четвртак, 4. фебруар 2016.

BALEA DEZODORANSI

Zdravo :)

Dezodoransi igraju vaznu ulogu u mojoj svakodnevnoj rutini nege. Ne mogu reći da su opsesija i preka potreba,iz razloga sto nemam prevelikih problema sa znojenjem ali su obavezni i uvek uz mene.

Jako vodim racuna pri izboru dezodoransa i na prvom mestu mi je da ne sadrzi aluminijumske soli. Aluminijumske soli su toksicne za nervni sistem i bile su predmet brojnih studija,ali zvanicno nisu pronadjeni nikakavi dokazi o njenoj stetnosti na ljudski organizam. U sustini,ne opterecujem se previse ali vodim racuna.

Vec dugi niz godina,moj izbor je Balea. Balea dezodoransi štite od neprijatnih mirisa i drze ih pod kontrolom tokom citavog dana,ne izazivaju nikakve iritacije niti crvenilo pazuha.


Ova cetiri o kojima cu danas pisati koristim naizmenicno.Jos nedostaje i Balein sa malinom i kokosom,ali njih sam pominjala u nekim od prethodnih postova.

Balea Golden Magic sam pronasla u Budimpesti pre vise od godinu dana,dok jos nije mogao da se pronadje kod nas. Sasvim slucajno sam naletela na jednu od recenzija inostranih blogerki i procitala nesto sto me je nateralo da se bacim u potragu za njim a to je da mirisom podseca na moj najdrazi Alien. Miris je jako slican,odlicno radi svoj posao,ne znojim se od njega i nema potrebe za cestim popravljanjem. Ne sadrzi aluminijumske soli niti alkohol. Cena je oko 200 dinara,kao i kod svih ostalih.

Balea Black Secret sa mirisom vanile i narandze me mirisom nije previse odusevio,ali je ucinak fantastican. Vise dominira miris narandze,dok se vanila oseca u tragovima. Isti je slucaj kao i sa prethodnim,odlicno drzi tokom 8h koliko sam na poslu,bez ikakave potrebe za popravljanjem,ne iritira pazuh,ne izaziva nikakav svrab niti crvenilo. 

Balea Flirt sa mirisom zvezdastog voca i irisa je moja poslednja kupovina. Kupila sam ga pre dve nedelje i da bih stekla pozitivan utisak nije potrebno da prodje odredjeno vreme,jer sa Baleom zaista nema greske. Ima jako prijatan cvetno - vocni miris,nije tezak i ne gusi. Slatkast je a sa druge strane,osvezava.

Balea Breezy sa mirisom orhideje i zelene jabuke je nesto sto u poslednje vreme najcesce koristim. Dopada mi se pakovanje jer je drugacije od ostalih Baleinih dezodoranasa.Miris nije poseban,pomalo kiselkast,vestacki i to mi se bas i ne dopada. Dominira zelena jabuka. Ali,pozitivna strana je da kao i svi prethodni odlicno deluje protiv znojenja,osvezava i cini da se osecate cistim i zasticenim tokom citavog dana.

Da li ste probale neki od Balea deo sprejeva i kakvi su Vasi utisci?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

11 коментара:

  1. a vidis meni bas njihovi dezodoransi izazivaju crvenilo i peckanje koze i ne podnosim ih nikako a uopce nemam osjetljivu kozu, ali volim njihove roll on-ove :)

    ОдговориИзбриши
  2. ja od sprejeva kašljem dok baleine deziće koristi samo sestra

    ОдговориИзбриши
  3. Skoro sam ih otkrila i slažem se sa tobom, meni su odlični .. Možda je miris malo jači kada se tek naprska ali posle postaje prijatan i zaista dugo drži, ne bi ih preporučila jedino nekome ko voli baš blage, neutralne mirise :)

    ОдговориИзбриши
  4. I ja ih koristim i volim,samo sto ja ne obracam previse paznje na aluminijum....mozda bih trebala :)

    Poljubac od Sofije

    ОдговориИзбриши
  5. Super post, probala sam Baleine i dobri su. Ima lepih mirisa

    poljubac Adela Acanski

    ОдговориИзбриши
  6. Volim Balea,pristupacna marka a ima dobrih proizvoda.
    Posebno me interesuje taj zadnji sprej,drugaciji izgleda
    Pratim te xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Probala sam samo 1. i 3. i odlicni su. 3. mi je se najvise svdja jer je jako blag,dok prvi mi se ne svidja jer je preeejak i ostavlja crvenilo :/

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate