недеља, 12. јануар 2014.

CATRICE ULTIMATE COLOR RUZEVI ZA USNE

Drage moje,


Danasnji post je rezervisan za prelepe ruzeve iz brenda Catrice koji,na moju veliku zalost,ne mogu da se kupe u Srbiji.Ja sam svoju skromnu kolekciju kupila u Podgorici i svakako cu nastaviti da ih kupujem jer su zaista vredni paznje.



Sto se tice same cene i kvaliteta proizvoda,ne moze im se osporiti.Izuzetno su pristupacni,a sa druge strane u Crnoj Gori kostaju 4 eura.Dosta su kremasti i hidratantni,ne isusuju usne ali jedina mana im je sto se jako brzo trose.Kao sto i mozete da vidite na slici,prvi ruz je nanesen samo jedanput.

Dolaze u lepom i sjajnom metalnom pakovanju i sadrze 3 gr proizvoda.U pitanju je nemacki brend kojeg jos uvek nema na nasem trzistu.
Za sada se u mojoj kolekciji nalaze 3 ruza pomenutog brenda. Rec je o sledecim nijansama.

190 The Nuder The Better je prelepa nude,neutralna nijansa za kojoj sam oduvek tragala.Znam da zvuci preterano,ali ovo je jedna od najlepsi nude nijansi koje sam do sada imala i uspevala da nadjem. Na prvom mestu mi se dopada sto na usnama ne izgleda mrtvo i prebledo i sto ne moram da ga kombinujem sa drugim ruzem.Kombinujem ga uz sve,jako se lepo nanosi,jako je hidratantan,ne isusuje usne i svakako cu nastaviti da ga kupujem.Na zalost,na slikama,na usnama ne izgleda ni priblizno lep kao uzivo.



140 Pinker-Bell je lepa ciklama nijansa sa dosta plavicastog podtona.Sto se teksture tice,isti je kao i prethodni,samo je boja malo hladnija.Jako je specificna niti sam ovakvu boju ikada koristila,jer nisam volela ruzeve koji vuku na plavicasto.


250 Matt About Pink je ruz koji ostavlja usne potpuno mat,hidratantan je ali ih pomalo isusuje i uvlaci se u sitne porice na usnama. U kombinaciji sa sredstvom za negu usana,izgleda jako lepo.Dugotrajan je i ne skida se brzo,cak i nakon jela,niti se skuplja u pregibima.Na slici mozete da vidite kako na pojedinim delovima usana deluje suvo i isuseno.



Na ruci su potpuno realne boje i tako izgledaju uzivo na usnama.Zao mi je sto moj aparat nije mogao bolje da ih uslika.

Da li Vam se dopadaju ruzevi i da li ste ih probale?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

11 коментара:

  1. Pa pod ovim blicom nista ne deluje realno... Potrudi se da slikas na dnevnom svetlu..

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam ostala bez texta kad sam videla boje..Super post! :) http://beautyworldbylm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Imam nekoliko Catrice ruzeva, bas sam nedavno nabavila taj ciklama Pinker bell i nosila sam ga sad za izlaske oko praznika. Jako je lijep i sa njim zubi bas nekako posebno bijeli izgledaju.
    Skoro su nam bili snizeni na samo 2.5 evra, sad mi krivo kud ne kupih jos koji. :-)
    Mi izgleda volimo slicne boje, onako citajuci tvoje postove, i ja volim razlicite nijanse rozih i pink ruzeva. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada sam ja kupovala samo odredjeni su bili snizeni ikostali su 1,90 e ali ovi na zalost nisu bili u toj grupi ;) Jedina stvar koja me je izbacila iz takta je to sto su svi ruzevi na stalku bili isprobani,cak i roba!

      Избриши
  4. Anine boje pink i ljubičasta :)
    Gde si ih kupila u CG?
    Meni treba neki kao što je navela Snow, da mi vizuelno "izbeli" zube, dok ne odem kod čika zube :)

    ОдговориИзбриши
  5. ne znam da li korisim neki filter ili je lose svetlo, ali savetujem da promenis jer koza izgleda kao da nije slikana na zivoj osobi

    ОдговориИзбриши
  6. Imam Pinkerbell i predivan je! inače volim catrice ruzeve, jako su ugodni na usnama.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate