недеља, 7. јул 2013.

NJEGOVO VISOCANSTVO - PANTENE AQUA LIGHT SPREJ ZA KOSU -


Zdravo :)


Danas je,posle skoro mesec dana koriscenja,dosao na red Pantene Aqua Light sprej za kosu. Kako sam uvek bila skepticna prema Pantene proizvodima iz ne nekog posebnog razloga,nakon citanja par recenzija na  internetu,resila sam da ga i ja isprobam. Pantene Aqua Light linija je razvijena kako bi negovala kosu bez dodatnog otezavanja i kao rezultat dobija se zdravija kosa koja je leprsava,lagana i laksa za odrzavanje,tokom citavog dana.


Ja sam,za pocetak uzela samo sprej iz ove kolekcije s obzirom da imam sampon i balzam koji koristim vec duze vreme i koje ne menjam.
Sprej je iz dve faze,jako je lagan i predivnog mirisa,ne otezava kosu i moze da se koristi i na mokru i na suvu kosu. Ja sam isprobala i jednu i drugu opciju i vise mi se dopada kakav je efekat kada se stavlja na mokru kosu. Kada se stavlja na suvu kosu,kao zavrsnica,kosa je previse kruta,mrsi se i deluje kao da nije cista. Sto se nanosenja na mokru kosu tice,utisak je potpuno drugaciji. Kosa je jako megana i lagana,bez osecaja tezine,lako se rascesljava,ne mrsi se,cak ni mokra,lokne su postojanije i definisanije. Ne ispira se. Jako dugo traje i potrebno je malu kolicinu naprskati na krajeve kose. Kosta oko 400 dinara.



Sastojci: Aqua, Isododecane, Parfum, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimomium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Linoleic Acid, Tocopherol, Hydroxycitronellal, CI 61565, Retinyl Palmitate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Helianthus Annus Seed Oil, CI 40800, Caprylic/Capric Triglyceride.

Pantene je liniju Aqua Light opisao kao onaj osecaj kada zagnjurite i plivate u moru. Upravo ovako :)



Da li ste probale nesto iz ove linije i kakvi su vam utisci?


KONSTANTINA

17 коментара:

  1. Koristila sam ovaj spej, pre nekoliko godina. Secam se da sam bila zadovoljna, ali sam pocela da koristim neke druge preparate i zaboravila na njega :(
    Inace cesto menjam proizvode koje koristim, osim naravno onih koje koristim uvek jer nemaju adekvatnu zamenu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6. јул 2013. 13:32

    Draga Ana, sjajan ti je blog! :) Pantene uopste nije los, koristila sam njihovo zeleno pakovanje, lepo je hidriralo kosu, ovaj sprej nisam probala ali sto da ne:) Imas li neku preporuku za slican sprej ali za zastitu kose od sunca, morske vode...? :) Pozdrav, J.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :)

      Nisam koristila puno tih sprejeva za kosu na plazi,jedini koji sam isprobala je Collistarov i odlican mi je a nekada u nedostatku istog proizvoda nanesem ulje za suncanje na krajeve kose i nakon pranja kosa bude bas mekana :)

      Избриши
  3. Анониман6. јул 2013. 14:16

    Moracu da probam,zaintrigirala si me :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo postoji dugo. Sada je u lilly-u bila akcija "kupis dva dobijes tri" i ja se motala oko pantena i nisam kupila,sada mi je zao . Odlican post,svidja mi se tvoj blog.

    ОдговориИзбриши
  5. Имала сам шампон из ове колекције и није ми одговрао. Међутим, свидео ми се мирис овог спреја, тако да ћу га ппосле читања овог блога купити. Пратим блог, све похвале.

    ОдговориИзбриши
  6. nisam probala ali zvuci bas zanimljivo :) moracu da mu dam priliku :)

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam ništa od ovoga probala ali sam jako zadovoljna njihovim šamponom za farbanu kosu :)

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam probala ništa iz ove linije ali ovo ću vrlo rado, taman malo da odmorim od Gliss Kur sprejeva :)

    ОдговориИзбриши
  9. Nisam probala,ali kako mu odoleti posle ovako dobrog posta? :D
    Osecam da mirise fantasticno :)

    ОдговориИзбриши
  10. Koristila sam pantene nekad, ali mi od njih nista, ali bas nista ne odgovara, jer mi u rekordnom roku slepi kosu :(

    ОдговориИзбриши
  11. Nominovana si- tag, you`re in - http://truccatricemakeup.blogspot.com/2013/07/sisterhood-of-world-bloggers-award.html :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate