субота, 16. фебруар 2013.

THE ONE AND ONLY.......

Sa zadovoljstvom Vam predstavljam svog pratioca kroz zivot koji je uz mene vec dobrih 7 godina,moju najvecu mirisnu ljubav,moj najdrazi parfem....... Alien by Thierry Mugler.





Sa ovim parfemom sam se susrela davne 2006. godine kada sam tek uplivala u kozmeticke vode. Njuskajuci po policama nasih parfimerija,naletela sam na jednog ljubicastog lepotana koji mi je automatski privukao paznju. To je definitivno bila ljubav na prvi miris. Obozavam jake parfeme,mirise koji imaju neku pricu,mirise koji su posebni i specificni,misticni,neobicni a takav je upravo Alien.


Od mirisnih nota sadrzi jasmin,beli amber i drvene note.Bocica je dizajnirana sa izglacanim stranicama ametista,nosioca prirodne energije, ukrasenu zlatnom kapom koja reprezentuje solarnu moc.
Predivan,prodoran miris toplog jasmina,od samog pocetka pa do kraja,miris prosto kao da me greje,i dusu i telo,osecam se u svakom smislu jako posebno kada ga nosim,a nosim ga stalno,nebitno da li je napolju + 40 ili - 15.... Sa ovim parfemom osecam priliv pozitivne energije,tako se uvek osecam cim ga stavim :) Imam trenutke kada se osecam lose,ali to prodje cim uzmem dozu Aliena,prosto na mene deluje magicno :)






Koji je Vas omiljeni miris,miris po kojem ste prepoznatljive? :)


8 коментара:

  1. Ja sam se zaljubila u Thierry Mugler Alien Aqua Chic :-)

    A moj favorit dugo je bio D&G The one, no sada sam pikirala Chanel No 19 Poudre EDP <3

    ОдговориИзбриши
  2. Mene ovaj parfem uvek asocira na tebe i zahvaljujuci tebi sam ga i upoznala i zavolela!

    ОдговориИзбриши
  3. Bas razmisljam da li da pisem o njemu u svom narednom postu,kad evo ga kod tebe na blogu:-)
    Lep je,divan je,jako je postojan,ali je po meni jako jednolican,to sto dobijes na pocetku,kad ga tek prsnes,to ostaje i na kraju...Prosledicu ga dalje,i 15ml mi je bilo mnogo.
    Moj signature je Chloe Love <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A kod mene je totalna suprotnost,razvija se u tako nesto lepo,toplo,ne mogu opisati :) Ne postoji osoba koja me nije pitala koji parfem na sebi nosim,cak i na ulici. Ovo je definitivno moj parfem,iako imam jos par koje volim :)

      Избриши
  4. Alien je savrsenstvo u bocici. Mugler meni ume da pogodi "crtu". Posle Angela, koji koristim evo vec 12 godina, na red je dosao Alien, neke njegove verzije, pa onda LE izdanja... Jednostavno, moji parfemi. I u parfemerijama uvek dobijem testere Tm parfema, kao da znaju.

    ОдговориИзбриши
  5. heheh i ja ga nosim od kad je u prodaji! Prepoznaju me ljudi po tom parfemu;)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate