четвртак, 4. април 2013.

DIORSKIN NUDE FOUNDATION

Iako sam u jednom od prethodnih postova naglasila kako sam ljubitelj kompaktnih pudera,u poslednje vreme sve vise prednosti dajem tecnim puderima,jer skoro pa uopste nemam problema sa masnom T zonom. Ovaj puder sam otkrila davne 2008. ili 2009. godine,ne secam se tacno,kada sam jos uvek radila za brend o cijem puderu cu vam pricati. Tada sam bila odusevljena, ali sam ga tokom godina potpuno zaboravila i koristila nesto sasvim drugo.

Rec je o ovoj lepotici :) -  Diorskin Nude foundation  -


Rec je o tecnom puderu izuzetno lagane teksture i savrsene prekrivne moci,koji pruza ,kako i sam proizvodjac navodi,osecaj "nove koze". Lako se nanosi,nije lepljiv,ne stvara osecaj tezine na licu,jako je prozracan i matira lice istovremeno mu dajuci svezinu i blistavost,pogotovo. Ja ga nanosim prstima,uostalom kao i sve tecne pudere. Jako je postojan,tako da moze da ga korise svi tipovi koze. Ima SPF 15.

Paleta boja je velika i obuhvata neutralne,tople i hladne tonove. Ima ukupno 9 nijansi,barem sto se naseg trzista tice. Moja nijansa je 021 i ima zuti ton. cena pudera je 5500,00.




Koji je Vas omiljeni tecni puder i da li ste probali Dior Nude tecni puder?

Konstantina :)


10 коментара:

  1. Nisam ovaj probala ali tu je na nekoj listi :)
    Trošim MAC Face & Body C1

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj puder je fenomenalan,nosila sam ga na svom vencanju i nije mrdnuo!Imala sam samo uzorak,ne secam se nijanse...nikako da ga kupim jer godinama samo Artdeco mineralni u prahu koristim...

    ОдговориИзбриши
  3. Moj omiljeni je Maybelline Fit Me... Mnogo mi je da dam trenutno 5500 za puder, iako sjajno zvuči!

    ОдговориИзбриши
  4. e dugo sam htela baš ovaj da probam, super recenzija

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман6. јун 2014. 18:14

    imala sam ovaj puder i on je, iskreno, nesto najgore sto sam koristila. izgleda vestacki, kao maska. oksidira toliko da sam se posle 5 min. zaprepastila onim sto mi stoji na licu (kriva sam ja, jer kupujem bez analiziranja proizvoda). na delu izmedju nosa i usta mi se skroz obrise i delujem nesto kao negativ homera simsona. bas me je zanimalo sta drugi imaju da kazu za njega i moram priznati da sam zaprepascena! Oo

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate