недеља, 2. март 2014.

DECLEOR 2 IN 1 PURIFYING & OXYGENATING MASK

Zdravo :)


Na svojoj fb stranici sam pre par dana najavila da cu pisati o francuskom brendu Decleor,tacnije o maski za lice koja resava sve probleme kombinovane i masne koze.
Naime,ovde se radi o proizvodu koji ima dvostruko dejstvo,tacnije ujedno je i maska i piling.Rec je o 2 in 1 purifying & oxygenating maski.

U par navrata sam na blogu pisala koliko volim da koristim maske za lice,volim cesto da ih menjam,da isprobavam nove,a sa druge strane,drzim se onim isprobanih i onih koji prijaju mojoj kozi.Ovo je jedna od onih maski koje u 10-ak minuta eliminisu sve necistoce sa mog lica.Za njom najcesce posezem kada mi se pojavi bubuljica,mada je obavezno koristim jednom nedeljno,iako nemam nikakvih problema sa licem.


Dobra stvar kod ove maske je to sto ne sadrzi parabene,mineralna ulja,vestacke boje niti je komedogena!

Kako i sam proizvodjac kaze,koza koja prirodno luci preveliku kolicinu sebuma,zahteva dodatnu negu i neophodno je da se omoguci da takva koza dise i da se uspostavi optimalno lucenje sebuma.




Maska odlicno cisti kozu,sprecava pojavu bubuljica i isusuje postojece,suzava pore i uklanja sve necistoce.Nakon samog nanosenja,lice je vidljivo procisceno i blistavo a bubuljice su smanjene. Naravno,ova maska nije cudotvorna i nakon prvog nanosenja ih ne moze u potpunosti eliminisati,ali ih znatno umanji i osusi.Sto se sastojaka tice,sadrzi bambus,beli ljiljan sa Madagaskara kao i esencijalno ulje ylang ylang-a.



Sama tekstura maske je dosta gusta i kremasta i ima sitne piling cestice u sebi.Nanosim je jednom nedeljno,nekada cak i 2 puta,ostavim je da odstoji 10-ak minuta,nekada i malo vise i nakon toga izmasiram lice kruznim pokretima skoncetrisuci se na problematicnim zonama.

Maska sadrzi 50 ml proizvoda za cenu od oko 3000 dinara i moze se kupiti u svim Jasmin parfimerijama.Maska je dosta izdasna i sigurna sam da ce trajati dugo.

Da li Vam se dopada i koja je Vasa omiljena maska?


Do citanja,


KONSTANTINA

6 коментара:

  1. Ja sve kupujem što ima veze sa masnom i kombinovanom kožom. Totalni manijak. Kao i ti i ja obožavam maske. Ako negdje naletim, definitivno kupujem!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno,ne znam da li ih kod tebe ima,ali u Beogradu ih ima u svim parfimerijama,boljim :)

      Избриши
  2. Anice bome opasno mamis ovom Decleor maskom! Citala sam lijepe stvari o njoj a sada si i ti potvrdila da je kvalitetna. Stavljam je na wishlistu :))

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila njihove proizvode, ali ova maska zvuci odlicno:)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate