среда, 5. фебруар 2014.

LOREAL ELSEVE ANTI CASSE SPREJ ZA KOSU

Zdravo :)


Novi post a tema moja kosa,opet :) Kako i same znate koliko volim svoju kosu i sa koliko ljubavi pristupam nezi,danas cu Vam predstaviti jos jedan proizvod koji je nakon samo jednog nanosenja oporavio moju kosu,u svakom smislu.
U poslednjih nekoliko meseci,tacnije 2,primetila sam da mi je kosa neobicno suva,narocito siske.Na njima se stvorio neki zastitni sloj u vIdu belicastih tackica koje nisu dozvoljavale da proizvod za oporavak kose dopre do same dlake i oporavi je.Kako se to desavalo samo na siskama,smatrala sam da je glavni krivac lak za kosu.Mozda i jeste,ali ja to jos uvek nisam detaljno istrazila ;) Kako mi jei ostatak kose bio poprilicno suv,citajuci forum i postove drugih blogokoleginica,resila sam da probam Loreal Elseve Anti Casse sprej za kosu.Kako u sustini nisam ljubitelj Loreala za kosu,jer sam se vodila cinjenicom da su prepuni silikona ( a koji proizvodi pa nisu),odlucila sam se na kupovinu,ipak.





Sam proizvod dolazi u uskoj,duguljastoj plasticnoj bocici bledo zute boje i sadrzi 200 ml proizvoda.Na pumpicu je tako da verujem da ce trajati dugo.
Rec je o preparatu za svakodnevnu negu kose koji sluzi za lakse rascesljavanje i ne ispira se.Zamenjuje regenerator ali ga ja koristim nakon sto isperem kosu od balzama,prosusim je peskirom i pre samom susenja naprskam je celom duzinom,izbegavajuci koren.Ne otezava kosu i cini je lakoom,leprsavom i sjajnom.

Vec nakon prvog pranja kosa je bila mekana i svilenkasta i nisam imala problema sa rascesljavanjem,koji inace imam u zimskom periodu.Jako lepo mirise i sto je najbitnije,proizvod nije skup.Cena mu je oko 300 dinara i moze se kupiti u svim drogerijama kao i u pojedinim Jasmin parfimerijama.

Kako sam proizvodjac kaze,ovaj proizvod sadrzi cement ceramid,a to je vrsta lipida koja oporavlja ostecenu kosu iz korena,tako da nakon nanosenja,dlaka postaje glatka i nema pucanja krajeva.

Jos jedna bitna stvar kod ovog proizvoda koju sam primetila je ta da lepse i lakse oblikuje kosu i da su lokne postojanije i bolje definisane.

Da li ste koristile ovaj sprej i kakva su Vasa iskustva?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA :)

7 коментара:

  1. Ana,sta mislis o Unique one spreju?Koristila sam uglavnom ove Loreal i slicnopa me zanima kakav je on u odnosu na njih,ne zbog toga sto je skuplji nego zbog same jacine i formule.Treba mi nesto sto ce da spreci lomljenje krajeva i suve krajeve,mozda je ovaj sprej bas za to ,verujem da da samo ne znam koliko je jak,jer je moja kosa duga i jos se nije oporavila sasvim od dugotrajnih farbanja iako je ne farbam vise od god dana :)Hvala ti,veliki pozdrav ,J :*

    ОдговориИзбриши
  2. Ana,sta mislis o Unique one spreju?Koristila sam uglavnom ove Loreal i slicnopa me zanima kakav je on u odnosu na njih,ne zbog toga sto je skuplji nego zbog same jacine i formule.Treba mi nesto sto ce da spreci lomljenje krajeva i suve krajeve,mozda je ovaj sprej bas za to ,verujem da da samo ne znam koliko je jak,jer je moja kosa duga i jos se nije oporavila sasvim od dugotrajnih farbanja iako je ne farbam vise od god dana :)Hvala ti,veliki pozdrav ,J :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti jepotreban intenzivniji oporavak,svakako pre savetujem Unique One,jaci je i po teksturi i po delovanju :)

      Избриши
  3. Je l' ne masti kosu ovaj sprej?

    ОдговориИзбриши
  4. Ide na šoping listu! volim nove proizvode za kosu :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate