odlicna i jedan sloj je sasvim dovoljan za potpuno pokrivanje.Cena mu je oko 700 dinara i moze se kupiti u svim parfimerijama i drogerijama.



NYX Baked blush u nijansi Wanderlust je rumenilo koje u poslednja 2 meseca stavljam gotovo svakodnevno.U sustini,ovde je rec o proizvodu koji je 3 u 1,rumenilu,bronzeru i highlighteru.Nisam primetila da ima efekat bronzera,ali efekat highlightera svakako da.Diskretno je a boja je blago kajsijasta uz mogucnost nadogradjivanja boje i zaista izgleda lepo kada se nanesu 2,3 sloja.Nista preterano niti napadno.Postojano je citavi dan,ne oksidira,ne menja boju niti nestaje sa lice.Cena mu je oko 700 dinara i moze se pronaci u Alexandar cosmetics-u.




Collistar S.O.S Blemishes je specijalno formulisan za necistu kozu i lecenje i isusivanje bubuljica.Kremaste je teksture i u boji pudera,u potpunosti se stapa sa kozom i moze se koristitii preko sminke.Zbog aktivnih sastojaka koje sadrzi,ima specifican miris. Sadrzi salicilnu kiselinu,cink,vitamin F i B6. Dugo sam tragala za nekim proizvodom koji ce biti i vise nego efikasan kod ciljanog isusivanja bubuljica,a ovaj proizvod sam uporno izbgavala,iz meni nepoznatih razloga.Kako problemi sa bubuljicama nikada nisu bili veliki,uvek sam kupovala cinkovu pastu koja ni te sitne probleme nije resavala efikasno.Onda sam odlucila da probam Collistar jer mi se dopala cinjenica da je tecnost obojena,jer nepravilnosti ne volim da gledam na svom licu. Vec posle prvog nanosenja,bubuljice su postale manje,a redovnim koriscenjem,iz dana u dan bivale su sve manje i manje dok se ne bi napravila krastica i potpuno nestale.Bocica sadrzi 12 ml proizvoda sto je dosta za ovakav proizvod,jer je minimalna kolicina potrebna za jednu bubuljicu.





Da li vam se dopadaju moji favoritii da li ste nesto od pomenutih koristile?


Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

12 коментара:

  1. Bas su ti divni favoriti!! :) koja je cena ovog Collistar S.O.S Blemishes,i gde moze da se nabavi!? bas si me zainteresovala!!

    ОдговориИзбриши
  2. Sve mi se svidja,ali lakovi su mi favoriti :)

    Marija

    ОдговориИзбриши
  3. Uh divni su ti favoriti. I ja imam i obožavam Allure, samo ja čekam zimu za njega. Prelepost. Sviđa mi je Shiseido predserum, ali van je moje lige po ceni. Inace bih ga odmah nabavila. Collistar za nepravilnosti prvi put vidim kod tebe, da li se sećaš cene, baš bih ga osmotrila. Pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad je na snizenju,mislim da je sada manje od 2000 dinara,ali javljam tacnu cenu sutra :)

      Избриши
  4. Koji sljokicasti lak ti je na domalom noktu? :)

    ОдговориИзбриши
  5. Divni favoriti, kao i uvijek. Posebno mi se svidjaju lakovi za nokte. Sto se tice Nyx pecenog rumenila, svidja mi se to tvoje, ali planiram ipak naruciti Foreplay, mislim da bi uz moju boju tena ipak bolje isao. Nisam nikad bila fan Chanel parfema, ali po tvom opisu Allure-a imam zelju da odem do prve parfimerije i pomirisem ga. :-)

    ОдговориИзбриши
  6. Max Factor lak je po meni zvijezda ovog posta <3

    ОдговориИзбриши
  7. Imamo skoro iste favorite ovaj mesec :) Radim na blogu giveaway za blogerke pa ako hoćeš mo6eš da učestvuješ,bilo bi mi drago :) http://verondzaa.blogspot.sk/2014/11/giveaway-for-bloggers.html

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate