недеља, 6. април 2014.

♥ ALL ABOUT NYX ♥

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je planetarno popularnom brendu NYX koji je na nase trziste stigao pre skoro godinu dana.Za ovaj brend znala sam od ranije i jako sam bila srecna kada sam saznala da cemo i mi,u Srbiji,moci da uzivamo u ovoj kvalitetnoj a pristupacnoj kozmetici.Prikazacu Vam sve sto posedujem od NYX-a.Nema puno stvari,jer sam od ove godine resila da ne gomilam kozmetiku,ali sve sto imam je pazljivo odabramo i po svaki komad cu se u buducnosti sigurno vratiti.



NYX Butter gloss sjajevi su poslednji u nizu koji su kupljeni i zaista zasluzuju,ne samo par napisanih redova,nego citav post! Mogu slobodno da kazem da sam kompletno zadovoljna,kako pakovanjem,mirisom,paletom boja,hidratantnoscu,ali jedina mana,brzo se trose! Bitna stvar kod njih,sto mi je u sustini bitno kod svih sjajeva,je da ne isusuju usne i ne stvaraju osecaj tezine niti su lepljivi.Deluju na usnama poput balzama i imaju predivan miris na kolacice sa karamelom.Kostaju 440 dinara. OD boja koje posedujem tu su svoje mesto zauzeli - Creme Brule,Apple Strudel,Peaches and creme i Strawberry Parfait.




Round Lipstick ruzevi su medju prvima koji su kupljeni i priznajem,ne koristim bas sve nijanse. Imam ih ukupno 4,ali jedna je potpuno neupotrebljiva.Kremasti su,potpuno bez mirisa,ne stvaraju osecaj tezine na usnama,ne isusuju ih,povoljni su i kostaju nesto manje od 400 dinara.Imaju jako veliku paletu boja.Cetiri nijanse koje ja posedujem su - Marrakesh Pink,Pumpkin Pie,Stella i Hot Pink.




Kao sto mozete i da vidite na slici,prvi po redu,Marrakesh Pink je jako svetao i na usnama izgleda nekoliko nijansi svetlije od same boje usana,sto ja nikako ne volim.Previse je beo i jedino dobro ispadne kada se pomesa sa nekom tamnijom nijasanom,sto ja u principu nikada ne radim.Pumpkin Pie je ruz koji sam jedno vreme bez prestanka koristila i rec je o malo tamnijoj nude boji koja moze da se kombinuje uz sve.Stella? Zaista sta pametno reci za Stellu? O tom ruzu sam vec pisala i dobio je svoj zaseban post,jer nijednim ruzem nisam toliko bila odusevljena kao sa ovim,boja me je u potpunosti oborila sa nogu.rec je o kajsija-pink boji koja u sebi ima sitne sitne sljokice,koje su jedva primetne.Hot Pink je prava pink boja,kao stvorena za leto.Meni ovakve boje u sustini ne stoji,sve dok ne pocrnim,takoda planiram da ga nosim leti.

NYX Matte ruzeve jednom recju obozavam! Volim ih vise nego Round lipstick.Pre svega,mat su,izuzetno postojani,ne isusuju usne,imate osecaj kao da na usnama ne nosite nista,prelep izbor nijansi,slatko pakovanje i pristupacna cena od svega 540 dinara.Posedujem 2 ruza - Pale Pink i Summer Breeze.





Pale Pink je dosta svetla,ali mnogo jaca i intenzivnija od Marrakesh Pink nijanse.Moze da se nosi i samostalno,ali s obzirom da ja nemam bas toliko svetao ten,nanosim ga prstom ili ga blago utapkavam i na taj nacin izgleda jako lepo i prirodno na usnama.Summer Breeze je jedna od mojih najdrazih nijansi.Mislim da je ovo boja koja stoji svima i koja ide uz sve.
Rec je o prelepoj toploj roze Barbi nijansi koja je dosta intenzivna i vuce na ciklama.

Rumenila.....moram da priznam da sam prema rumenilima potpuno ravnodusna.Posedujem samo 2 ali nekako nisam bas zadovoljna kvalitetom.Previse su mi brasnjasta,krune se i nisu postojana.Prvo na slici je Summer Peach a drugo Pinched.




Sto se senki za oci tice,posedujem samo jednu i to Glam shadow koje po meni imaju najbolju teksturu i intenzitet boje.Rec je o nijansi Sentiment,o prelepoj braon - bakarnoj nijansi koja se presijava na zlatno i sadrzi zlatne cestice.Lako se nanosi,postojana je,baza nije potrebna i dosta su pigmentovane.




Da li Vam se dopadaju moje NYX stvarcice?


I za kraj uzivajte u zivotu,citajte dobro knjige,trenirajte kao prave zveri i spremajte se za leto,ja sam za ovogodisnju destinaciju odabrala voljenu Budvu :)





Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

15 коментара:

  1. divne stvarčice! butter glossovi me privlače, a za rumenila se slažem, nisu ni mene nešto posebno oduševila :/

    ОдговориИзбриши
  2. Mat ruževi su im savršeni, imam 3 nijanse i često ih koristim jer mi satima ne mrdaju sa usana :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nažalost, NYX mi nije dostupan, pa i nisam probala ništa njihovo :( nadam se da će se to ubrzo promijeniti :D

    ОдговориИзбриши
  4. Odoh konačno po butečiće a i ova senka će pasti!

    ОдговориИзбриши
  5. *Imam iste stvarčice kao ti, osim sjene, a i u drugim nijansama. Jako volim sve nyx sto sam probala, pa i rumenila, meni su baš super....

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam definitivno out of the loop sa NYX-om. Nikako da se nakanim na odem do alexandra. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман12. мај 2014. 00:32

    Lepe stvari imas!Ja od njihovih senki imam 3 mat i meni su ok,i odusevio me nihov HD korektor i tecni mat karmin. Jelena

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate