среда, 26. фебруар 2014.

STILL PAKOVANJE ZA KOSU MED I COKOLADA

Zdravo :)


Pre nekoliko dana sam pisala o New in proizvodima,koje sam kupila tokom meseca februara,a to vam na samom pocetku napominjem jer danas sledi recenzija posvecena jos jednom proizvodu iz tog posta.

Nisam ni sanjala da cu tako brzo pisati recenziju za taj proizvod,stavise,mislila sam da je uopste necu ni pisati.U neku ruku sam se
vodila logikom da jeftin proizvod ne moze tako dobro da oporavi moju kosu,tacnije siske koje su poslednjih meseci bile neobicno suve.U poslednje vreme sam primetila cudne bele tackice na siskama i taj deo je bio poprilicno suv i nekako hrapav.

Sve sam probala,stavljala svasta na kosu ne bi li je oporavila,ali uzalud,nista nije pomagalo,cak ni kokosovo ulje u koje se kunem i koji cuda radi mojoj kosi.
Tada sam citajuci postove drugih blogerki i citajuci recenzije na forumima,resila da kupim Still pakovanje za kosu med i cokolada.Odmah cu reci da se nisam pokajala.






Pakovanje sadrzi keratin koji nadoknadjuje izgubljene proteine tokom farbanja i blajhanja i namenjena je nezi suve kose.Ima jako lep miris na cokoladu koji se dugo zadrzava na kosi.

Tekstura maske je poprilicno gusta,kao puter.Mala kolicina je potrebna za celu kosu s obzirom da je maska dosta hranljiva i bogate teksture.



Vec nakon prvog koriscenja sam primetila da mi je kosa izuzetno mekana i sjajna a belih tackica na siskama vise nije bilo.S obzirom da kosu perem svakog dana,nakon svakog pranja masku i koristim tako sto je drzim na kosi manje od 5 minuta i isperem.

Od kada koristim ovu masku primetila sam da mi se kosa manje mrsi i da je mnogo lakse rascesljavam.Maska sadrzi 250 ml proizvoda i sigurna sam da ce mi jako dugo trajati.Cena je oko 300 dinara.

Jos jedna bitna stvar kod ove maske je ta da ne masti kosu uopste niti je otezava niti slepljuje,bas naprotiv,kosa mi je nakon pranja mekana,leprsava i sjajna.
Kako je ovo jedini proizvod firme Stevan Still koji sam isprobala,sigurna sam da cu nastaviti da ih koristim i isprobavam,jer sam sigurna da su im i ostali proizvodi jednako kvalitetni kao i ovaj.

Evo kako mi izgleda kosa sada :)



Kakva su Vasa iskustva sa ovom maskom i koje jos njihove proizvode volite?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

21 коментар:

  1. Obavezno kupujem! Probaj regenerator za farbanu kosu - slatki badem! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Isto tako ,imam predrasude prema jeftinim proizvodima,koristim ih ali ne verujem da cine cuda sto se kose tice,ali kako si ovo opisala ,mislim da cu ga kupiti jer je cena smesna a mnogi au zadovoljni!Ja mogu da ti preporucim Davines proteinsko pakovanje cuveni HBP(hair building pack) koji dugo koristim ali tih tackica na nekim pramenovima ne mogu da se otarasim,posledive farbanja i ludiranja iako se ne farbam vise i raste moje boja posledice su i dalje tu ali resice se i to:)Volim gusta pakovanja i ovo mi ke sigurno na listi!Julijana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ps.kosa ti je divna!!!zasto je peres svakog dana?ne deluje kao da ti je masna kosa ,pa da moras svakog dana :)

      Избриши
    2. Hvala! Navika jos od fakultetskih dana ;)I moj osecaj da kosa nakon jednog dana nije cista.

      Избриши
  3. Treba da probas od Redkena youth revitalizer, on je savrsen za plavu kosu jer popunjava rupe u dlaci koje uvek plava kosa ima.

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam sigurna da Redkena ima bilo gde kod nas,mislim da vise nema uvoznika. Pogledacu po salonima,hvala na preporuci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da nema a i ovo cudo je tesko naci cak i u usa. ja sam bila odusevljena. pomaze poroznoj kosi da popuni te rupice zaista veliku razliku napravi ...

      Избриши
  5. Obožavam ovo pakovanje, spasilo me je dok sam bila spaljena :) I ja perem kosu svakog dana, retko kad se desi da je ne operem, što kažeš, imam utisak da nije čista... Reci mi, čime uvijaš kosu, feniraš, peglaš, svakog dana baš? Inače, izgleda fenomenalno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nista joj ne radim,ne feniram je,prirodno je ravna i samo je uvijam tvisterima. Ne koristim niti peglu niti figaro. Hvala na komplimentu :)

      Избриши
    2. Pa ti si prava srećnica! :) Kojim tvisterima, tj. koje veličine? :)

      Избриши
  6. Što se Still proizvoda tiče, evo od mene jedna "negativna" preporuka: zaobiđi Popart pakovanja- ja probala dva i ništa ne valjaju, slabija su i od prosečnog balzama. o_O :D

    ОдговориИзбриши
  7. Od Stilla sam koristila neki litarski sampon, ali to je bilo davno. Mada se dosta pise o maskicama, nisam jos stigla da ih isprobam :) ali def. hoću.

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam probala ništa njihovo, bila sam skeptična. Defitnitivno kupujem ovu masku:)

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман2. мај 2014. 12:17

    jel ima da se kupi u liliju? hvala unapred <3

    ОдговориИзбриши
  10. jel ima da se kupi u Liliju ili u Dm-u? :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate