четвртак, 4. април 2013.

BALEA

Napokon novi post i opet Balea u njemu :)

Iako koristim odredjenu kozmetiku za negu lica vec godinama,volim da isprobavam nove stvari a Balea mi je u poslednje vreme,sto se nege lica tice,posebno interesantna. Kako sam jako zadovoljna Baleom,narocito  sto se nege tela tice,odlucila sam da probam i nesto za lice,a za sve su krive jako povoljne cene ;)



Sasvim slucajno naletela sam na kremu koja je 95 % prirodnog porekla i odlucila da je probam. To je Balea Nature dnevna krema sa ekstraktom organskog paradajza i organskog maslinovog ulja. Krema je bez parabena i silikona,mineralnih ulja i boja. Preporucuje se za sve tipove koze,potpuno je nemasna,brzo se upija i odlicna je podloga za sminku. Sadrzi UVA/UVB filtere koji sprecavaju starenje koze uzrokovane stetnim zracenjem. Ovo je dnevna krema a ja je nekada nanosim i uvece,na ocisceno lice i vrat.

Mene je ova kremica koja kosta citav 300 dinara odusevila. Jako lepo hidrira,koza je nakon nanosenja blistavija i svezija,odlicna je podloga za sminku jer se odmah po nanosenju upija i ostavlja blagi film na kozi i ne masti je dodatno. Ima jako prijatan miris.

Sastav:  AQUA · GLYCERIN · DICAPRYLYL ETHER · CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE · GLYCERYL STEARATE CITRATE · OLEA EUROPAEA FRUIT OIL · CETEARYL ALCOHOL · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER · ETHYLHEXYL TRIAZONE · GLYCERYL STEARATE · BIS ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE · TOCOPHERYL ACETATE · SOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT EXTRACT· BENZYL ALCOHOL · PHENOXYETHANOL · SODIUM ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER · PARFUM · DISODIUM EDTA · XANTHAN GUM · DEHYDROACETIC ACID · LINALOOL · LIMONENE · SODIUM BENZOATE · POTASSIUM SORBATE.



Isprobali ste nesto od Balee za negu lica i cime ste zadovoljne?

Konstantina :)

4 коментара:

  1. Odlicna recenzija, sad si me zaintrigirala da je i ja kupim :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kupiću ovu kremu sigurno, tako si je lepo prikazala i sviđa mi se što je (valjda) prirodna. Pretpostavljam da nema SPF, ali može za one dane kad se smucam po kući :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,ja sam iznenadjena jer je krema jako kvalitetna,s obzirom na cenu. Sve u svemu,prijatno sam iznenadjena,a nista nisam ocekivala. Nema spf,na zalost,ali mozes da je koristis jedino ako tvoj puder ima spf :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate