понедељак, 29. септембар 2014.

TOP 5 PROIZVODA KOJE VOLIM OVE JESENI

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam predstaviti ne samo proizvode koji su mi dragi ove jeseni,vec i proizvode koje sam koristila citave godine,manje vise :) Znam da je jesen tek stigla,tako da je nemoguce da vec imam jesenje favorite,ali ovo je nesto sto koristim vec duze vreme,sto leti nisam tako cesto,a za hladniji period su idealni :)







Prvi i najdrazi proizvod je Bourjois 123 Perfect tecni puder,namenjem kombinovanoj kozi za matiranje.Sadrzi 3 korektivna pigmenta koja prekrivaju tamne podocnjake,crvenilo kao i ljubicaste pigmente koji prekrivanju plavicaste tonove na kozi.Kako sam proizvodjac kaze,puder na licu na izgleda tesko,odlicno matira,cak i do 16 h. Ja se slazem,osim za ovo poslednje,jer sa jedne strane,do sada nisam uspela da nosim puder 16 h na licu,a sa druge,primetila sam da mi lice prosija vec posle 5 sati,sto je odlicno,tako da o 16-casovnom matiranju nema ni govora.

Kod ovog pudera mi se dopada sto je lagan,a opet odlicno prekriva,lepo ujednaci ten,prekriva nesavrsenosti na licu do perfekcije ( na mom licu),postojan je,odlicno matira i paleta boja je odlicna,s obzirom da sam ljubitelj prirodnih bez zuckastih tonova.Trenutno koristim nijansu 57 Light bronze,s obzirom da sam jos uvek tamna od mora.Puder ima jako lep i prijatan miris.Sadrzi standardnih 30 ml proizvoda i cena mu je oko 1600 dinara.



Aura Fix Me sprej za fiksiranje sminke sam kupila nedavno i zavolela ga nakon prvog nanosenja.U principu,ne koristim nista za fiksiranje sminke jer mi je kompaktni puder sasvim dovoljan,tako da sam sprej testirala koristeci samo tecni puder i trajao je bukvalno satima,sto mi se samo sa tecnim puderom retko desava.Imam kobinovanu kozu,a sto se T zone tice,masti mi se samo nos.Koristim ga svakodnevno,cak i preko kompaktnog pudera i sminka mi bez popravljanja u toku dana traje i po nekoliko sati.Nanosi se tako sto se prethodno promucka i nakon potpuno zavrsenog sminkanja ispraska na lice sa udaljenosti od 30 cm.Svidja mi se sto kod ovog spreja nema neprijatnog zatezanja lica nakon fiksiranja.Jedina stvar koja mi se ne dopada je miris,jer me podseca na lak za kosu,ali dobra stvar je da miris vec nekoliko minuta nakon nanosenja potpuno ispari.Proizvod u svom sastavu sadrzi alkohol,ali ne isusuje kozu zbog prisustva pantenola.Cena mu je oko 450 dinara.



O Bourjois Velvet ruzevima sam vec pisala,ali ne i o ovoj nijansi.Kako sam u prethodnom postu navela,rec je o tecnim ruzevima koji daju potpunu pokrivenost usnama i mat zavrsnicu.Nijansa o kojoj cu Vam danas pisati je 07 Nude-ist. Kako sam naziv kaze,rec je o jednoj od nude nijansi ali ne klasicno,bezlicnoj nude boji.Ovde je rec vise o boji mesa,tacnije boji izmedju braon,nude,bordo..Jako ju je tesko opisati,dosta je specificna.Kod ovih ruzeva mi se dopada sto usne nimalo ne isusuju,ne skida se brzo,mat je i traju dugo,bez popravljanja.Sadrze 7,7 ml proizvoda i dosta dugo traju.Miris je malo neobican ali jako brzo nestane.Cena im je oko 1000 dinara.







Eyeshadow Hypnose od Lancome je senka koju ne koristim cesto,ali mi je zbog glitera koji sadrzi,idealna za jesenje i zimske noci.Koristim je tokom citave godine,ali me asocira na Bozic. Rec je o nijansi T305 Chocolat Epice.Mozda na slici necete videti pravu lepotu ove senke,mozda zbog toga sto je slikana na dnevnoj svetlosti.Postojanost joj je odlicna,pigmentovanost takodje.Dobra stvar je sto se jako sporo trosi,narocito zbog toga sto je ne koristim toliko cesto.Cene se ne secam,ali je negde oko 3000 dinara.





I za kraj,poslastica! :) Rec je o MAC senki u nijansi Antiqued.Obozavam ovakve nijanse koje pomalo vuku na bakarno.U sustini,ovde se radi o braon senki sa dosta sedefa,a boja je izmedju braoni bakarne,pomalo kao da ide i na bordo.Ovakve nijanse daju neku toplinu mojim ocima i dodatno isticu njihovu boju.Cene se ne secam jer je kupljena u inostranstvu.Kvalitet je,kao sto vec i same znate,izvanredan.Postojanost i pigmentovanost takodje.





Da li Vam se dopada?


Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

9 коментара:

  1. 123 perfect je meni isto fenomenalan puder, odlično pokriva a nije težak, super varijanta za svaki dan. Kad potrošim ove koje sam u međuvremenu kupila sigurno ću ga uzeti opet. Od ostalih stvari sam probala fiksator, isto sve pohvale :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Uf, prekrasna su mi ova sjenila! Definitivno su savršena za jesen. Bourjois velvet mazalicu obožavam! Imam ju u nijansi Pink Pong, i moram si nabaviti još koju jer su mi baš odlični ruževi. :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate