четвртак, 20. фебруар 2014.

MINI NEW IN

Zdravo :)


Kao sto i same vec znate,nemam obicaj da objavljujem postove ovog tipa,ali ovog puta cu malo promeniti koncepciju i pokazati vam sta sam kupila ovog meseca.Nisam puno kupovala jer nastojim da pristedim jer zaista kozmetike imam i previse i ne zelim vise da je gomilam.Resila sam da ove godine okrenem novi list i kupujem samo ono sto mi je zaista potrebno i sto svakodnevno koristim.Iskreno se nadam da cu se toga zaista i pridrzavati.
U sledecih par slika cete videti sta sam sve kupila :)




Sapun od kozjeg mleka sam vec jednom prilikom koristila ali nisamvidela nikakve promene na licu,mada prekratko sam ga koristila.Ovaj put samkupila sapun sa dodatkom pantenola i nadam se da ce mi prijati,posto samcitala dosta pohvala za ovaj sapun.Organic shop je ruski brend koji sam pronasla u Podgorici.Privukla me je ambalaza a i to sto su proizvodi u potpunosti prirodni,bez parabena i silikona.Piling za lice sadrzi djumbir i tresnjih cvet i jako je blag.Vise o njemu u narednim postovima.O Still pakovanju med-cokolada sam puno citala i cula dosta pozitivnih komentara.Resila sam da ga kupit i cim ga isprobam,pisem Vam o svojim utiscima.ciscenjBademovo mleko za ciscenje lica je brend Apoteka Beograd i moram da priznam,da za jako malu sumu novca dobijete izvanredan proizvod za skidanje sminke koji ne iritira ni lice ni oci,odlicno skida sminku i cini lice mekanim i neznim.Ima lep miris na bademe.kosta manje od 300 dinara.Selective ampule za oporavak i negu ostecene kose do sada nisam koristila,ali verujem da su dobre,s obzirom da imam jako dobra iskustva sa njihovim proizvodima.Kupila sam ih u Podgorici i platila oko 5 eura.
Divni Artdeco ruz koji ce biti jako lep za leto,boja je nesto izmedju narandzaste i ciklama.





Prekrasno Catrice rumenilo u nijansi 050 Apropos Apricot :)




I nesto malo nekozmeticke kupovine,narukvica i prsten.Luda sam za nakitom i volim masivne komade,narocito kada je prstenje u pitanju.Volim da nosim puno narukvica na sebi,ali sa ukusom i merom.








Da li Vam se dopadaju postovi ovog tipa i da li i vi "gomilate" kozmetiku? :)


Do citanja,


KONSTANTINA

26 коментара:

  1. Kako se zove ili koji je broj ovog Artdeco ruza?Divan je..:)

    ОдговориИзбриши
  2. ruž i rumenilo su predivnii :) :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sve mi se sviđa, nadam se da ćeš biti zadovoljna medom i čokoladom, meni je odlično, spašavalo me dok sam bila plavuša :)

    ОдговориИзбриши
  4. Čula sam dosta pozitivnih komentara u vezi Still pakovanja :) Moraću prvom prilikom da ga kupim

    ОдговориИзбриши
  5. Ruž je predivan <3
    i ja se trudim ne gomilati i trošiti zalihe :)

    ОдговориИзбриши
  6. Posebno mi se sviđa ovo mleko za čišćenje lica, htela sam da ga kupim ali nisam mogla da pronađem ništa o njemu, sad kad vidim makar jedan pozitivan utisak, dajem mu šansu. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo bademovo sredstvo za skidanje šminke ide na spisak!

    ОдговориИзбриши
  8. Ja ne vidim dalje od ovog prekrasnog ruza <3

    ОдговориИзбриши
  9. Rumenilo die na WL! Ne mogu da vjerujem da ga prije nisam zapazila :O

    ОдговориИзбриши
  10. See my New In post here http://mymakeupbagm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. http://www.sapun.rs/pocetna/ Sapuni od kozjeg mleka " Zeljkovic" su prvi u Srbiji poceli s proizvodnjom i prodajom sapuna, toplo ti ih preporucujem ! :) Sve je radjeno hladnim postupkom i svezim mlekom. Za vise informacija zeljkovicsarra@gmail.com ili zeljkovic2003@yahoo.com

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate