среда, 17. фебруар 2016.

FAVORITI MESECA FEBRUARA

Zdravo :)

Mesec februar nam se polako blizi kraju a sa time idu i mesecni favoriti.Ne pisem redovno mesecne favorite,ali u poslednje vreme isprobavam dosta novih proizvoda i svi mi se,manje vise,dopadaju.



Odmah cu preci na prvi proizvod koji mi je potpuno otkrice,pa mogu slobodno da kazem,da verujem da ce biti favorit i citave 2016.godine a rec je o Nivea After shave balm-u. Citava you tube zajednica stranih blogerki je potpuno poludela za ovim proizvodom,sto se mene tice,potpuno opravdano. Ovaj proizvod se koristi kao primer,tj kao podloga za sminku. Jedina caka kod ovog proizvoda je da se treba nanositi kruznim pokretima i masirati sve dok vam lice ne postane pomalo lepljivo. Ne brinite,necete se zbog ovoga dodatno sijati,samo ce puder lepo da vam "sedne" na kozu i da traje citav dan. Ja koristim verziju za osetljivu kozu koji je ujedno i bez alkohola. Sminka vam sa ovim prajmerom nece mrdati sa lica sve dok se ne vratite kuci i ne odlucite da je skinete. O popravljanju tokom dana nema ni govora. Cena mu je oko 350 dinara.

Aura cetkicu za konturisanje lica sam sasvim slucajno kupila,prvenstveno zbog povoljne cene a i bez kvalitetnih cetkica nema dobro nasminkanog lica.Aura nam iz godine u godinu pokazuje koliko napreduje kada je kvalitet njihovih proizvoda u pitanju. I kada sam pocela da je koristim,nisam se nimalo pokajala.Izuzetno je mekana i laka za konturisanje. Medjutim,ovoj cetkici sam nasla sasvim drugu namenu,a to je setovanje korektora ispod ociju i za tu namenu je fantasticna. Nije u pitanju prirodna dlaka,vec sinteticka vlakna,ali i pored toga je jako mekana i odlicna za setovanje. Cena joj je oko 500 dinara u Lilly drogerijama.

Veliki sam ljubitelj mazalica za usne,a Baleine su mi jedne od omiljenih,ne racunajuci Carmex koji na zalost jos uvek ne moze da se pronadje kod nas. Bez namazanih usana ne mogu da provedem niti jedan sekund,tako da je jedan balzam uvek uz mene....na radnom stolu,na poslu,torbi,neseseru. Mozda malo previse,ali usne su mi izuzetno suve,narocito zimi,pritom imam sklonost ka cupkanju usana.Iz kog razloga,zaista ne znam :) 
Balea butter za usne sa vanilom i limunom je moje novo otkrice.Ima predivan miris limuna,nesto poput pite sa limunom.Proizvodi za negu sa mirisom limuna su otkrice 2015.godine.Volim sve sto u sebi ima limun,a ovaj balzam je u sebi objedinio sve sto volim,limun i vanilu.Tekstura je poput butera,dosta je kremast i usnama daje fin sjaj i lep miris.Cena je oko 200 dinara i moze se pronaci u DM drogerijama. 


Sa City Color kozmetikom sam se prvi put susrela pre nekoliko meseci i prijatno iznenadjena kvalitetom,resih da isprobam jos nesto. Kako su novi prodajni objekat otvorili u mom kraju,na dan otvaranja sam sebe pocastila dvema olovkama za usne i karminom.Odmah moram da kazem da je karmin boli glava. Boja,tekstura,postojanost,izuzetno je kremast i hidratantan. Nisam znala za koju nijasu pre da se odlucim jer su sve predivne. Karmin je iz linije Be Matte a nijansa je M34 Valerie. 
Olovka za usne u boji Cashmere predstavlja savrsen spoj sa karminom iznad.Olovka je vise nude i tamnija je dok je karmin nude- roze boje i savrseno se dopunjuju. Kremaste je teksture,lako se nanosi,nisu suve,postojane su. Cena olovaka je 250 dinara dok je ruz malo vise od 400 dinara. 
I ovako izgleda na mojim usnama :)

Da li ste isprobale neki od mojih mesecnih favorita i kakvi su vam utisci?

Do citanja,

KONSTANTINA

8 коментара:

Претражи овај блог

Translate