субота, 20. јул 2013.

PALMOLIVE MOMENTS

Zdravo :)


U danasnjem postu cu vam predstaviti moje omiljene gelove za tusiranje. Poslednjih nekoliko godina sam verna brendu Palmolive. Jako volim njihove gelove za tusiranje jer su izuzetno kremasti i koza je nakon tusiranja toliko mekana da zaista nemate potrebu za nanosenjem mleka za telo. Ovaj brend je jedan od retkih koji mi nakon tusiranje ne isusuje kozu. Kako sam godinama imala izlete i eksperimentisala sa drugim brendovima,volela sam Baleu i dan danas je volim,ali se uvek vracam Palmolive-u.


Kada su u pitanju gelovi za tusiranje,volim nezne,puderaste mirise koji mirisu na cisto a sa druge strane volim i orijentalne mirise. Nisam ljubitelj slatkastih,cokoladnih i vockastih mirisa,cak ni leti :) 


Nesto sto se relativno skoro pojavilo na nasem trzistu je nova linija koja se jednostavno zove Mediterranean Moments .



Palmolive je lansirao 3 razlicite mirisne note koje odisu duhom Italije,Turske i Maroka. 
Ja sam za sebe izabrala Maroko koji sadrzi arganovo ulje i slatki badem. Miris je jako nezan i cist. Kada otvorite samo bocicu i pomirisete,mesaju se mirisi badema i jasmina. Miris nije nimalo tezak a sa druge strane hrani kozu i cini je mekom i nezno na dodir. Pored badema i arganovog uja,postoji jos i italijanska kajsija sa jagodom kao i mediteranska ruza i djurdjevak. 



Sledeci miris koji Vam predstavljam je na trzistu dugi niz godina i toliko ga i koristim. Kada je ovaj gel u pitanju,ne znam kako bih ga opisala. Miris je prosto caroban. Mirise na cisto,ne bebi puder,mozda cak malo i na kokos. Nisam dobra kada je objasnjavanje ovog mirisa u pitanju,morate ga pomirisati i doziveti :)



Obogaceno je 100 % prirodnim ekstraktima mlecnih proteina,aloa vere i kompleksom vitamina. Jako je blag i prilagodjen je i najosetljivijoj kozi. Sto se cene tice,trenutno je na akciji u Veru kosta malo manje od 200 dinara. 


Koji  su Vasi omiljenin gelovi i sta koristite ovih dana?



Uzivajte u vikendu :)






KONSTANTINA

14 коментара:

  1. Bas sam merkala pre neki dan gelove iz Mediterranean Moments kolekcije :D I meni je Palmolive najdrazi brend kada su gelovi u pitanju, a najlepsi mi je onaj sa mirisom crne orhideje :) Uvek koristim nekoliko gelova istovremeno, pa ih menjam u zavisnosti od raspolozenja :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман20. јул 2013. 03:15

    meni je najdraži bio Felce azzurra od badema, ali ga dugo dugo ne mogu nikako naći!Baš ću uzeti ovaj Palmolive sa bademom.Sada imam Palmolive kokos-odličan je!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja takodje obozavam Palmolive gelove za tusiranje, premda su mi Niveini mozda i drazi. Od Palmoliva sam neki dan kupila onaj plavi thermal spa sa zrncima koji mi je uz ljubicasti aromatherapy omiljeni ljeti, prekrasno mirisu. Od ostalih najvise volim onaj sa bademovim mlijekom, a ni kokos nije los, iako realano ne mirise uopste na kokos. :-) Tu novu liniju sam mirisala neki dan, taj koji ti pominjes me jako podsjeca na jedan Fa koji sam nedavno potrosila, pa mi je miris malo dosadio, ali slazem se da je fin. Jagoda/kajsija nije los, ali ljeti vise volim osvjezavajuce, nekako me guse ti vocni ako nisu citrusni.
    Za more i godisnji sma htjela neki hidratantan da mi njeguje kozu i da nimalo ne isusuje, pa sam se svoumila izmedju ovih novih In shower od Nivee, i Afrodita uljanih. Kupila sam dva od Afrodite-zuti jojaba ulje i shea butter i bordo-ulje citrusa i ribizle i odlicni su, miris fenomenalan, a koza super hidrirana. Preporucujem ti ih ako nisi vec probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala te od Afrodit koje spominjes a bas zelim. Citam o njima svuda po netu,slusam o njima ali ih ne vidjam u prodavnicama ili jednostavno nisam obratila paznju :) Hvala ti na savetu,probacu obavezno :)

      Избриши
  4. Анониман20. јул 2013. 04:51

    meni je divan i Chicco bagnoschiuma,pravi bebi miris! :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja nekako imam letnje i zimske mirise sto se tice kupki. Leti su mi apsolutni favoriti Nivea Happy Time (koji trenutno koristim) i Dove Go Fresh-Fresh Touch (od krastavca). Zimi volim tople, vanilaste mirise :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam ove probala, ali sam poslednih godina samo njihove gelove koristila. Međutim otkako imam dm prešla sam na Baleu i sve njihovo kupujem. Moraću malo da prošaram :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam skoro kupila jagodu i kajsiju,jako jako lepo mirise. Inace omiljeni su mi korres-ovi gelovi za tusiranje. :))

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam koristila Palmolive u skorije vreme pa se ni ne secam kako su mi odgovarali... ;)
    Ja koristim Nivea,Dahlia i Dove gelove :)

    ОдговориИзбриши
  9. Ja obožavam Palmolive kupke <3 morat cu pogledati te nove sto su izasle, nisam ih jos snimila u dmu D:

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate