среда, 12. фебруар 2014.

DRAGSTOR RED

Zdravo :)


Kao sto sam u prethodnim postovima pisala o temi Dragstor pink,danas su na red dosli najdrazi crveni,tacnije tamniji ruzevi.Kako crvene ruzeve prosto ne umem da nosim i ne osecam se prijatno noseci ih,imam alternativu u vidu tamnih,bordo ruzeva.Crvene ruzeve jedino imam hrabrosti da nosim na moru kada mi je ten tamniji od prirodne boje koze.

Divim se devojkama koje umeju da nose i kojima crveni ruz lepo stoji.Ja jednostavno nisam osoba za to.Ali,kako sam na pocetku teksta napisala,nasla sam zamenu u vidu tamnijih,bordo ruzeva koje jako volim i koje na jesen i zimu cesto nosim. Sa druge strane,crvene lakove obozavam i stalno ih nosim.



O China Glaze lakovima sam dosta pisala,cak i o najdrazem Ruby Pumps-u koji obozavam.Da moram da izaberem jedan crveni lak koji bih morala da nosim i kupujem da kraja zivota,to bi definitivno bio ovaj.Ima odlicnu formulu,gust je,u 2 sloja potpuno prekrije nokatnu plocu i ima predivne crvene i zlatne sljokice.

O predivnom Max Factor laku u nijansi Burgundy Crush 155 sam pisala u ovom postu i kad god ga nosim,dobijam za njega najvise pohvala.Boja je predivna,tako i tekstura.Jedan sloj je sasvim dovoljan za potpuno prekrivanje,dok ja svakako koristim dva da sve lepo ujednacim.Cena mu je oko 750 dinara u Jasmin parfimerijama.

Bourjois lakove koristim u poslednje vreme i zadovoljna sam.Imaju jako lepu paletu boja,a sto je najbitnije,cetkica im je cetvrtasta tako da u jednom sloju oboji kompletno ceo nokat.Brzo se susi i gusti su.Cena im je oko 800 dinara.

IBD lak sam prvi put kupila ove zime u Budvi u TQ Plaza gde je bila promocija NYX i ostalih brendova koje uvozi Alexandar cosmetics.Zao mi je sto do sada nisamobratila paznju na ove lakove jer imaju velikiizbor bojai tekstura,kako i cetkica su odlicni.Lako se nanose,kremasti su i dugotrajni.Ja sam ga platila oko 5e.Nijansa koju ja imam zove se Enthralled i rec jeo predivnoj crvenoj sedefastoj nijansi.


Moja 3 najdraza tamna ruza :)

Pupa Diva's ruz u broju 17 je predivna jarko crvena nijansa.Ovu ruzevi su dosta kramsti i postojani,ne skidaju se brzo i imaju polu mat zavrsnicu.Nikako ne isusuju usne,cvec su sve vreme mekane i hidrirane.Njega nosim samo u specijalnim prilikama i kada se dobro oseca,a najcesce leti :) Na usnama je slikan na direktnoj suncevoj svetlosti.


Guerlain G rouge u broju 24 je jako lepa shimmerasta crvena nijansa koja je po teksturi nesto izmedju ruza i sjaja.Dosta je transparentan tako da ne ostavlja previse boje na usnama.Dosta su hidratantni jer su ujednoi balzami za usne tako da ih i neguju.Sljokice koje sadrzi su dosta sitne tako da ne iritiraju i ne isusuju usne.Mirisu prelepo,poput cele njihove dekorative,na starinsku sminku. Znam da je Guerlain daleko od dragstor brenda ali ovo je jedan od 2 crvena ruza koja posedujem i morala sam da ga uvrstim ovde.




O ovom prelepom Flormar ruzu u broju 27 bih mogla da pisem danima i mislim da ni tada ne bih uspela da docaram njegovu lepotu.Imaju mat zavrsnicu ali ne isusuju usne,kremasti su i dugotrajni,bez sjaja.Ne skupljaju se u pregibima i obozavam ga,mislim da cu ga koristiti i leti :) Boja je neobicna,izmedju bordo i ljubicaste i uopste ne izgleda napadno.Cene se ne secam ali nije skup.







Kako Vam se svidjaju moji tamni jesenji ruzevi i lakovi za nokte ? 


Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

7 коментара:

Претражи овај блог

Translate