субота, 14. јун 2014.

MANNA PUTER OD MANGA

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je jos jednoj poslastici namenjenoj Vasoj kozi,a rec je o Manna mango puteru.




Kako sam pravi zaludjenik za prirodnu kozmetiku i kako uzivam u isprobavanju novim proizvoda,secam se da sam Vam jednom prilikom pisala o svojoj opsesiji prema francuskom brendu Decleor i koliko prijaju mojoj kozi.E pa,oni su bili okidac da ja pocnem da se zanimam za prirodnu kozmetiku.

O Manna brendu pisala sam relativno skoro i u tom postu sam izrazila svoje odusevljenje i koliko mi je pomogao Ebanovina sapun u borbi protiv bubuljica.
Puter od manga je proizvod koji sam mazala nakon sto bih lice umila pomenutim sapunom.Pricacu Vam kakve sam sve blagodeti videla na svom licu koristeci ovaj puter.

Puter od manga je bele ili boje slonovace,cvrste konzistencije na sobnoj temperaturi,sa pravim mirisom manga.Sastav je slican kakao puteru,ali dosta meksi,lakse se maze,manje je mastan i brze se upija.


Ovaj puter na vise nacin pomaze da koza ostane lepa,takodje pomaze u sprecavanju nastanka bora,ublazava svrab,pomaze u ocuvanju elasticnosti koze,stiti kozu od opekotina od sunca,cisti prosirene pore,pomaze lecenju koznih oboljenja,bubuljica,ekcema,psorijaze,sprecava nastanak strija,protiv ujeda insekata a preporucuje se i za decu.

Ovaj puter resio je problem koji sam relativno skoro imala,a rec je o bubuljicama. Nije ih bilo puno,ali meni zaista dovoljno,jer se retko susrecem sa tim problemom. Koristila sam ga samo uvece,nakon ciscenja lica i primetila sam da,pored toga sto mi je isusio bubuljice,koza je bila neznija,cisca,blistavija,jedrija,mekana na dodir a T zona je skoro pa prestala da se masti.Bitna stvar je da se puter jako brzo upija i ne ostavlja nikakav mastan trag na licu.

Puter dolazi u srebrnoj teglici i sadrzi 100 ml proizvoda koji moze da traje jako dugo.

Ovo je jos jedan u nizu Manna proizvoda kojima sam istinski odusevljena.Naredni proizvod koji zelim da probam i o kojem cu pisati je Monoi de Tahiti ulje,prvenstveno zbog mirisa. Da li ste ga isprobale?


Da li volite Manna proizvode?



Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

21 коментар:

  1. Nisam probala ništa od njih, ali sama činjenica da nešto u sebi ima mango, odmah mi se sviđa :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ova recenzija me je baš obradovala :) dvoumim se između putera od Manga i Shea putera već duže vreme, ali mi je ovaj privlačniji. Inače koristim njihove sapune Eksta devičansko maslinovo ulje, Kozje mleko, Vilinu čaroliju za umivanje, dok Ebanovina sapun, koji mi se čini kao jači, koristim za skidanje šminke, i meni se pokazao savršen za tu svrhu. Takođe planiram da isprobam i sapun Zdravi pramenovi. Mislim da se sa Manna proizvodima ne može pogrešiti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,drago mi je da ti se dopala moja recenzija.Sta god da uzmes,neces se pokajati :)

      Избриши
  3. Анониман15. јун 2014. 10:30

    Ovo obecava,super je recenzija :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман15. јун 2014. 13:56

    koliko kosta? :) vec duze vreme citam o manna proizvodima i imam u planu da kupim par stvari :)

    ОдговориИзбриши
  5. Kako je tebe Decleor "preobratio" ka prirodnoj kozmetici, tako je mene Manna :D Veliki sam fan, iako tek od pre par meseci isprobavam njihove proizvode. I ovaj puter ću sigurno isprobati!

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ali po tvojoj recenziju zaista zvuči kao nešto vrijedno isprobavanja! ;)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман18. јун 2014. 12:17

    Gde ima da se kupe ovi prooizvodi?

    ОдговориИзбриши
  8. Ili nismo mirisale isti mango,ili imamo razlicite proizvode. Meni ovaj puter ne da ne mirise na mango nego nije ni blizu. Miris mu je biljni skroz. Bas cudno.

    ОдговориИзбриши
  9. Одговори
    1. Buđavi internet mi nestaje, zato ludim sa komentarima. Složila bih se sa Lenom, meni je pre par dana stigao i čak me ni ne podseća na mango, baš nekako na travčice miriše :D

      Избриши

Претражи овај блог

Translate