субота, 23. август 2014.

AUSSIE 3 MINUTES MIRACLE RECONSTRUCTOR DEEP CONDITIONER

Zdravo :)

U danasnjem postu predstavicu Vam jos jedan u nizu proizvoda za kosu koji sam na prvu loptu zavolela.Koristim ga ne duze od mesec dana,ali dovoljno da znam da li mi odgovara ili ne.Retkost je da me je neki proizvod ovako brzo odusevio.Vec drugu bocicu ovog balzama kupujem a rec je o Aussie 3 Minutes Miracle balzamu,namenjenom za ostecenu kosu.








Kao sto i svi vec znate,Aussie proizvodi se ne mogu kupiti u Srbiji,jedino u okolnim zemljama,a ja sam svoje primerke ugrabila na proputovanju kroz Hrvatsku.Mom odusevljenju nije bilo kraja kada sam usla u dubrovacki DM i ugledala celu jednu policu sa Aussie proizvodima :)

Moja kosa nije preterano ostecena,cak mogu reci da nije uopste,ali posle sunca i mora,svakome je potrebna dodatna nega.O ovom balzamu sam jako puno citala i nisam se dvoumila pri kupovini a kasnije se ona ispostavila kao pun pogodak.

Prva stvar koja osvaja je sam miris.Mirise na bombone i zvake i miris se jako dugo zadrzava na kosi,barem mojoj.Sadrzi ekstrakt australijske metvice,koja pomaze ostecenoj kosi da bude mekana,nezna,svilenkasta na dodir,pomaze kod zamrsene kose a i ima efekat glacanja ispucalih krajeva.

Upravo je takav efekat bio i na mojoj kosi nakon prvog pranja.Kosa mi je bila sjajna,mekana na dodir,krajevi su bili popunjeni,nisam imala problema pri rascesljavanju,a pritom je mirisala divno.Svakim sledecim pranjem,kosa je bila sve lepsa,s obzirom da kosu perem svaki dan,efekte sam jako brzo videla.

Samo pakovanje je pomalo specificno i nije isto kao kod svih balzama.Pakovanje je okrenuto na dole i ima zastitnu foliju koja se pri prvoj upotrebi skida,iako stoji naopacke,sadrzi zastitnu gumicu i ne postoji mogucnost da se proizvod prospe ili da iscuri.



U sastav se zaista ne razumem,pa ako nekoga zanima,neka pogleda




Cena mu je oko 50 kuna i svakako cu i u buducnosti nastaviti da ga koristim kao i da isprobavam i ostale stvari.Svako moje naredno putovanje bice rezervisano za kupovinu Aussie proizvoda. Pretpostavljam da se moze naci u Hrvatskoj u svakom DM-u.

Da li ste zadovoljne Aussie proizvodima i sta mi preporucujete za narednu kupovinu?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

8 коментара:

  1. Nisam imala prilike da probam Aussie proizvode, ali jako želim da probam ovu masku. Nadam se da će se uskoro naći i u našim Dm-ovima :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam Aussie proizvode videla negde al ne znam da li je to bilo u Francuskoj ili Nemackoj. Nisu mi nesto privukli paznju ali da sam procitala tvoje utiske ranije sigurno bih kupila makar ovaj balzam. :)

    ОдговориИзбриши
  3. I ja jako zelim probati nesto od ovih proizvoda! Moram se raspitati gdje ih nogu nabaviti!

    ОдговориИзбриши
  4. koristila sam dosta aussie proizvoda i svi su mi bili super. kosa mi je normalna i nije zahtjevna pa mi sve odgovara

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate