петак, 7. јун 2013.

GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE

Zdravo :)


U danasnjem mirisnom postu Vam predstavljam jedan od mojih omiljenih parfema a to je Guerlain La Petite Robe Noire, EDT varijanta. 



Kuca Guerlain je lansirala ekskluzivno i limitirano izdanje parfema La Petite Robe Noire 2009.  godine . 2012. godine su se odlucili za ponovno lansiranje pomenutog mirisa,ali ovog puta ne kao limitirano izdanje,vec kao parfem koji ce biti u stalnom asortimanu kuce Guerlain.

Sam miris i sama bocica odisu elegancijom,parfem ima specificnu mirisnu notu i poseban je,zbog cega mi se posebno i dopada. Parfem postoji i kao EDT varijanta koja se dosta razlikuje od parfemske varijante. Postoji od 30 ml,50 ml i 100 ml. 

Sto se samih mirisnih nota tice,preovladava visnja i badem sto se meni jako dopada,jer obozavam te slatkaste kombinacije u parfemima. Parfem spada u gurmanske,sadrzi dosta jestivih mirisnih nota ;) Pored visnje i badema,sadrzi jos i bergamot,crveno voce,bugarsku i tursku ruzu,dimljeni crni caj,anis,tonka,vanila,iris kao i paculi. 




Sto se postojanosti parfema tice,traje satima. Sam po sebi,u stvari po mojim kriterijumima,parfem niti je tezak niti gusi. Nosim ga cak i u ovim letnjim mesecima i ne smeta mi. Nekako mi nije za zimu,bas mi je miris za nocne setnje po plazi :) Mirise nekako toplo,prosto kao da greje,podseca na kolacice i torte sa visnjama.

Ja sam ga kupila u Jasmin parfimerijama i bocica od 50 ml kosta oko 9000,00. Sve slike su preuzete sa neta jer mi je bilo zao da vam ne predstavim ova prava mala umetnicka dela od fotografija. Uzivajte u njima!




Da li ste probale ovaj miris i kakvi su Vam utisci?






KONSTANTINA

9 коментара:

Претражи овај блог

Translate