среда, 25. септембар 2013.

MASKA ZA LICE SA ZEOLITOM ZA DETOKSIKACIJU KOZE

Zdravo :)


U danasnjem postu cu se baviti prirodnom kozmetikom jer u poslednje vreme sve vise otkrivam njene cari. Kako sam osoba koja jako vodi racuna o nezi,lica pogotovo,u poslednje vreme volim da otkrivam nove,neafirmisane prirodne brendove. Rec je jednom domacem srpskom brendu Soffiane. Iza ovog brenda stoji Sofija Pavlovic iz Smedereva. Detaljnije o ovom brendu mozete pogledati ovde.


Jedan od Sofianne proizvoda koji me je u potpunosti odusevio u kratkom vremenskomn periodu je maska za lice i telo sa zeolitom. Maska osim prirodno sterilisanog zeolita,sadrzi jos i hidrolat lavande,pcelinji vosak i srebrnu vodu. Zeolit koji se stavlja u ovu masku je potpuno bezbedan i prilagodjen ljudskoj upotrebi. Jedna od osnovnih funkcija zeolita je da uklanja mrtve celije sa koze,cisti kozu,uklanja toksine,poboljsava cirkulaciju,ublazava bore i strije.




Maska se koristi jedanput ili 2 puta nedeljno i drzi se 15 minuta. Nakon samog nanosenja, lice je mekano,procisceno,nezno i mekano,pore i flekice od bubuljica su manje vidljive,kao i same bubuljice. Maska je zelene boje i izgleda poput gline,jako je prijatnog mirisa na mentol.Postoje 3 kolicine maske,od 25,50 i 75 ml. Najmanja mililitraza kosta 160 dinara,srednja 300 dinara a najveca 450 dinara. Kao probno pakovanje kupila sam najmanju mililitrazu,ali cu u buducnosti kupovati najvecu.




Nemam problema sa licem niti imam problematicnu kozu niti masnu. Koza mi je kombinovana i nemam problema sa bubuljicama,ali nakon ove maske osecam se preporodjeno. Lice izgleda kao da je podmladjeno,potpuno je cisto,mekano,nahranjeno,ne zateze tako da nakon umivanja ni nemate potrebu za nanosenjem kreme.

Da li koristite prirodnu kozmetiku i koju?


KONSTANTINA

15 коментара:

  1. Joj čula sam za zeolit i njegova moćna svojstva, tako da vjerujem da je i maska divna!

    ОдговориИзбриши
  2. Deluje obećavajuće. Volela bih samo da vidim iskustvo nekoga sa problematičnom kožom, jer me je napalo par bubuljica i ne znam kako da ih se rešim

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim masku od zeolita u prahu vec pola godine i odlicna je.:)

    ОдговориИзбриши
  4. a gde ima da se kupi ova maska u beogradu? jel ih ima po lilijy i dm ili u prodavnicama zdrave hrane, ili moze samo da se naruci?

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo zvuci fantasticno...Najvise volim prirodne maske :)

    ОдговориИзбриши
  6. taj zeolit je dobar za svasta, preporucuje se i da se pije, peru zubi sa nijim.. sta sve ne. moja mama stavlja masku od zeolita pomesanog sa vodom, a ja nikako da je probam :) ovo zvuci zanimljivo, mogla bih da probam ;)

    ОдговориИзбриши
  7. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  8. Zeolit je jako dobar za imunitet i zdravlje ali opet nije svaki zeolit za ljudsku upotrebu. Potrebno je da bude sto sitnije granulacije i da je odobren od zdravstvene institucije, tj da nema olova u sebi jer se taj obicno koristi za poljoprivredu, on je u vecim pakovanjima. Ja licno preporucujem zeolit plus - http://www.zeolitplus.com/, pijem ga vec duze vreme i odlicno se osecam.

    ОдговориИзбриши
  9. Narucila sam Vasu kremu za lice, pa me zanima da li moze da je koristi i moja cerka koja ima 13 god i manji problem sa bubuljicama...
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  10. Narucila sam od vas kremu za lice i masku i jako sam zadovoljna i kad sam htela da narucim za drugaricu shvatim da sam izgubila vas e-mail. Kako da narucim?
    Hvala unapred!

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate