недеља, 30. март 2014.

W7 RUZ ZA USNE

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam pisati o karminu britanskog brenda W 7 koji sam dobila kao PR uzorak od firme Studio 22.Ako niste znali,u sta zaista sumnjam,W7 uvozi firma GLAM D.O.O
Sa ovim brendom sam se prvi put susrela na jednom inostranom kozmetickom blogu i kako to uvek i biva sa nama zenama,automatski me privukla.Kako nisam imala predstavu da li uopste postoje kod nas,nisam previse obracala paznju.

Igrom slucaja sam dobila ovaj ruz i sto se recenzije tice,bicu zaista objektivna.Kako u sustini nisam ljubitelj crvenih ruzeva i koristim ih mozda samo za specijalne prilike ili jednom u 10 godina ;) moram priznati da jedina stvar koja me je kod ovog ruza odusevila to je boja i donekle miris.Ovde je rec o pravoj crvenoj boji! Znate onaj osecaj kada pomislite na crveni ruz a u glavi Vam  se stvori idealna slika idealne boje.E pa takva je situacija i sa ovim ruzem.



Samo pakovanje me podseca na Bourjois Edition ruzeve,tako da verujem da su po uzoru na njihova pakovanja i radili.Kada mi je ruz stigao,imao je svud po sebi neke sitne pukotinice,ne znam da li je to zbog toga sto je ruz mat pa je mozda previse suv ili je u pitanju rok trajanja....I izgledao je nekako neuredno,kao da ga je neko vec koristio,sto mozete videti na gornjoj slici koja je uslikana pre ikakvog mog probanja. Miris je potpuno dobar,takoda verujem da je sa rokom trajanja sve u redu.Te sitne pukotine o kojima pricam mozete da vidite na slici dole,ali uzivo je mnogo drugacija situacija i vise se vidi.


Kao sto sam i napomenula,u pitanju su mat ruzevi i izuzetno su postojani,na sta ja ne mogu da se naviknem jer nikada ne koristim crveni ruz koji je pritom mat i koji se jedva skida.Kada sam pokusala da ga skinem nisam uspela,bila sam sva crvena oko usana i takva sam ostala satima.Na slici ispod mozete videti da je i nakon par sati,ruz i dalje vidljiv u tragovima na ruci.


Ovako ruz izgleda na suncu:


Dnevno svetlo:


Bez blica:


I na mojim usnama :) Kao i sto i same vidite,boja je apsolutno predivna ali na zalost,ne upotrebljiva.Ne osecam se dobro sa crvenim karminom ali ko zna,mislim da cu ga cuvati za leto :) Obe slike su slikane na dnevnom svetlu.



Sama tekstura ruza je dobra i vrlo prijatna na usnama.Nisu teski niti isusuju usne niti stvaraju osecaj ispucalih usana,vec su jako hidratantni.Ne mogu da pricam o njihovoj postojanosti,jer sam ih nosila citavih sat vremena na usnama i to po kuci,a sa druge strane preziveli su i hranu i pice. Cena ovih ruzeva nije visa od 600 dinara i mislim da se moze kupiti samo online,ali iskreno,nisam sigurna.

Da li ste imale priliku do sada da isprobate ista od ovog brenda i kako Vam se cini ovaj ruz i cime ste zadovoljne?

Do sledeceg posta,


KONSTANTINA 


I jedna lepa poruka za kraj :)


20 коментара:

  1. Meni se jako dopada kako ti stoji <3
    Možda, ako ti je preintenzivan i ne vidiš se s tom bojom- da pokupiš višak papirnom maramicom i time ''umanjiš'' intenzitet boje?
    Makar ja tako radim sa crvenim nijansama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je kod ovog karmina prosto nemoguce.Mat je i automatski se "zalepi" za usne :) Koristicu ga leti,kad pocrnim :) Hvala na komplimentu :*

      Избриши
  2. Prelepa boja... *.* Ali ja već imam mnogo crvenih ruževaa...aaa... :(

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман30. март 2014. 04:27

    Na prvoj slici ti predivno stoji i usne su ti jako lepe :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicno ti stoji crveni karmin, nosi ga cesce! ♥ Super i objektivna recenzija

    ОдговориИзбриши
  5. Ni ja ne volim da nosim crvene karmine, ali ova boja mi se bas sviđa. :)
    Lepo ti stojii karmin <3

    ОдговориИзбриши
  6. JEl sam ti rekla da su divni :) Ja imam ciklama i narandzasti

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман31. март 2014. 09:51

    Zanima me sta koristis kao higliter ispod ociju ? :) Prelepa si

    ОдговориИзбриши
  8. Koliko je divan. Posebno mi se dopada sto ne ulazi u pore, ja sa tim bas imam problema. Ja sam odusevljena kako izgleda

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate