петак, 1. април 2016.

MOJA 4 NAJDRAZA PUDERA

Zdravo :)

Današnjim postom predstaviću vam 4 najdraza pudera koje koristim naizmenično vec nekoliko godina,osim jednog koji je od skoro na našem trzistu. Sto se tiče pudera,ne delim ih po godišnjim dobima.Manje vise ove o kojima cu danas pisati,koristim vec nekoliko godina. Ne menjam često pudere, naročito kada pronadjem one koji mi savršeno odgovaraju. Mada,uvek tezimo da pronadjemo nesto jos bolje :)



Bourjois,Deborah,Collistar,Estee Lauder

Bourjois,Deborah,Collistar,Estee Lauder


Bourjois 123 Perfect je puder namenjen kombinovanoj/masnoj kozi,tako da mu je osnovni zadatak da matira i hidrira kozu lica.Lagan je a pritom ima odličnu pokrivnu moć.Sadrzi 3 korektivna pigmenta, zuti za odmoran ten,ljubičasti za blistavost i zeleni protiv crvenila. Ima jako prijatan miris,dugotrajan je i nema potrebe za korekcijom u toku dana ako ga setujete odgovarajucim puderom u kamenu/prahu. Lako se nanosi,nema tešku teksturu i ne ističe suve delove lica.Moja nijansa je 55 Dark beige. Cena mu je oko 1700 dinara. 



Deborah Dress me Perfect je puder koji je na nasem trzistu tek nekoliko meseci.Ovo je ujedno i prvi puder od pomenutog brenda koji sam probala. Ne znam iz kog razloga sam Deborah-u zaobilazila,ali ovaj puder je malo savršenstvo u staklenoj teglici.Pakovanje je elegantno i prilično interesantno,ima blag miris,izuzetno je hidratantan,prilagodjava se svakom tipu koze,lepo pokriva sve nepravilnosti na licu i daje prirodan izgled.
Ja sam svoj kupila na snizenju u Crnoj Gori,ali moze se kupiti i kod nas u Jasmin parfimerijama.Cena mu je oko 1500 dinara.



Estee Lauder Double Wear tečni puder je moj najdrazi puder svih vremena. Postojanost mu je i do 15h,ima odličnu pokrivnu moć,vodootporan je i ima mat završnicu. Namenjen je svim tipovima koze,ali je najbolji za kombinovanu. Jedina stvar koja mi se kod ovog pudera ne dopada je miris i slab izbor nijansi.Nekako su sve pretamne.
Ambalaza je jednostavna i elegantna i dopada mi se izgled bočice koja je mat sa ispisanim zlatnim slovima.Nema pumpicu niti aplikator,sto nekome moze da predstavlja problem,meni lično ne smeta.Tekstura mu je odlicna i lako razmaziva.Ovo je jedan od onih pudera koji kada nanesete,ne morate da brinete da li ce vam nestati sa lica. Kada bih morala da biram jedan puder koji cu koristiti do kraja svog zivota je upravo ovaj.Moja nijansa je 2w2 Rattan.Cena mu je oko 6000 dinara.




Collistar Perfect Wear tečni puder namenjen je svim tipovima koze.Bez ulja je i pruza savršenu pokrivnu moć uz teksturu koja je najlaganija od svih koje postoje na našem trazisnu,fluidna.Ima špatulu koja sluzi za savrseno nanosenje pudera a dobra je i u slučaju da preterate sa količinom.Stapa se sa kozom,nije tezak,pruza osećaj blistavosti i ima polu mat efekat.Ima jako prijatan miris.Cena mu je oko 3000 dinara.  



Koji je vas najdrazi puder za kombinovani tip koze?

Do sledeceg posta,

Konstantina

10 коментара:

  1. Moram priznati da od svih pudera, sada me jako zanima ovaj deborah jer kod nas u RH stvarno rijetko tko priča o ovom brendu i baš zbog toga ja često zaobilazim njihov stalak, ali ovaj puder se stvarno čini dobar + sviđa mi se jako ambalaža :)

    candymakeupgirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Sa Bourjois tecnim puderima ne moze da se omane. Da li si probala Healthy mix, meni je za nijansu bolji od 123?

    ОдговориИзбриши
  3. Vichy Dermablend je moj omiljeni puder svih vremena i mislim da bi ti se svidio sudeci po tome sto sam procijenila da ti se svidja kod pudera. Super pokriva, a nije tezak na licu. I stoji satima :)

    Ivana ❤️

    ОдговориИзбриши
  4. Pomoć, koji je bolji Deborah ili Bourjois 123 Perfect? Bourjois-a pudere koristim i super su,a Deborah puder nikada nisam probala,imam njihovu BB kremu koja je odlična 👍

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate