недеља, 28. јул 2013.

NYX RUZEVI ZA USNE

Zdravo :)



Danas Vam predstavljam novi brend koji se pre par meseci pojavio na nasem trzistu a rec je o americkom brendu NYX,profesionalnoj kozmetickoj kuci.
NYX je nastao u Los Andjelesu,gde se nalazi i sediste kompanije a dostupan je u preko 40 zemalja sirom sveta. Ova kozmeticka kuca osnovana je 1999. godine od strane Toni Ko,koja je od malena zelela da stvori liniju kvalitetnih proizvoda po pristupacnim cenama. I jos jedna zanimljiva stvar,NYX je u antickoj grckoj mitoligiji bila boginja koja je vladala nocu i uvek je bila prikazivana kao figura izuzetne snage i lepote.




U danasnjem postu cu pisati o NYX ruzevima za usne. Za pocetak ih imam samo 3,ali sam sigurna da ce se kolekcija njihovih ruzeva uvecavati :)
Na nasem trzistu za sada postoje 2 kolekcije ruzeva,Round lipstick i Matte lipstick.
Sto se Round ruzeva tice,jako su kremasti,hidratantni,laki za nanosenje,ne skupljaju se u pregibima usana i jako su postojani. 

Prva nijansa koju vam predstavljam je Pumpkin Pie. Ovo je prava nude nijasa sa malo primese kajsije,jako lepo izgleda na usnama i odlicna je za kombinovanje uz smokey eye.



Sledeca nijansa je Marrakesh Pink. Ne znam kako bih opisala ovu nijansu,ali je po meni jako sveta,cak i presvetla za nosenje samostalno. Odlicna je za kombinovanje uz neki drugi ruz,narocito uz ruz boje mesa. Izgleda pomalo bezivotno i vestacki na usnama.




Sledeca nijansa spada u liniju Matte Lipstick a rec je o nijansi Pale Pink. Ovi ruzevi su mat ali sa druge strane jako kremasti,nisu teski na usnama i ne uvlace se u sitne pore na samim usnama.Sto se boje tice,spada u drecave bebi roze nijanse.




Round ruzevi kostaju 360 dinara a Matte 560 dinara. U Beogradu se mogu kupiti u Bulevaru Despota Stefana u Kivi solarijumu kao i u Novom sadu. Sve detaljne informacije mozete pogledati na sajtu Alexanda cosmetics



                           Pumpkin Pie,Pale Pink i Marrakesh Pink


Sta ste u poslednje vreme kupovali od NYX kozmetike i volite li njihove ruzeve?


KONSTANTINA

18 коментара:

  1. Obožavam Nyx kao brend! Kod nas je dostupan samo u Zagrebu u jednom studiju i online na njihovim stranicama, ali je još uvijek triput skuplji nego vani pa ga naručujem iz Amerike :)
    Imam Pumpkin pie, obožavam njihova sjenila, ruževe... Ma baš su mi super, a cijene su im pristupačne :)

    ОдговориИзбриши
  2. NYX je dostupan i u Beocosmetics-u na NBG-u ;)

    Imam Pale Pink i obozavam ga :) Predivna letnja bojica, samo mene pomalo nervira, jer iako lepo pripremim usne pre nanosenja ruza uvuce mi se u sitne nabore u usnama :( Ali i dalje ga volim <3 Imam i Hippie Chic iz iste kolekcije i on mi je extra :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja kupujem u Kiviju u Despota Stefana jer mi je blize :) Obozavam NYX i samo smisljam sta bih sledece mogla da kupim :)

      Избриши
  3. Odnedavno vidim da mnoge blogerke predstavljaju ovu kuću, a i u moj grad bi trebala doći ovih dana, bar tako kažu. E sad, od njih imam samo pigmente i dobri su, tj.zadovoljna sam, a od ovih ruževa mi se najviše dopada ova Pumpkin pie varijanta.

    ОдговориИзбриши
  4. Sva tri su mi divna, ja sam se nesto bas popalila na te nude, puderaste i sta ja znam :D

    ОдговориИзбриши
  5. Nemam ruževe, ali imam dvije palete sjenila koja su mi super!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман28. јул 2013. 16:06

    Kako ti je dobar blog! :) Samo tako nastavi! Mnogo volim kad po preporuci i recenziji kupim karmin, tako sam kupila mac creme cup i to mi je najdrazi ruz ikada! Preporucujem ti ga, pogledaj na netu kakav je, verujem da ce ti se dopasti :) Meni su svi ovi predivni jer bas nosim nude nijanse, sano nude zapravo, pa na bez ili kajisijasto ili rozikasto, jarke nikada ne nosim, uvek isticem oci :) i bas mi znaci ovaj post, definitivno ih kupujem, sva 3! Cene su bas povoljne! Hvala ti draga, pozdrav od Julijane! :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман31. јул 2013. 06:23

      Kupila upravo Pale pink u 29.nov u prodavnici, sjajan je! Uzecu i pumpkin pie ali imam jedno 10 nude ruzeva pa makar da ih potrosim prvo :D a China glaze sto imaju, mmmm :) I bas su pivoljne NYX palete senki! Za oko 600-700 din paleta! Od po 6 senki! Jeeeej :)))

      Избриши
  7. Sjajne nijanse,i tekstura mi se svidja bas bas ;)

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман28. јул 2013. 16:51

    Totalno moje nijanse! Šta bi dala da ima kod mene u nekoj trgovini :( baš su prekrasni

    ОдговориИзбриши
  9. Uh Pumpkin mi se baš sviđa, mislim da bi mi odgovarao :)

    ОдговориИзбриши
  10. Pumpkin definitivno kupujem :D Jos samo da dodju na red :D

    ОдговориИзбриши
  11. Divne nijanse, ali Pumpkin mi je ipak najlepsa i najprirodnija :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate