четвртак, 15. август 2013.

SUMMER BREEZE BY NYX

Zdravo :)


U duhu najlepseg godisnjeg doba i veoma prikladnog naziva za ovo doba godine,predstavljam Vam najlepsi ruz koji su moje usne nosile u poslednje vreme a rec je o NYX Summer Breeze Matte ruzu za usne.





Kao sto sam na samom pocetku teksta spomenula,rec je o mat ruzevima za usne koji su na moje odusevljenje,jako kremasti i ne stvaraju osecaj tezine. Jako su postojani i ne skupljaju se u samom pregibu usana,ne skidaju se cak ni nakon jela i pica. Nikada nisam bila ljubitelj mat ruzeva,vec sam volela one sa puno sjaja i sljokica. U poslednje vreme situacija se znato promenila,vise volim mat ruzeve a sjajevi za usne su potpuno pali u zaborav.





Sto se Summer Breeze ruza tice,rec je o prelepoj toploj roze barbi boji koja na mojim usnama pomalo vuce na ciklama. Boja je jako nosiva i moze se kombinovati uz sve make up kombinacije. Sam ruz dolazi u po meni jako lepom i jednostavnom crnom pakovanju sa jednim slatkim detaljem,a rec je o malom belom srcu koji je simbol NYX-a.





Ruz sadrzi 4 gr i moze se kupiti u Alexandru u Bulevaru Despota Stefana i kosta 560 dinara. 


Volite NYX ruzeve?


 I uzivajte u ovo malo leta sto nam je preostalo :)






KONSTANTINA 

26 коментара:

  1. Nisam jos probala, ali uskoro hocu! :) Meni je ova nijansa malo hladna, tako da cu ja verovatno poceti od neke koralne. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Vau! Znam da su nyx ruzevi ludo pigmentirani a bome ni ovaj nije razocarao! Krasan je a ti si tako lijepa djevojka (kuc-kuc o drvo!), pa se nadam da cemo sminkicu cesce imati priliku da vidimo na tvom lijepom licu <3

    ОдговориИзбриши
  3. Meni su se njihovi karmini pokazali odlicnima. Kremasti, pigmentovani.. Ova boja mi se jako svidja, ali meni te roskaste nijanse ne stoje :/

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam još ništa pazarila ali jedva čekam da probam ruževe!
    Ovaj deluje fino kremasto ali boja nikako nije za mene :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sviđa mi se nijansa,volim pinky! :D Inače volim NYXova rumenila, odlična su, svakako preporučam!

    ОдговориИзбриши
  6. Barbie pink <3 Love...

    Divno ti stoji i moram da ti kazem da imas prelepe usne <3

    ОдговориИзбриши
  7. Imam istu boju ali je karmin Don Juan, obožavam ga :)

    ОдговориИзбриши
  8. I ja imam takav Don Juan, i Miss Sporty, i moram reci da nisam bas zadovoljna, uvlaci se u pukotine na usnama, i naglasava suve delove usana (piling je must have). Don Juan mi isusuje usne, a ovaj miss sporty je ipak kremastiji i ima mnooogo lepsi miris. :) Isprobacu i ovaj jer je to moja omiljena boja, a OBOZAVAM mat karmine. :))

    ОдговориИзбриши
  9. Obozavam NYX <3 I kupila sam onaj pale pink mat sto si radila recenziju skoro, obozaam ga a pre sam nosila iskljucivo nude usne! Sad mi se sve vise dopadaju jarko roze, svetlo, tamno, nebitno al da je ruzicasto jer mi ne stoje narandzasti tonovi, ovaj je predivan!

    ОдговориИзбриши
  10. Ovo je prvi post koji sam procitala sa ovog bloga, i jako mi je drago jer cu ga nastaviti citati! Imenjakinjo, samo tako nastavi Uzgred, ja imam NYX Creamy Round u nijansi Stella koji mi je i dalje must have♥

    www.theglam-monster.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Daj neki novi post, dugo nam nisi izbila pare iz dzepa :D NYX obozavaaam! Sveee bih pokupovala! Jesi pisala ili ces pisati mozda o maxadamia ulju za kosu? :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate