уторак, 8. септембар 2015.

FAVORITI MESECA - AVGUST 2015.

Zdravo :)

Posle malo duze pauze,evo me opet tu sa vama....poprilicno sam se uzelela pisanja,ali mi je bila preko potrebna pauza.Jednostavno,nisam imala inspiraciju i nisam osecala potrebu da pisem.....Sada se vracam i to sa favoritima meseca avgusta.





Pisacu vam o dosta novih stvari koje sam poslednjih nekoliko meseci konstantno koristila.Pocecu sa preparativom :)

Balea piling/gel za umivanje sa malinom sam dosta dugo merkala.Privlacilo me je to sto sadrzi malinu.Cena mu je izuzetno povoljna,kao sto pretpostvaljam vec i znate,ali me je plasila cinjenica da mi moze izazvati bubuljice na licu.Na kupovinu sam se odlucila ovog leta i to u DM-u u Dubrovniku.Bez razmisljanja sam ga stavila u korpu i niti jednog momenta se nisam pokajala.Izuzetno blag,predivnog mirisa,odlicno ocisti lice do "skripanja",nije preagresivan s obzirom na piling cestice i nije mi izazvao nikakve probleme.Cena od nekih 300 dinara je potpuno smesna,kada sagledate sve dobrobiti ovog gela.Sadrzi 150 ml proizvoda i meni se poprilicno brzo trosi.

Druga stvar iz preparative,koju koristim nekih mesec dana,je Lycia micelarna voda,namenjena masnoj kozi.Izuzetno je blaga,kao i sve ostale micelarne,ali odlicno skida sminku i ima blagi cvetni miris.Kupljena je u Crnoj Gori i cena je bila oko 3 e.

Sto se sminke tice,tu ima puno noviteta.Proizvodi o kojima cu pisati koristim vec nekoliko meseci i izuzetno sam zadovoljna.

Prvo cu pricati o 2 cetkice kojima sam potpuno odusevljena. Prva je Real Tehniques cetka za nanosenje rumenila koju ja koristim za nanosenje kamenog pudera.Za nanosenje rumenila,meni je presiroka.
U pitanju je prirodna dlaka,izuzetno je mekana,lako se nanosi i blenda puder sa njom,ne ispadaju dlacice,sto je najbitnije.Cena joj je oko 1300,00 i moze se naci u DM-u.

Druga cetkica je Blush cetkica broj 12A koja sluzi za nanosenje senke u uglovima.Kada sam kupila ovu cetkicu,nisam bila sigurna da cu je uopste koristiti,jer mi je delovala previse buckasto,ali kada sam je prvi put probala,odusevila sam se.Cena je oko 250 dinara i moze se kupiti u Alexandar cosmetics-u.

Na mom Instagram profilu ste videle da sam odusevljena Makeup Revolution proizvodima.
Ne mogu da izdvojim jednu,dve,pet stvari koje su me odusevile,njima je odlicno apsolutno sve.

Prvo cu predstaviti paletu senki,a zatim paletu rumenila.Ove palete izdvajam kao omiljene,ali imam jos sigurno desetak,tako da ce se u narednim favoritima naci jos neka.



Iconic 3 paleta sadrzi 12 izuzetno pigmentovanih boja.Rekla bih da baza nije potrebna,ali je po navici koristim.Boje su od bez,roze,zlatkastih,braoni i ljubicastih. Sa njima zaista mozete kreirati raznorazne kombinacije. Cena joj je 5 e.

Blush palette pod nazivom Hot Spice sadrzi 8 pigmentovanih rumenila,tacnije,3 sa sljokicama,3 mat,jedan highlighter i jedno izuzetno sedefasto rumenilo.Na slikama ispod mozete da vidite kako to ustvari izgleda. Cena im je oko 8 eura.



Makeup Revolution Matte effect korector me je potpuno oborio s nogu.Za samo 2 e koliko mu je cena,u potpunosti pokriva sve na licu.Nemam podocnjake niti tamne kolutove,pa nisam sigurna kako ih prekriva,ali definitivno sa njim izgledate kao da ste prosli kroz fotoshop.Ne sija se,niti useca u sitne borice oko oka,nema nikakav miris,dugo traja....Nijansa koju ja koristim je Fair,najsvetlija.



Na redu su usne i opet Makeup Revolution :)
Ruz koji vec vise od 3 meseca ne skidam sa svojih usana je Divine ruz.Rec je o mat ruzu,hidratantan je,ne skuplja se u uglovima usana,ima jako lep miris,boja mu je izmedju breskve i roze,koja pomalo vuce na neon.Cena mu je oko 1.50 e.

Poslednjih godinu dana i vise koristim samo mat ruzeve,sjajeve vise ne kupujem.Bourjois rouge velvet su jedni od njih.Izuzetna pigmentacija,postojanost i hidratacija u jednom proizvodu.Sam miris je malo diskutabilan,meni ne smeta,a i po nanosenju se vise ne oseca.Ima veliku paletu boja.Moj je u broju 10,nude roze nijansa.




U poslednjih par meseci sam pocela da koristim olovke za usne.Koristila sam ih poslednji put u osnovnoj skoli,i vratila sam im se pre 3 meseca.Moji favoriti su trenutno Artdeco i Golden Rose.Kremaste,pigmentovane,lake za nanosenje,ne skidaju se brzo.Cene su imrazlicite,GR je oko 300 dinara a cene Artdeco olovke se ne secam.

O Collistar koncentratu za suncanje,popularno nazvanom dzem,ne treba puno da pricam.On je moj verni pratilac vec punih 7 godina na svakom letovanju.Odakle da pocnem kada je on u pitanju? Koncentrat za brzo dobijanje jako tamne bolje,bez filtera,neguje i stiti kozu,ima predivan miris...Savrsenstvo u narandzastoj teglici..



I za kraj,jedna knjiga kao avgustovski favorit.Rec je o knjizi Noci u Haremu.Lagana,opustajuca knjiga,zanimljivog sadrzaja koju sam procitala u roku od 2 dana. Preporucujem!




Nadam se da Vam se dopadaju moji favoriti

Do sledeceg posta,


KONSTANTINA


14 коментара:

  1. Ja balein gel za umivanje koristim kao piling, jer piling sto imam od biotena (zeleni) ima dosta slabije granulice, pa sam ih zamenila :D
    Miris me je najvise privukao, obozavam malinu!
    Odlican post :)

    ОдговориИзбриши
  2. Joj ja obožavam blush brush by RT <3 Morat ću si naručiti još koji primjerak jer ju koristim i za fiksiranje pudera, rumenilo i bronzer :D pravi mali multitasker!

    ОдговориИзбриши
  3. RT cetke svi obozavaju, moram uskoro da ih probam, bas sam mnogo pozitivnih komentara citala. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imam Make Up Revolution ruž, mislim da je baš ovaj Divine (ne piše mi na ambalaži nikakav naziv) i uopšte nisam zadovoljna. Boja je lepa, ali uopšte ne prekriva lepo niti ravnomerno. Koliko para, toliko muzike. Lycia micelarnu vodu sam takođe pazarila u CG, samo što je moja za suvu kožu; nisam je još probala, nadam se da će biti ok (samo što sam je platila više od 3e, možda si ti našla na nekom sniženju).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga obozavam,tekstura je odlicna,kremasti su i nimalo transparentni.Mozda je tvoja serija bila losa :)
      Micelarna je oko 3 e,ne secam se tacno cene,tako i napisah :)

      Избриши
  5. Probaj Blush cetkicu da koristis za nanosenje tecnog korektora na podocnjake. Ja sam uvek i mislila da je ta cetkica za tu namenu. Predobra jeee za to. :) Ja je obozavam. RT isto obozavam. A htela sam da kupim tu paletu rumenila ali na kraju nisam...moram je kupiti.

    ОдговориИзбриши
  6. Koristila sam Balein piling i bio mi je ok. Mene zanima ova knjiga i vječno su mi na wl RT kistovi :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja malo kasnim i tek sam sad vidjela da si opet pocela da pises i jako mi je drago :)
    Poljubac i pozdrav iz Podgorice ❤️

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate