среда, 29. октобар 2014.

MOJA TRENUTNA NEGA USANA

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je mojoj trenutnoj nezi usana,tako da cete u narednim redovima moci da procitate kako i cime negujem usne. Pre nego sto pocnem sa predstavljanjem svojih mazalica,moram da kazem da sam pravi mali zavisnik.





Trenutno imam 6 mazalica kojima negujem usne,naizmenicno i sve ih volim. Jedina stvar koju ne volim kod sebe,je to sto ih gomilam i impulsivno kupujem nove,dok ostali cekaju na red za koriscenje.



Prvi o kojem cu pisati a koji je na listi najdrazih,po ucinku,je Balea Intensiv,na bazi shea buttera i arganovog ulja.Ima lep,nezan miris,nekako zimski,mlecan i odlicno mi neguje usne.Kremast je,daje usnama sjaj,a nega je na zavidnom nivou.Cena mu je manja od 200 dinara.Ekonomicni su a zaista kvalitetni.

Maybelline Baby lips u nijansi Pink Punch imam od letos ali ne znam sta bih vise rekla za njega.Fin je,fino neguje,ostavlja lepu roze boju i meni je bio idealan za koriscenje na plazi.Pomama za njima je bila prevelika,ali po meni,bez ikakvog osnova. Mirise lepo i to je sve i nisam sigurna da cu ga vise kupovati.Cena mu je bila oko 250 dinara.


Labello mazalice uopste ne volim,ali zaista ne znam kako se ova nasla u mojoj kolekciji.Imam losih iskustava sa Labellom,tako da ih uopste ne kupujem.Medjutim,ovaj fino neguje i ne isusuje mi usne,kao sto mi se sa njima vec desavalo.Miris je poprilicno blag.Cene se ne secam,ali mislim da nije vise od 300 dinara.





Bielenda balzama za usne,na zalost nema kod nas,ali moram reci da su izvrsni.Nega je za svaku pohvalu,miris pogotovo.Mirise na malinu,a na usnama ostavlja blagu roze boju.Cena je izuzetno niska,oko 1 e i ima razlicitih mirisa i ukusa.




Agatha Ruiz de la Prada balzam za usne je jedna od boljih stvari koje sam imala.Jako lepo mirise i nega je na zadovoljavajujcem nivou.Ne znam gde se sve moze kupiti,kod nas svakako ne,ja sam kupila na free shopu.Lepo neguje usne,ne isusuje ih i ostavlja blagu boju.Cena mu je oko 5 eura.

The Body shop Lip butter sa mirisom manga imam vec dugo,ali nikako da ga potrosim.Nega je odlicna,ali miris mi je tezak i nikako mi ne prija,narocito sto se miris jako dugo zadrzava na usnama.Idealan je za hladnije vreme./Cena mu je oko 5 eura.



Da li ste probale neki od ovih balzamcica i kakvi su vam utisci?



KONSTANTINA

15 коментара:

  1. Probala sam Labello i Agathu. Labelo Soft Rose je najbolja stvar na svetu, odlicna podloga za karmin ili matte proizvode, pre spavanja u debelom sloju nanesi i ujutru kao nove. Isti slucaj sa Agatha Ruiz. Veruj mi, ja čupkam usne, prokrvare mi i budu u ranama a ovi ih srede odlicno!

    ОдговориИзбриши
  2. Labello i ja manje-više izbegavam. Ostale nisam probala, a ovaj od maline mi baš fino deluje, šteta pa nema da se kupi kod nas. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Svi ovi u kutijicama, koji mene interesuju, nisu dostupni ovde. :(

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim trenutno ovaj Balein balzam i odusevljena sam. Ja sam ga platila citavih 85 din, sto je stvarno smesno. Ovaj lebello mi je njihov omiljeni balzam, babylips roze merkam od kako se pojavio i nikako da kupim, tako da ce sacekati sledece leto, a TBS sam kupila sa si puterom ali jos nisam otvorila :) Sve u svemu, dosta slicnog koristimo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taj sa Shea butterom sam imala i odlican je,moracu sad da obnovim zalihe kad otputujem :)

      Избриши
  5. Steta sto neki proizvodi nemada se kupe kod nas.... :(

    ОдговориИзбриши
  6. *Ana,evo prinuđena sam da malo detaljnije prokomentarišem ovaj tvoj status.
    Prilično sam nezadovoljna koliko mi usta pucaju,a još više negom koju im pružam.
    Najzadovoljnija sam Bodi šopovim Born lipijem od jagode.
    Njega najredovnije koristim.
    Nakon toga tu je klasična Oriflajmova "nežna nega".
    Imam i Pure Altitude melem od maline,koji je zaista kao "oblak na usnama"ali se mora redovno nanositi.
    Yves Rocher "žele sjaj od mandarine" koristim,ali ga ne bih preporučila nikome,jer strašno isušuje usne.
    Ako bih menjala proizvode,a ponekih sam se već dobro zasitila onda bi to bilo Labello od lubenice,jer mi je pre dugo vremena Pink Guava bila sjajna i mimo svih očekivanja.
    Ili Avonov "kakao puter" koji sam probala negujući kožu,pa verujem i da prija usnama.
    Volela bih da probam Bodi šopov mango koji ti imaš,jer sam ranije imala divlju trešnju koju ne bih nikome preporučila.Jako je mirisala i isušivala usne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas cu probati Avonov kakao buter za usne,hvala ti na preporuci :)

      Избриши
    2. *Ana,hvala tebi!
      Nisam znala da je Bielenda poljski brend.
      Mislila sam da je iz Mađarske i pronašla sam je na Fejsbuku.

      Избриши
  7. Hydro Care obožavam :) Inače imam bezbroj balzama za usne, trenutno mi je najaktuelniji Eos

    ОдговориИзбриши
  8. Ana kakav sjaj daje Balea Intensiv na bazi shea buttera i arganovog ulja- da li su usne bezbojne ili daje malo rozikast sjaj? Hvala, pozdrav tebi! :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate