петак, 20. децембар 2013.

REVLON COLORBURST LIPSTICK SOFT NUDE

Zdravo :)


Danasnji post rezervisan je za jedan od najlepsih neutralnih ruzeva koje sam imala priliku da posedujem. Kako volim nude ruzeve za usne,dugo sam tragala za njim,ali kod nas se,na zalost,ne mogu nabaviti. Sasvim slucajno sam ga uocila prilikom jedne posete Podgorici,gde se njihova dekorativa prodaje u lancu poznatih parfimerija pod nazivom Mil-Pop.

Rec je o Revlon Colorburst ruzevima za usne,a nijansa koju Vam danas predstavljam je 070 Soft Nude. Za pocetak sam kupila samo jednu nijansu,jer sam zelela da proverim da li ce mi tekstura u potpunosti odgovarati. 



Ruz dolazi u jako lepom i neobicnom pakovanje,koje izgleda kao da je "stepano" sa jedne strane,a sa druge strane je potpuno crno i mat. Na samoj ambalazi ne pise koliko proizvod sadrzi grama,ali verujem da ima 3 gr,kao i vecina ruzeva na trzistu.

Ruz spada u dugotrajne i postojane ruzeve. Nisu mat i nemaju sljokice,niti sedef. Jako su hidratantni i kremasti,pritom i neguju usne.Ne isusuju ih i ne skidaju se brzo. Soft Nude je jako lepa nude nijansa,kako sam naziv ruza i govori,u sebi nema niti roze niti koralne pigmente,vec je prava bež neutralna boja koja na usnama izgleda jako prirodno.


Miris je malo neobican i podseca na mentol bombone,ali samo dok ga mirisete iz kutijice,nakon samog nanosenja ne oseca se nikakav miris. Puna cena ruza je 10 eura ali u trenutku kupovine bio je na snizenju i kostao je 8,5 eura.




Da li Vam se dopada i da li ste ih koristili?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

3 коментара:

  1. Odlican je, nisam imala priliku da ga koristim. Negde oko leta spopala me je manija za pronalazenjem nude odgovarajuceg ruza i sad imam tako 7-8 slicnih :D

    ОдговориИзбриши
  2. Kupila sam Revlon Colorbust u boji Raspberry i obožavam ga, iako do sad nikad nisam imala hrabrosti da nosim crvene nijanse ruževa ma koliko ih voljela. Definitivno planiram da si uzmem još koju boju, a i ovaj soft nude uopšte nije loš!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate