уторак, 17. децембар 2013.

FLORMAR DELUXE CASHMERE LIPSTICK STYLO

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam predstaviti nove Flormar ruzeve koji su se,cini mi se,relativno skoro pojavili na nasem trzistu. Flormar je turski brend,relativno jeftin i poprilicno pristupacan. Nemam puno njihovih proizvoda,ali sam izuzetno zadovoljna sa svim sto sam od njih imala.

Deluxe Cashmere Stylo su ruzevi koji su mat ali sa druge strane,jako hidratantni i kremasti. Ne isusuju usne i nakon par sati nosenja,usne ne deluju suvo. Imaju siroku paletu boja i priznajem da mi se svi svidjaju. Za sada ih u svojoj kolekciji imam dva,ali verujem da ce se kolekcija polako siriti.



Ruzevi dolaze u jako lepom zlatnom pakovanju koje deluje jako luksuzno.Sadrzi 3 gr proizvoda i deluje kao da ce trajati jako dugo. Boje koje sam ja izabrala za sebe su DC 27 I DC 28.

DC 27 je predivna jesenja,topla boja sljive. Tacnije,boja je izmedju sljive i visnje i jako lepo izgleda na usnama. Moze se naneti tapkajuci,kako ga ja cesto i nanosim da ne bih na usnama bio preintenzivan. Postojan je,mat sa jako malo sjaja i moze se kombinovati sa bilo kojom make up kombinacijom. 



DC 28 je lepa nude nijansa koja na usnama ne deluje nimalo mrtvo.Boja je izmedju prirodne boje usnama i boje mesa. Moze da se kombinuje uz sve,ima zavrsni mat finis sa vrlo malo sjaja. Ne isusuje usne i dosta je dugotrajan,ne skuplaj se u pregibima i moze da se nosi ili samostalno ili u kombinaciji sa sjajem,pa cak i tamnijim ruzem za usne. Na slici na usnama deluje presvetlo,mali uzivo je mnogo tamniji.



Evo u krupnom planu oba jos jednom:




Da li Vam se svidjaju ruzevi?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

21 коментар:

  1. Divni su,pogotovo ovaj sljivasti :)


    Mia

    ОдговориИзбриши
  2. OMG Prekrasni su!!! 27 posebno <3 bas bih voljela da dodu što prije i k nama.

    ОдговориИзбриши
  3. Tekstura i pakovanje deluju luksuzno :) odlicne boje, bas za plavuse :)

    ОдговориИзбриши
  4. Svidjaju mi se, samo sto je 27 uzivo po danu puno tamniji i zagasitiji nego na slikama sa blicem. Meni nazalost ne stoji, ali svidja mi se na drugima.

    ОдговориИзбриши
  5. Divni su,ambalažom su mu podsjetili na YSL Volupte ruževe :)

    ОдговориИзбриши
  6. Uh, kako je samo dobar 27! Nude nijanse nisu nešto što koristim tako da mi je 27 meni puno ljepši :)

    ОдговориИзбриши
  7. 27 imam odavno i obozavam ga. I da jeste tamniji nego na slici. Boje je kao i kad slikas sam ruz. A ovaj drugi mi se bas svidja. Njega nemam, ali imam dva neka slicna iz iste linije. To je moj omiljena Flormar linija ruzeva. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Op op op vidim da ce i ti ruzevi morati da se pojave u mom nesesetu...Svidjaju mi se.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман12. март 2014. 13:14

    Gde ima da se kupi to u Srbiji, u Novom Sadu, jel zna neko? :)

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман9. март 2016. 07:23

    Parfimerija Lorea Novi Sad

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate