субота, 8. март 2014.

NEW IN 2

Zdravo :)


Danas je jedan od onih postova gde cu Vam opet predstaviti sta sam kupovala tokom meseca februara kako i na samom pocetku marta.Pored kozmetike,tu ce biti malo i garderobe i nakita.Znam da sam pisala kako nisam ljubitelj ovakvih postova,ali sam se vodila logikom kako i ja uzivam u ovakvim postovima kod drugih blogerki,pa cu ih s vremena na vreme izbacivati.



Nisam puno kupovala ovog meseca. U principu,sve sto sam ovog meseca kupila,to sam ucinila prvi put.Obecala sam samoj sebi da cu ove godine da stedim kada je kozmetika u pitanju i da cu je kupovati u manjoj meri nego sto mi je zaista i potrebno.Za sada se u principu pridrzavam toga i kupujem manje.Volim kozmetiku i volim da pronadjem nesto povoljno a sa druge strane i kvalitetno,ali sto se mene tice,visoko selektivna kozmetika je nesto sto meni odgovara i medju njom sam pronasla vise stvari koje mi odgovaraju,nego medju onom povoljnijom.Sve sto sam kupila od dragstor proizvoda nastavljam i dalje da kupujem i obozavam ih.Pripremite se,bice puno slika i u komentarima mi napisite o cemu biste volele da citate :)



Jedan od proizvoda koji sam sa puno entuzijazma kupila je Bourjois CC krema.U sustini,ko me prati i ko cita moje postove,zna da ne volim da koristim tecne pudere i da sam ljubitelj onih kamenih,bas zbog svoje kombinovane koze.Kako se ova krema preporucuje za normalnu,suvu do kombinovane koze,mojoj je nakon 2 koriscenja izuzetno prijala,u svakom smislu.S obzirom da nakon tako kratkog vremenskog perioda ne mogu da donesem konacan sud,u nekom od narednih postova cu vam pisati o njoj,pod uslovom da me odusevi! :)





NYX je brend koji obozavam i bila sam jako srecna kada je stigao na nase trziste.Ovde jos jednom mogu da potvrdim da je u pitanju brend koji je jako kvalitetan a sa druge strane izuzetno povoljan.NYX Butter Gloss su novi sjajevi koji su stigli na nase trziste pre nedelju dana.Zelela sam nijansu Creme Brulee i nju sam za pocetak samo i kupila.Kostaju oko 400 dinara i kupuju se u Alexandru.Jako su kremasti i mirisu na karamel i vanilu.





Lorealove ruzeve volim,prvenstveno zbog specificnog mirisa jer me podsecaju na starinske ruzeve.Boja koju sam ovaj put kupila se naziva Classic Passion u nijansi 376.Rec je o prelepoj toploj crveno bordo nijansi.Boja je jako specificna i neobicna i zaista je najbolje da ko voli ove nijanse,ode u parfimeriju i isproba.Na slici na ruci se vidi prava boja ovog ruza.




Deborah Laque ruzevi za usne su relativno skoro stigli na nase trziste i za sada nemogu vise nista da kazem o njima.Imaju malo cudnu,neobicnu i vodenkastu teksturu zbog velikog procenta vode koji sadrzi.Miris im je malo cudan,ali uskoro Vam pisem opsirnije :)




CALA cetkice za sminkanje obozavam jer pored toga sto su izuzetno kvalitetne,pristupacne su.Ova cetkica je kostala oko 300 dinara i namenjena je za nanosenje korektora.




Loreal Elseve Total repair je jos jedna u nizu prskalica koje sam zelela da isprobam.Prva sa kojom sam probila led je bila Anti casse za lakse rascesljavanje.Kod ove prskalice,pored lakseg rascesljavanja,proizvodjac obecava i oporavak kose.Kako sam je vec isprobala,odlicno rascesljava kosu i na dodir je meksa i svilenkasta.Sto se oporavka tice,videcemo na duze staze kako ce delovati na moju kosu.

Balea dvofazni odstranjivac sminke sam kupila po prvi put,citajuci recenzije na forumima i drugih blogerki.Proizvod je oftalmoloski i dermatoloski ispitan i takodje,pogodan je i za osetljive oci,kao i za osobe koje nose kontaktna sociva.Izuzetno je blag i ne iritira oci.Kratko ga koristim i za sada mi se dopada,ali svakako cu opsirnije pisati o njemu.

Sebamed Clear face losion za ciscenje lica je cistac koji se preporucuje za kombinovanu,masnu i problematicnu,necistu kozu.Kako moja koza nije takva,uvek mi se desi,s vremena na vreme,da mi izadje poneka bubuljica.S obzirom da je ovaj losion bio potpuno zaboravljen,resila sam ponovo da ga kupim,kada mi se na bradi pojavila mala bubuljica.Odlicno cisti lice od svih necistoca,prociscava kozu,matira je i suzava pore a bubuljice cini manje vidljivim i posle par dana ih u potpunosati isusuje.Cena mu je 600 dinara i kupujem ga u Lilly apotekama.

Svece!Sta reci,osim da me je uhvatila potpuna manija za njima.Obozavam mirisljave sve,ali nikako prejakog i preintenzivnog mirisa.Preferiram one opustajuce.Ova je sa mirisom vanile,jako je nezna i nije teska.Kupila sam je u DM i kostala je oko 300 dinara.

Mindjuse obozavam! Pre par dana sam sa fb stranice Niki Jewelry porucila ove predivne mindjuse.Da li Vam se dopadaju? :)




I jos jedan novitet,u pitanju je esarpa puder roze boje sa crnim tufnicama.Polako se spremam za prolece :)



I nesto sto slusam non stop,od kako je Beyonce izbacila novi album. Odusevljenju nema kraja! 






Da li Vam se dopadaju moji noviteti?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

19 коментара:

  1. Bourjois CC kremu i ja zelim,i obavezno pisi post,bez obzira,i ako te ne odusevi!! :)) Kakave su nijanse? ja imam svetao ten,a u DMu,ovde kod mene jos nisu stigle,pa nemam pojma sta da ocekujem!? Ovu Elseve prskalicu imam,i onu u crvenoj bocici,ali sam sa ovom belom,zadovoljnija,i miris joj je divan!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam broj 32 i dobra je,deluje svetla ali sam primetila da se potpuno stopi sa mojim tenom.Pisem o njoj u narednom periodu obavezno :)

      Избриши
  2. nice haul :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Beyonce-in album je i mene oduševio :D
    Ta svijeća mi se nije svidjela, miris mi je preblag, a inače obožavam miris vanilije :) Za nyx-om toliko patim, i nadam se da će mi ubrzo biti dostupan. Naušnice su predivne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,miris se u sobi skoro uopste ni ne oseca. Moracu da nadjem neku malo intenzivnijeg mirisa :) Hvala!

      Избриши
  4. Анониман8. март 2014. 15:55

    Koliko je ovaj Loreal karmin? :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sviđa mi se NEW in, uglavnom kod svakog pronađem ponešto što bih voljela probati:-)) Nyx toliko hvaljenu kozmetiku u ovom slučaju ... Wish wish

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман9. март 2014. 03:05

    Koje china glaze lakove si kupila? :)

    ОдговориИзбриши
  7. Divni make up noviteti a ešarpa je tako cakana!

    ОдговориИзбриши

  8. Divno si se ponovila...
    http://psemima.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Balea i opet balea. Uvek imam taj skidač na stanju i u rezervi, :) nadam se da će ti se dopasti koliko i meni

    ОдговориИзбриши
  10. Obavezno napisi celu recenziju NYXa jer planiram da kupim jako skoro pa bih htela to procitati bas na tvom blogu ♥

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate