петак, 4. октобар 2013.

ALLIN MAKE UP BRUSH CLEANSER

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je proizvodu koji se relativno skoro pojavio na nasem trzistu,ali ga predstavlja firma koja kod nas ima dugu tradiciju. Rec je o domacoj firmi ALLIN,o kojoj sam pisala ovde i ciji je losion uspeo da mi povrati kosu za jako kratko vreme i ovim putem im se od srca najiskrenije zahvaljujem zbog postojanja jednog takvog proizvoda :)


Danas je rec o ALLIN Make Up brush cleanser,proizvodu za ciscenje cetkica. S obzirom da vodim racuna o cistoci i higijeni svojih cetkica za sminkanje i ostalog pribora,redovno sam ih prala istim onim proizvodom kojim se i umivam. Do skoro sam ih prala Shiseido penom koja je poprilicno skupa i koja mi se mnogo brze trosila nego inace,kada bih njime samo umivala lice. 
Kako je bilo previse izdvojiti novca samo za pranje cetkica,resila sam da isprobam ALLIN. Znala sam da ne mogu da pogresim i naravno nisam!


Kako je na samoj bocici navedeno,rec je o antibakterijskom proizvodu na biljnoj bazi koji jako temeljno cisti cetkice za sminku i ostavlja jako prijatan miris na bombone od kojih mirise citavo kupatilo :)



Samo pakovanje cistaca je predivno,jednostavno i pink boje,sto je od mene dodatni plus :) Sam proizvod sadrzi 150 ml.Proizvodjac kaze da je ovih 150 ml dovoljno za 600 pranja!


Proizvod se nanosi tako sto se mala kolicina proizvoda naprska na suvu,prljavu cetkicu i opere se pod mlazom vode.Koliko cetkica god bila prljava,jedno do dva spricanja su sasvim dovoljna da cetkica bude potpuno cista. Kao sto sam na samom pocetku spomenula,mirise na zvake,proizvod je potpuno proziran,kao voda i ne ostavlja nikakav masan trag,niti po rukama niti na cetkicama.

Ovako su izgledale moje cetkice pre pranja:




A ovako nakon ciscenja Allin-om :)



Proizvod mozete kupiti u Lilly drogerijama u Srbiji i kosta 390 dinara.


Da li ste vec probale ovaj proizvod i kakvi su Vam utisci?







KONSTANTINA

16 коментара:

  1. Ne znam kako mi je ovo promaklo,stvarno ne znam :) Svidja mi se,kao i izbor cetki. Hvala na preporuci :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jako volim Allin cistac. I meni je super i drago mi je da je jeftin. Nevezano za Allin bude mi zao jadnih bockalica, posto posle nekog vremena ove bele dlake vise ne mogu da budu skroz bele koliko god da ih perem. Vidim da i tebi isto bockalica nije bela pa sam se setila.

    ОдговориИзбриши
  3. E sto se tice bockalice nimeniinlotova nije bila dugooo bela ionda samslucajno upotrebila babylove gel od glave do pete, samo jednu pumpicu, i ko nova! Moram da uzmem ovaj cistac samo zbog mirisa :)

    ОдговориИзбриши
  4. I ja se spremam uskoro objaviti recenziju, a kako mi se cini, ja sam izgleda jedina kojoj bas i nije dobar.
    Mene gusi i stipa za grlo dok sa njim prskam. Ne znam sta je u pitanju, nemam nikakve alergije, ali automatski pocne da mi izaziva kasalj, i svaki put tako.:-/

    ОдговориИзбриши
  5. Moram da ga kupim :)
    Ne znam iz kog razloga, ali kad god se nadjem u Lilly-u vrtim se i uvek zaboravim da ga kupim :D

    ОдговориИзбриши
  6. Ajde sto je cistac super,nego sto ti imas divne cetke ! Ljubomorna sam :)

    ОдговориИзбриши
  7. odlican je zaista, ja sam prezadovoljna! najbolje vidim da ludacki dobro cisti na sigma f82 za koju mi je ranije trebalo drljanje i samponom i sapunom :) a sad samo prsnem i ode sve sa nje!

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala na preporuci!

    Jaca

    ОдговориИзбриши
  9. Jedino sam ja cora pa ne umem da ga nadjem u Lilliju. Ima da prerovim ceo Lilli dok ga nadjem, ali bice moj.

    ОдговориИзбриши
  10. Kupljeno! Hvala na preporuci :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate